پیام ویژه

آخرين مطالب

مرتضوی در مجمع عمومی اجلاسیه سازمان بین‌المللی کار:

عدالت اجتماعی، اصل بنیادین جمهوری اسلامی ایران است وزارت رفاه

عدالت اجتماعی، اصل بنیادین جمهوری اسلامی ایران است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عدالت اجتماعی را اصل بنیادین و ریشه‌ای جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: موضوع عدالت اجتماعی در جمهوری اسلامی ایران نه فقط قلمرو در سیاست اجتماعی بلکه یک باور اصولی ریشه‌دار در قانون اساسی و باور‌های دینی و اسلامی است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «سیدصولت مرتضوی» در مجمع عمومی یکصد و یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی کار در ژنو سوئیس اظهار کرد: دنیای کار به‌طور همزمان تحت تأثیر بحران‌های متراکمی در طی چند سال اخیر قرار گرفته است که بدون اتخاذ سیاست‌ها و اقدامات مقتضی در سطوح ملّی، منطقه‌ای و بین‌المللی نمی‌توان آثار این بحران‌ها را مهار کرد.
وی‌، ایده‌ ائتلاف جهانی برای عدالت اجتماعی را ابتکاری ارزشمند و اثرگذار عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران از این ائتلاف جهانی استقبال و حمایت می‌کند و ما باور داریم که ماهیت بحران‌های نوظهور کنونی ضرورت شکل‌گیری ائتلاف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را گریزناپذیر کرده است.
مرتضوی تصریح کرد: جامعه جهانی به یک قرارداد اجتماعی جدید نیاز دارد تا مناسبات کار را در متن تحولات تکنولوژیک، جمعیت‌شناختی و اقلیمی بازتعریف و آن را با نیاز‌ها، ترجیحات و صورت‌بندی‌های اجتماعی مختلف سازگار کند.
وزیر رفاه با اشاره به ریشه‌های دینی و اعتقادی باور به عدالت اجتماعی گفت: موضوع عدالت اجتماعی در جمهوری اسلامی ایران نه فقط یک قلمرو در سیاست اجتماعی بلکه یک باور اصولی ریشه‌دار در قانون اساسی و باور‌های دینی است که در اسناد سیاستی بالادستی مانند برنامه‌های توسعه پنج‌ساله، سند چشم‌انداز و سایر اسناد مهم کشور تبلور یافته است.
وی تأکید کرد: افزایش‌ امید به زندگی از 54 سال به 74 سال، ارتقای امنیت غذایی و توسعه بهداشت و درمان رایگان و عمومی برای همه و حتی تسری آن به مهاجرین از دستاورد‌های عملی توجه به عدالت اجتماعی در کشور ایران است.
مرتضوی از توسعه و تکمیل پایگاه رفاه ایرانیان به‌عنوان یکی از اقدامات بنیادین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتقای عدالت اجتماعی در ایران در سال‌های اخیر یاد کرد و افزود: پایگاه رفاه ایرانیان، بستری برای اجرای سیاست‌های اجتماعی و رفاهی مبتنی بر شواهد بوده و با تأکید بر تقویت فراگیری و اثربخشی این سیاست‌ها و حمایت از اقشار و گروه‌های آسیب‌پذیر طراحی شده است.
وزیر کار گفت: تسهیل شناسایی گروه‌های هدف برنامه‌های حمایتی و امکان یکپارچه‌سازی نظام ارائه خدمات رفاهی توسط نهاد‌های حمایتی از جمله مهم‌ترین مزیت‌های پایگاه رفاه ایرانیان است.
وی دنیای کار را یکی از منشأهای نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: بخشی از عوامل تشدید نابرابری‌های اجتماعی در جهان در خارج از دنیای کار قرار دارند که در گزارش‌ها و تحلیل‌های سازمان‌های بین‌المللی ذیربط از جمله سازمان بین‌المللی کار مورد توجه قرار نمی‌گیرند.
مرتضوی با بیان این‌که نظام تحریم‌های یک‌جانبه یا بین‌المللی یکی از عوامل نابرابری‌های اجتماعی در جهان است، افزود: تحریم در واقع نوعی اعمال تبعیض نهادینه علیه یک اجتماع انسانی از طریق محروم‌کردن اعضای آن از فرصت‌های رشد فردی و برخورداری از کار و زندگی شایسته است.
وزیر کار با اشاره به تحریم‌های ظالمانه نظام سلطه علیه ملت ایران، تصریح کرد: اقدامات قهری یک‌جانبه تحمیلی از جانب ایالات متحده آمریکا علیه مردم کشور ایران نمونه بارز محروم‌سازی هدفمند و آگاهانه انسان‌ها از حق توسعه، سلامت و برخورداری از فرصت‌های رشد و در تضاد آشکار با اراده‌ بین‌المللی برای ارتقای عدالت اجتماعی است.
وی گفت: پیشنهاد می‌کنم سازمان بین‌المللی کار در راستای مأموریت پیشبرد عدالت اجتماعی در جهان، آثار و تبعات تحریم‌ها و اقدامات قهری یک‌جانبه را بر دنیای کار و عدالت اجتماعی بررسی و به شکل یک گزارش پژوهشی منتشر کند.
مرتضوی ضمن تشکر از گزارش جامع مدیرکل سازمان بین‌المللی کار در مورد وضعیت کارگران در اراضی اشغالی کشور فلسطین بیان کرد: اتفاقات فلسطین چیزی کمتر از آپارتاید و نسل‌کشی نیست و لذا باید این‌گونه اعمال ظالمانه انسانی به فوریت خاتمه یافته و حقوق مردم فلسطین و سایر مناطق اشغالی از جمله جولان سوریه برای حیات عزتمندانه به‌ رسمیت شناخته شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خاتمه با اشاره به نقش کلیدی سازمان بین‌المللی کار در توسعه عدالت اجتماعی در جهان گفت: توجه به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی کشور‌های عضو در طراحی و اجرای برنامه‌های این دستور کار، نقش مهمی در موفقیت و اثربخشی آن‌ها دارد.
18 خرداد 1402 10:41
کد خبر : 311,450
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1369167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلاف قدیمی با برادر منجر به قتل شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده خرید و فروش املاک

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

روی آوردن ساکنان غزه به شیوه‌های ابتدایی برای مقابله با کابوس قحطی

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: توافق آمریکا با یمنی‌ها، «سقوط غیرقابل وصف» برای اسرائیل است

گام چین و پاکستان برای مهار نفوذ هند در افغانستان

رژیم صهیونیستی تیپ چتربازان را از سوریه به مرزهای غزه منتقل کرد

بدلکاری خطرناک روی سقف خودرو؛ خودروی متخلف توقیف شد

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

کشف بقایای 3 جسد در حومه حلب

دختر 18 ساله قربانی جنایت سیاه شد

برنامه پرواز حجاج تهرانی به مدینه؛ 22 اردیبهشت

دیدار مجدد با آیفون 16 پرو مکس؛ پرچم‌دار گران‌قیمتی که ارزش خرید ندارد!

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور

اعزام کارشناسان سازمان هواپیمایی به محل سانحه بوئینگ وارش

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

رئیس‌جمهور لبنان: تصمیم برای انحصار سلاح در دست دولت گرفته شده است

احتمال حضور سوریه در نشست سران عرب قوت گرفت

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

رویترز: ترامپ به‌دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

دستگیری زنی که در بهشت زهرا از داغ‌دیدگان سرقت می‌کرد

دستگیری زنی که در بهشت زهرا(س) دزدی می‌کرد

معاون وزارت کشور: ادارات، دمای کولر را روی 27 درجه تنظیم کنند

رزمایش مشترک آمریکا و کره‌جنوبی در دریای شرقی چین

پایان دادن به گرسنگی مردم غزه خواسته تونسی‌ها

حماس: جهانیان «نه بزرگ» به نتانیاهو بگویند

تحریم های جدید انگلیس علیه روسیه

تخریب منازل فلسطینیان در شرق طولکرم و آوارگی ساکنان توسط اشغالگران

تسلیحات اسرائیلی هند در تقابل با پاکستان

پاپ جدید خواستار صلح پایدار در اوکراین شد

حرکت ارابه‌های مرگ به سوی غزه با اعزام تیپ‌های جدید

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

حزب الله: دولت لبنان تجاوزهای صهیونیست‌ها را نادیده می‌گیرد

کشف تونل‌های پنهانی زیر ساختمان کنگره آمریکا

هزاران کامیون آماده ورود به غزه است

آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات روسیه و اوکراین

شاباش میلیاردی به داماد خراسانی

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

افزایش شمار شهدا و زخمی‌های جنگ غزه

مخالفت فرانسه با طرح روسیه برای مذاکرات مستقیم با اوکراین

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت