برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!
یادداشت
بزرگنمايي:
پیام ویژه - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
سید فرید موسوی، نماینده مجلس گفت: کلِ نظام حکمرانی به طور جد باید به مقابله با رفتارهای افراطی بپردازد تا کشور در این برهه حساس، از تحرکات رادیکل آسیبی متوجه خود نبیند.
سید فرید موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» درباه تاثیر احتمالی مذاکره با آمریکا بر مناسبات اقتصادی کشور اظهار داشت: اینکه پدیده نامانوس تحریم مانع های زیادی پیش روی اهداف اقتصادی گذاشته است، انکارناشدنی است. حضور جدی در بحث تجارت با دنیا و همچنین رونق تولید الزام های اصلی رشد اقتصادی هستند، بنابراین تا زمانیکه اقتصاد ایران سایه تحدیدهای بین المللی را بالای سر خود می بیند، توقع گره گشایی از مناسبات اقتصادی توقعی بیجا است.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: اینکه نظام سیاسی از مذاکره با آمریکا استقبال کرده، می تواند نکته ای مثبت تلقی شود. البته اینکه مقامات ایرانی با طرف آمریکایی به گفت و گو می پردازند، به تنهایی نمی تواند مشکلات را کمتر کند. در واقع مذاکره زمانی موثر می شود که منجر به رفع کلی و حتی کمتر شدن محدودیت ها شود. به همین دلیل تاکید این است، مذاکره کنندگان باید مورد اعتماد و حمایت همه جانبه در داخل باشند تا در خلال مذاکرات قدرت چانه زنی بالایی داشته باشند. چرا که اگر طرف به این نتیجه برسد که در داخل کشور، نگاه هایی متضاد به مذاکره وجود دارد، به خود اجازه گفت و گو از موضع بالا را بدهد.
موسوی افزود: اینکه درباره گفت و گو با آمریکا نگاه های متضادی در کشور جاری است، به قاعده نمی تواند نکته ای منفی قلمداد شود. به هرحال تشتت رای امری طبیعی در همه جوامع است اما اگر شرایط روز را به طور دقیق رصد کنیم، درک اینکه تداوم نابسامانی های اقتصادی جامعه و مردم را با چه شرایط خطیری روبرو خواهد کرد، دشوار نیست. بنابراین منتقدان مذاکره باید صلاح را در این کُنش مهم دیپلماتیک بدانند و با ترویج عقاید خود در راه مذکره، سنگ اندازی نکنند.
فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: دولت به عنوان مسئول اصلی اداره کشور، روزهای حساسی را تجربه می کند. به هرحال وقتی ناترازی در بخش های مختلف اقتصادی مشاهده است، مدیریت کار دشوار می شود. بنابراین به طور مشخص از مجلس این انتظار می رود، با درنظر گرفتن محدودیت هایی که گره در مناسبات اقتصادی انداخته اند، نگاهی کارشناسانه به شرایط داشته باشد و نمایندگان نباید با رویکرد سیاسی در زمان فعلی، به فکر استیضاح این وزیر یا آن وزیر باشند.
وی توضیج داد: همچنین ذکر این نکته را ضروری می دانم که کلِ نظام حکمرانی به طور جد باید به مقابله با رفتارهای افراطی بپردازد تا کشور در این برهه حساس، از تحرکات رادیکال آسیبی نبیند. به هرحال آنچه عیان است، این است که تندروها ولع دیده شدن در هر شرایطی را دارند. بنابراین، برای این گروه اصلا اهمیتی ندارد که مردم چقدر تحت فشار هستند. در واقع آنها در حالی فقط اهداف سیاسی_جناحی را اولویت می دانند که خسارت های چنین رویکری بر هیچکس پوشیده نیست.
موسوی یادآور شد: واقعیت این است که در بزنگاه بسیار مهمی قرار داریم. به این معنی که کمترین خطا یا اهمالی می تواند هزینه هایی غیرقابل جبران به مصالح ملی تحمیل کند.
بازار ![]()
-
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵:۰۲
-
۹ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588758/