پیام ویژه

آخرين مطالب

آمادگی منطقه 5 برای خدمت رسانی به زائران حرم امام خمینی (ره) شهرداری تهران

آمادگی منطقه 5 برای خدمت رسانی به زائران حرم امام خمینی (ره)
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - جلسه ستاد ارتحال منطقه5 برگزار شد و اقدامات مدیریت شهری منطقه امید و زندگی در راستای خدمت رسانی شایسته تر به شهروندان در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) مرور و بررسی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه5، ستاد ارتحال منطقه،با حضور احسان شریفی شهردار منطقه ،معاونین و برخی روسای ادارات مرتبط بمنظور هماهنگی و برنامه ریزی جهت خدمت رسانی مطلوب تر به زائرین حرم امام خمینی ره در مراسم سالروز عروج ملکوتی ایشان برگزار شد.
شهردار منطقه در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر فقید انقلاب گفت: نسل مدیران امروز، امام و انقلاب را درک کرده اند و باید در خصوص معرفی شخصیت وی و نشر فرهنگ انقلاب اهتمام داشته باشند. 
شریفی ادامه داد : پردیس فرهنگی که توسط منطقه برپا خواهد شد باید خلاقانه باشد و با کمک هنر، مثل نخ تسبیح پیوسته ،آرمان های امام و انقلاب را به کودکان و نسل چهارم معرفی کند. 
بر اساس این گزارش؛ علاوه بر برپایی پردیس فرهنگی منطقه 5،کنار غرفه های مناطق 14،18 و 22،برنامه های متنوع استیج و نمایش فیلم غریب از اقدامات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه در روز ارتحال، خواهد بود. 
فعالیت های اجرایی این منطقه به منظور آرام سازی، زیباسازی، تلطیف محیط و آسایش شهروندان بر اساس دستورالعمل ابلاغی و با توجه به اهمیت نگهداشت محیط داخلی و پیرامونی حرم مطهر امام خمینی (ره) از اقدامات معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه است و در این راستا، اکیپی از نیروهای کارگری و اجرایی به همراه ماشین آلات سبک و سنگین به پهنه اعزام شده اند تا ضمن آماده سازی پهنه، در تاریخ 14 خرداد ماه نسبت به ارائه خدمات به زائران اقدام کنند. 
مرادی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه عنوان کرد: در پهنه تحویلی این منطقه عملیات رفت و روب، علف کشی، تسطیح و خاک برداری، رنگ آمیزی نیوجرسی‌ها، حذف زوائد فیزیکی و نصب داربست در دست اجرا است.
مهدی نوروزی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه نیز از آماده سازی فضای پارکینگ مراسم سالگرد ارتحال امام راحل در محوطه حرم مطهر ایشان خبرداده و گفت: به منظور رفاه حال شهروندان محترم در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) مرز پارکینگ استان گیلان، مازندران و اردبیل توسط این منطقه باهماهنگی پلیس راهور مشخص شد و 64 عدد نیوجرسی بین مرز این استان ها گذاشته شد. 
نوروزی افزود: همچنین جهت تسهیل تردد شهروندان، موانع فیزیکی واقع در مسیر سواره رو جهت ایمن سازی مسیر وپیشگیری از تصادفات جمع آوری شد.
ترمیم آسفالت و لکه گیری در نقاط مورد نیاز محوطه و پارکینگ حرم مطهر جهت تسهیل تردد، از جمله خدمات منطقه امید و زندگی برای شهروندان و زائران آن روز است.
همچنین در راستای برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و میزبانی شایسته از زائران، مدیریت شهری منطقه 5 طی دو هفته گذشته تا کنون با تجهیزات و نیروهای خدمات شهری، عمرانی و ترافیکی برای آماده سازی پهنه تحویلی واقع در شمال شرقی حرم مطهر به خدمت رسانی مشغول است. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1367210/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس