پیام ویژه

آخرين مطالب

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن بين الملل

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تصریح کرد، تبعات حملات موشکی جنبش انصارالله یمن به اراضی اشغالی، فراتر از اثرات مادی مستقیم آن است و موجب شده زندگی روزمره صهیونیست‌ها به صورت گسترده فلج و سؤالات جدی درباره کارآمدی پدافند هوایی این رژیم مطرح شود.
«عماد ابوعواد» کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت رژیم صهیونیستی خود اذعان دارد که توانایی‌اش در مقابله با حملات موشکی کامل نیست و میزان موفقیت در رهگیری موشک‌ها از 70 درصد تجاوز نمی‌کند. این بدان معناست که احتمال سقوط موشک‌ها در داخل اراضی اشغالی همچنان وجود دارد و بسته به موقعیت مکانی، می‌تواند درجات مختلفی از خسارت را ایجاد کند.
اما به گفته ابوعواد، مهمترین تأثیر نه در اصابت مستقیم، بلکه در پیامدهای خودِ پرتاب موشک نهفته است. صرف به صدا درآمدن آژیرهای هشدار منجر به فلج شدن زندگی در داخل اراضی اشغالی می‌شود، زیرا ساکنان به پناهگاه‌ها هجوم می‌برند و زندگی عادی مختل می‌شود.
ابوعواد خاطرنشان کرد ادامه این حملات، با تقریباً هر سه روز یک موشک، وضعیت سردرگمی را تقویت می‌کند و اعتماد به پروژه رژیم صهیونیستی و سیستم دفاع هوایی آن را که مدت‌هاست ستون «امنیت ملی» محسوب می‌شود، تضعیف می‌کند.
کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تأکید کرد این کاهش اعتماد بازتاب‌های درازمدتی دارد و مهم‌ترین آن کاهش سرمایه‌گذاری‌ها در اراضی اشغالی و تأثیر آن بر کل اقتصاد است.
وی افزود تأثیر این موضوع در داخل اراضی اشغالی در حال آشکار شدن است و با توجه به ناتوانی دفاعی رژیم صهیونیستی در حفاظت کامل و نگرانی‌های فزاینده در مورد تأثیرات گسترده این ناتوانی بر امنیت، اقتصاد و گردشگری، در حال حاضر بحث گسترده‌ای در این مورد در جریان است که چه کاری می‌توان برای مقابله با تهدیدات یمن انجام داد.
جنبش انصارالله یمن در حمایت از مردم غزه، مواضع رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار می‌دهد و اعلام کرده است که تا زمان توقف نسل‌کشی این رژیم علیه مردم غزه به حملات خود ادامه می‌دهد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به‌تازگی اعلام کرد با وساطت عمان، با انصارالله بر سر آتش‌بس توافق کرده است. اقدامی که برای رژیم صهیونیستی غافلگیرکننده بود و در عین حال انصارالله اعلام کرد این توافق با واشنگتن، شامل رژیم صهیونیستی نمی‌شود.
انصارالله یمن روز چهارشنبه از حمله موشکی و پهپادی به اراضی اشغالی خبر داد و ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد پهپاد را رهگیری کرده و موشک در خارج از مرزهای اراضی اشغالی سقوط کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588973/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

شهادت 15 فلسطینی در حمله اسرائیل به یک مدرسه

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور؛ در اماکن عمومی ماسک بزنید

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

رویترز: پیشنهاد الجولانی به ترامپ برای ساخت برج در دمشق

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد