پیام ویژه

آخرين مطالب

سیطره «جلیلی و جبلی» بر صداوسیما ویژه سایر رسانه ها

سیطره «جلیلی و جبلی» بر صداوسیما
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خبرآنلاین /متن پیش رو در خبرآنلاین منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دو نیروی مطرح یعنی جلیلی و جبلی، در عمل همه کاره سازمان بزرگ صداوسیما هستند و مدیریت آن را برعهده دارند. سیطره برخی خاندان جلیلی در صداوسیما در حالی است که با چشم‌انداز انتخابات 1402، جلیلی‌ها با گام‌های استوار از پارک‌وی‌ به سمت بهارستان در حرکت‌اند.
رسول سلیمی| روسای صداوسیما از صادق قطب‌زاده تا محمد هاشمی و از علی لاریجانی تا عزت‌الله ضرغامی، کنش‌گران سیاسی بودند که وابستگی آن‌ها به جریان‌های سیاسی انکارناپذیر بود. در بین روسای صداوسیما، محمد سرافراز تلاش کرد عاقبت بخیر شود که با شگفتی و چالش، از این سمت فاصله گرفت و علی عسگری شاید تنها رئیس صداوسیما بودکه بعد از اتمام حکمش، به هلدینگ خلیج‌فارس رفت تا تجربه دیگری به تجربیاتش اضافه شود.
با تجربه روسای صداوسیمای قبلی، پیمان جبلی که روزی رقیب محمد سرافراز محسوب می‌شد، روی کار آمد و در نخستین روزهای تصدی خود در این مسئولیت، آن کنش‌گری که روسای قبلی در پایان روز مسئولیت خود انجام می‌دادند را روز نخست انجام داد و برادر سعید جلیلی را به قائم مقامی صداوسیما منصوب کرد.
انتصاب وحید جلیلی در حالی صورت می‌گرفت که پیش از انتصاب او به این سمت، مناظره و نامه‌نگاری‌های پی‌در پی او با حسین محمدی که در امور فرهنگی فعالیت دارد، عزت‌الله ضرغامی رئیس سابق صداوسیما و محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق ارشاد، نشان داد، وحید جلیلی ایده‌هایی مبتنی بر قرائتی جدید از اصول‌گرایی در ذهن دارد.
بازار

پیام ویژه

حالا در کنار وحید جلیلی که قائم مقام صداوسیما و تقریبا مسئولیت مدیریت تولید محتوا در این سازمان را بر عهده دارد، علی‌رضا خدابخشی، خواهرزاده سعید جلیلی هم به‌سمت رییس ستاد انتخابات صداوسیما منصوب شده است.

پیام ویژه


وحید جلیلی سمت راست و پیمان جبلی
صف‌آرایی جدید، جلیلی‌ها را برای انتخاباتی پرشور آماده می‌کند تا قبل از هر صف‌بندی سیاسی، سربازان جبهه جلیلی‌ها در جای خود قرار گیرند. جلیلی که به‌خوبی دریافته شناخت و هدایت افکارعمومی، رمز موفقیت پیروزی در انتخابات است، با چشم‌انداز انتخابات مجلس 1402، افراد موسوم به «دولت در سایه» خود را در صداوسیما سازماندهی کرده است. چه آن‌که ابزاری قدرتمند هم‌چون صداوسیما در اختیار جناح سیاسی خاص هم‌چون برادران جلیلی، به ابزاری مهم برای آن‌ها تبدیل خواهد شد تا برای اولین بار از پله‌های ساختمان پارک وی به بهارستان بروند.
این همان تفاوت ریاست جبلی بر صداوسیما نسبت به روسای قبلی است که در تاکتیک تلاش می‌کند با رویکردی برنامه محور، اهداف سیاسی را محقق کند. در شرایطی که وحید جلیلی به مدیریت مالی و تولید محتوای سازمان صداسیما نظارت کامل دارد و خدابخشی، خواهرزاده جلیلی، به مدیریت اخبار سیاسی کل شبکه‌های سیما، تسلط دارد، می‌توان انتظار داشت که در شرایط فعلی وضعیت حامیان سیاسی سعید جلیلی به‌مراتب بهتر از سایر کاندیداهای مجلس آینده باشد.
از این‌رو قابل پیش‌بینی خواهد بود که قالیباف برای ریاست مجلس آینده رقیبی جدی دارد که در شرایط فعلی چندین گام از او جلوتر است. چه آن‌که انتصاب جبلی به‌ریاست صداوسیما و بازگشت وحید جلیلی به‌مدار مدیران صداوسیما، جناح سنتی حاکم بر صداوسیما از جمله صفارهرندی، عزت‌الله ضرغامی و ... را تضعیف کرده است.
این موضوع از آن‌جا حائز اهمیت است که جذابیت ایده‌های وحید جلیلی برای مقامات عالی نظام آن‌چنان است که در حال حاضر میدان فرهنگ عمومی جامعه در اختیار افراد جلیلی و جبلی است و بعید نیست نسیم حیات طیبه سعید جلیلی که از پارک وی، شروع به وزیدن کرده در بهارستان به طوفانی تبدیل شود که اصول‌گرایان سنت‌گرا را به حاشیه رانده تا حامیان سعید جلیلی، بر خلاف انتخابات‌های گذشته، اصولگراها را غافل‌گیر کنند.
در شرایطی که کم‌تر از 11 ماه به انتخابات مجلس دوازدهم در 11 اسفند 1402 باقی مانده، انتصاب افراد نزدیک به خانواده سران جریان‌های سیاسی، در جایگاه‌های حساس صداو سیما که رسانه‌ای ملی است، ناقض حقوق شهروندی و برابری مردم در دسترسی به امکانات ملی است. این نوع انتصابات درصورتی که با اهداف و نیات انتخاباتی صورت گرفته باشد، خود خلاف رقابت سلام بوده، این گمان را تقویت می‌کند که جریان سیاسی خاصی از امکانات ویژه‌ای برای پیروزی در انتخابات برخوردار است؛ موضوعی که دلسردی و بدگمانی مردم برای مشارکتی پرشور را به‌دنبال خواهد داشت، زیرا نگرش جناحی مذکور در نهایت منتهی به حذف رقیب شده و مردم را از انتخاباتی عادلانه محروم می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1215277/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند

آیا کولر گازی موتور بزرگ گری از دیگر برندها بهتر است؟

پرونده یک فقره تصادف منجر به کشف قتل عمد شد

آغاز مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی پس از آزادی اسیر آمریکایی صهیونیستی

گروگانگیری همکار همسر به خاطر یک مشت دلار

مرغ‌های تخم‌گذار به بحران خوردند

لایحه «مبارزه با اخلالگران اقتصادی» تصویب شد

سامسونگ با معرفی اولین نمایشگر گیمینگ 500 هرتزی جهان، رکوردها را جابه‌جا کرد

غزه شاهد بدترین بحران‌ غذایی در جهان و رنجی غیرقابل توصیف

درخواست کمیسیون اروپا برای تقویت همکاری تسلیحاتی با اوکراین

هند: پاکستان غافلگیر شد، پاسخ آن نامنظم بود

رانندگان با سرعت غیرمجاز نقره‌داغ می‌شوند

حدود 2.8 میلیون مسکن خالی و 3 میلیون مستاجر در کشور داریم

مرحله سوم کالابرگ الکترونیک میان زمین و هوا

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

قمه‌کشی در مقابل دانشگاه آزاد؛ فرد شرور در کمتر از 24 ساعت دستگیر شد

ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ 6 صبح تا 13

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

بن‌گویر: جنگ را نباید متوقف کنیم

ساعت فعالیت مدارس از 6 صبح تا 13 تعیین شد

شیخ نعیم قاسم امشب سخنرانی می‌کند

ترامپ: چه خبرهای بزرگی؛ اسیری که تصور می شد مُرده آزاد خواهد شد

بیانیه جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات

قطعی برق و اینترنت حوزه‌های امتحان نهایی ممنوع

پایان محدودیت‌‌های تردد شبانه در آزادراه تهران‌ ـ کرج

رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد

گوریلا گلس سرامیک 2 معرفی شد؛ شیشه بسیار مقاوم گلکسی S25 اج

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

سنت‌شکنی الجزایر برای شرکت در نشست مهم سران عرب

چین درباره مذاکرات اوکراین نظر داد

تعداد جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی به 58 نفر افزایش یافت

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

رئیس‌جمهور لبنان: سلاح باید فقط در اختیار دولت باشد

کاهش 7 درصدی موالید در کشور

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

کاهش ساعات ادارات در جبران ناترازی برق

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

انگلیس ماکت‌های تسلیحاتی به اوکراین فرستاد

نتانیاهو: تشکیل کشور فلسطین تنها یک بازی سیاسی است

تعداد شهدای غزه به 52 هزار و 862 نفر رسید

هشدار یک سازمان امدادرسانی از وضعیت غزه؛ کودکانی که از فرط گرسنگی نای گریه کردن ندارند

توافق هسته‌ای روسیه و ویتنام برای ساخت نیروگاه‌

گوترش نقش صلح‌سازی عمان را ستود

بارزانی: از تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین حمایت می‌کنیم

پکن از پیشنهاد از سرگیری مذاکرات با اوکراین استقبال می‌کند

درخواست یک نماینده مجلس برای صدور مجوز کشت خشخاش/سپهوند: به 600 تن تریاک نیاز داریم

اظهارات قابل تامل معاون وزیر بهداشت؛ از سن باروری تا میانگین سنی ایرانی‌ها هنگام تولد اولین فرزند

سامسونگ برند Core را با گلکسی بادز احیا می‌کند

سرمقاله فرهیختگان/ علوم‌انسانی در حوزۀ سرآمد و پیشرو