پیام ویژه

آخرين مطالب

اذعان پنتاگون به مجروح شدن 12 آمریکایی در سوریه سياسي

اذعان پنتاگون به مجروح شدن 12 آمریکایی در سوریه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سخنگوی پنتاگون اذعان کرد که علاوه بر کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی در حمله به پایگاههایش در سوریه، 12 نفر زخمی شده اند.
به گزارش مشرق ، پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن افزود: علاوه بر کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی، 6 آمریکایی در حملات به سوریه مجروح شده اند.
وی تصریح کرد: 6 نفر دیگر نیز دچار جراحت مغزی شده اند و این افراد در پایگاه های خود مشغول مداوا هستند و درحال حاضر به مراکز درمانی دیگر منتقل نشده اند.
وی افزود: شبه نظامیانی که کشته شده اند ایرانی نیستند اما وابسته به سپاه پاسداران ایران هستند.
رایدر مدعی شد پنتاگون مطمئن است حملات علیه نیروهای آمریکایی در سوریه توسط گروه‌های وابسته به سپاه پاسداران انجام شده است.
سخنگوی پنتاگون تصریح کرد: اتخاذ اقدامات نظامی مناسب برای حمایت از نیروهای آمریکایی در سوریه را ادامه خواهیم داد تا بدین صورت آمریکایی‌ها را برای کاهش تنش متقاعد کنیم.
بامداد جمعه گذشته رسانه‌ها از بمباران مناطقی از استان دیرالزور در شرق سوریه خبر دادند. چند ساعت بعد، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) حمله هوایی بامداد جمعه به شهر دیرالزور در شرق سوریه را تأیید کرد.
بیشتر بخوانید:
جمعه جهنمی برای پایگاه‌های آمریکا در سوریه چگونه رقم خورد؟
خبرگزاری رویترز به نقل از پنتاگون گزارش داد: این حملات هوایی به سوریه در پاسخ به زخمی شدن نظامیان آمریکایی در حمله گذشته صورت گرفته است.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که فرماندهی مرکزی ارتش این کشور حملات هوایی به تأسیساتی انجام داده که به ادعای این نهاد توسط گروه‌های مقاومت در شرق دیرالزور مورد استفاده قرار می‌گرفتند.
پنتاگون مدعی شد که این حمله به دنبال کشته شدن یک نظامی آمریکایی و زخمی شدن پنج تن دیگر از نظامیان آمریکایی صورت می‌گیرد که توسط یکی از گروه‌ها به پایگاه ائتلاف بین المللی ضد داعش در نزدیکی الحسکه در شرق سوریه انجام گرفته بود.
ساعاتی پس از این اعلام، شبکه المیادین از هدف قرار گرفتن پایگاه نظامیان آمریکا در میدان نفتی العمر با چند موشک خبر داد. در پاسخ به حمله بامداد جمعه بمب افکن های آمریکایی به شرق شهر دیرالزور (شرق سوریه) که موجب زخمی شدن پنج نفر شد، نیروهای مقاومت اسلامی دو پایگاه از 25 پایگاه آمریکا را در سوریه با 60 راکت، موشک و پهپاد انتحاری هدف قرار دادند.
بمب افکن های آمریکایی بامداد جمعه به مرکز جمع آوری غلات و مرکز توسعه روستایی واقع در محله "هرابش" در شرق دیرالزور حمله کرده بودند که موجب آتش سوزی در این مکان شده و خسارت هایی به آن وارد آمده بود. در همان زمان برخی منابع سوری اعلام کردند که چند جنگنده – بمب افکن ناشناس چندین موشک از خاک عراق به سمت استان دیرالزور در شرق سوریه شلیک کرده اند و سپس با پرواز در فاصله کم، دیوار صوتی محله های الحسکه را نیز شکستند.
به دنبال این اقدام تجاوزکارانهف نیروهای مقاومت نیز جمعه شب 2 پایگاه نظامیان آمریکایی در منطقه نفتی العمر و پایگاه "کونیکو" در استان دیرالزور را هدف حملات راکتی و پهپادی خود قرار دادند.
"جو بایدن" رئیس جمهور ایالات متحده در پی این حملات اعلام کرد که آمریکا به دنبال رویارویی نظامی با ایران نیست، ولی برای محافظت از پرسنل نظامی خود در سوریه و هر جای دیگر، با قدرت پاسخ خواهد داد.
رئیس جمهور آمریکا که به کانادا سفر کرده، در سخنانی در اوتاوا افزود: دستور حمله هوایی تلافی جویانه به پایگاه‌های گروه‌های مقاومت در سوریه را صادر کرده است.
بایدن تصریح کرد که ایالات متحده به دنبال جنگ با ایران نیست، ولی آمریکا آماده است برای محافظت از شهروندان خود با قدرت وارد عمل شود؛ درست همانند آنچه شب گذشته اتفاق افتاد.
"پاتریک رایدر" سخنگوی پنتاگون نیز جمعه شب در گفت وگو با شبکه الجزیره قطر گفت که ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم و در سخنانی مضحک مدعی شد که «ماموریت ما در سوریه اطمینان از نابودی کامل داعش است».
رایدر در توجیه تجاوز بمب افکن های آمریکایی در حمله به شرق دیرالزور و بدون اشاره به حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی در خاک سوریه مدعی شد: حملاتی که ما در سوریه انجام دادیم برای محافظت از نیروهایمان بود.
مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه غرب آسیا (تروریست های سنتکام) نیز در بیانیه‌ای ادعا کرد در حمله شامگاه جمعه به دو پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه هیچیک از پرسنل نظامی آسیب ندیده و و به تجهیزات و تاسیسات نظامی آمریکا نیز هیچ خسارتی وارد نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1151762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

تایوان برای نخستین‌بار سامانه موشکی جدید آمریکا را آزمایش کرد

پایان عملیات نظامی در طرابلس

زنان کارمند و حق فراموش شده عائله مندی

صدور سند تک برگ برای مالکین اراضی کشاورزی به چه نحوی است؟

جاسوسی کابینه «نتانیاهو» از دولت «ترامپ»

زورگیری، کمین خشونت زیر پوست شهر

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

محکومیت شش بلغارستانی به بهانه جاسوسی برای روسیه

نظرسنجی جالب از مردم غزه و کرانه باختری درباره حماس

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد