پیام ویژه

آخرين مطالب

خدمت‌رسانی شهرداری منطقه 7 به زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) شهرداری تهران

خدمت‌رسانی شهرداری منطقه 7 به زائران حرم مطهر امام خمینی(ره)
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهردار منطقه 7 از آمادگی کامل ایستگاه های فرهنگی این منطقه در سی و چهارمین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، نصراله آبادیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره)، گفت: با هدف تبیین دیدگاه، گسترش و اشاعه سیره علمی و عملی، احیا مبانی و اصول رفتار و سبک زندگی ایشان و آشنایی بیشتر جوانان و کودکان با شخصیت منحصر به فرد آن امام راحل برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و آئینی در سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) در پردیس فرهنگی مشارکتی پنج منطقه با شعار مکتب امام(ره) تدارک دیده شده است.
وی یادآور شد: توزیع محصولات فرهنگی و هنری در قالب عکس، فیلم، برپایی نمایشگاه محصولات قرآنی، برپایی سینما انقلاب به منظور پخش فیلم ها و مستندهایی با مضامین انقلاب و رادیو حرم از جمله اقداماتی است که در پردیس فرهنگی منطقه از سوی منطقه هفت برگزار خواهد شد.
آبادیان تصریح کرد: برپایی غرفه تحکیم و تجدید بیعت خانواده ها بویژه کودکان، برپایی نمایشگاه نقاشی ویژه آشنایی نوجوانان و جوانان با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، ایستگاه پذیرایی از زائرین توسط اداره بسیج منطقه 7 از دیگر فعالیت هایی است که در روز 13 خرداد در ضلع شرقی حرم اجرا می شود.
شهردار منطقه 7 به اجرای برنامه گروه سرود و همخوانی نوجوانان گام دوم انقلاب اسلامی، اجرای گروه نمایش و تئاتر، پخش صوت و نوای مداحی، خدمات رسانی به زائرین شهرستانی ، اجرای برنامه های سلامت محور اشاره کرد و افزود: بسیاری از ابعاد شخصیت امام خمینی (ره) همچنان ناشناخته است و نسل کنونی، بخصوص نوجوانان و جوانان، امام را بدرستی درک نکردند. لذا امیدواریم با برپایی پردیس فرهنگی بتوانیم در انجام این رسالت ملی در خصوص معرفی شخصیت بزرگ امام راحل (ره) به عنوان الگوی جهان اسلام و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای کشور عزیزمان گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه منطقه 7 با مناطق 2_6_10 و 19 در پردیس شماره 3 واقع در ضلع شرقی از جلوی ایستگاه مترو 500 متر به سمت حرم، به شهروندان خدمت رسانی خواهند کرد، گفت: بیش از چهل نفر از نیروهای شهرداری منطقه 7 از ابتدای این ماه مشغول نظافت و پاکسازی محدوده محوله به منطقه هفت هستند و به صورت شبانه روزی این محدوده را رفت و روب می کنند.
آبادیان یادآور شد: این محدوده در حدود 9هکتار بوده و نیروهای شهرداری منطقه هفت با 6 دستگاه کامیون حمل زباله، سه دستگاه حمل آب برای آبیاری فضای سبز و نیز رفت و روب در حال خدمات رسانی در این مجموعه هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1367603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار وزارت بهداشت درباره اسباب‌بازی‌های آرایشی کودکان

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

خستگی در سالمندی؛ زنگ خطری که به پای پیری نوشته می‌شود

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

نجات 130 نفر از آتش‌سوزی سحرگاهی در هتل خیابان مفتح تهران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است