پیام ویژه

آخرين مطالب

بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد به مناسبت سالروز ارتحال امام‌خمینی(ره) و قیام 15 خرداد بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد به مناسبت سالروز ارتحال امام‌خمینی(ره) و قیام 15 خرداد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد با آرمان‌های بلند امام‌خمینی (ره) و مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای تجدید بیعت کرد.

به گزارش «ایثار»، متن بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرح زیر است:
14 خرداد سالروز ارتحال بزرگ مردی از فرزندان رسول‌الله (ص) و ادامه‌دهنده راه حضرت سیدالشهدا(ع) است که با رهبری الهی خود، توانست ایران را از یوغ و سیطره استکبار جهانی بیرون آورده و به این ملت شریف و بزرگ، عزت دهد.
به درستی یاد و خاطره حضرت امام‌خمینی(ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و احیاگر اسلام ناب محمدی صلی‌الله‌علیه‌وآله در سالروز ارتحالش با یاد شهدای قیام خونین 15 خرداد که سرآغاز مکتب فکری، سیاسی و اجتماعی ملت ایران و نشانه پیوند معنوی مردم با آرمان‌های الهی امام راحل و فداکاری و جان‌فشانی برای حفظ اسلام و برچیده شدن سلطه طاغوتیان و نقطه عطفی در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی است، مقارن شده است.
همچنین قیام خونین 15 خرداد 1342 که به برکت همان هدایت و روشنگری حکیمانه حضرت امام‌خمینی (ره) شکل گرفت نه تنها موجب سست‌ شدن پایه‌های حکومت ستم‌شاهی را فراهم کرد بلکه زمینه احیاء تمدن بزرگ اسلام را در جهان هموار ساخت.
امروز نیز رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و خلف صالح خمینی کبیر (ره) قدم در راهی نهاده که بی‌شک پیروی از ایشان، اعتلا و عزت و سربلندی نظام اسلامی را رقم خواهد زد. آنچه که همواره در راهبرد و منظومه متعالی معظم‌له قرار دارد نفی استکبار و عدم اعتماد به وعده‌های آنان است.
امروز سربلندی ملت ایران در گذر از همه سختی‌ها، فشارها و تحریم‌ها و پیشرفت و اقتدار کشور در عرصه‌های گوناگون، حاصل اصل مترقّی ولایت فقیه و مردم‌سالاری دینی، برخاسته از تفکر ناب و خلاقانه آن امام سفر کرده و خلف صالحش حضرت آیت‌الله العظمی امام‌خامنه‌ای (مدظله العالی) است و به واسطه آن، الگویی مناسب برای اداره جوامع بشری و تأمین سعادت دنیوی و اخروی فرا روی سایر ملتها نیز قرار گرفته به طوریکه ندای بیداری اسلامی ملت‌ها و نهضت‌های ضد استکباری در دورترین سرزمین‌ها به‌گوش می‌رسد و آزادی‌خواهان جهان بیش از پیش با الگوگیری از مکتب امامین انقلاب اسلامی به مبارزه با استکبار جهانی و ایادی آنان روی‌ آورده‌اند.
بسیجیان مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تجدید عهد با آرمان‌های بلند امام‌خمینی (رحمه الله علیه) و بیعت مجدد با مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و اعلام آمادگی برای مقابله قاطع و پشیمان کننده با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان انقلاب و نظام به میهن اسلامی؛ ضمن دعوت از اقشار و آحاد مختلف مردم انقلابی و حماسه‌ساز ایران برای حضور پرشور و با شکوه در آیین‌های گرامیداشت سی و چهارمین سالروز ارتحال حضرت امام (ره)؛ وصایای جاودان بنیان­گذار جمهوری اسلامی را که روح آن در بیانیه گام دوم انقلاب تبلور معناداری یافته است را نقشه راه و سند راهبردی و آرمانی انقلاب اسلامی قلمداد و تصریح کرده است: جامعیت و شخصیت استثنایی و امت‌ساز امام راحل (ره) که همراه با توانایی‌های اعجاب‌انگیز پرشمار دیگر در امام حاضر انقلاب (مدظله العالی) تجلی یافته و ملت استوار و مقاوم ایران عزیز را در خیمه ولایت متحدتر و مستحکم‌تر به سمت آرمان‌ها و اهداف بلند قرار داده است به مانند گذشته زوزه شیطان بزرگ و هیاهوی باطل دشمنان رنگارنگ در پیش‌بینی فروپاشی جمهوری اسلامی ایران را خاموش و ابتر می‌سازد و به فضل الهی نسل‌های آینده‌ساز جوان امروز و فردای کشور را به فتح سنگرهای کلیدی جهان نوید می‌دهد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1367669/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

هشدار وزارت بهداشت درباره اسباب‌بازی‌های آرایشی کودکان

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

خستگی در سالمندی؛ زنگ خطری که به پای پیری نوشته می‌شود

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

نجات 130 نفر از آتش‌سوزی سحرگاهی در هتل خیابان مفتح تهران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو