پیام ویژه

آخرين مطالب

اعتراف صهیونیست‌ها درمورد موشک فتاح سياسي

اعتراف صهیونیست‌ها درمورد موشک فتاح
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - پس از رونمایی از موشک فتاح توسط سپاه پاسداران، وبسایت اسرائیل دیفنس به ارزیابی از آمادگی صهیونیست‌ها در مقابل قدرت موشکی ایران پرداخت.
به گزارش مشرق، وب سایت مشهور عبری زبان " اسرائیل دیفنس" در حوزه مسائل دفاعی، نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی فعالیت کرده و در گزارش‌های خود به قدرت نظامی رژیم صهیونیستی و مسائل نظامی منطقه و جهان می‌پردازد.
پس از رونمایی از موشک مافوق صوت "فتاح" و ارائه جزئیاتی در رابطه با نحوه عملکرد این موشک، صهیونیست‌ها به بازتاب این خبر و واکنش به آن پرداختند. در این میان وب سایت اسرائیل دیفنس در گزارشی نسبتاً کوتاه به این موضوع پرداخت، از نکات قابل توجه در این گزارش، عجز، ترس و ناتوانی رژیم صهیونیستی مقابل توان نظامی ایران است.
بیشتر بخوانید:
موشک فتاح هراس به دل شیاطین انداخته است
در این گزارش آمده است:
"همان‌طور که چند روز پیش فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد، ایران از موشک مافوق صوت خود رونمایی کرد.
به گفته نشریات غیررسمی، این موشک در مرحله خارج از جو قادر است به سرعت 25 ماخ، در مرحله گلایدینگ به 8 ماخ و در مرحله نهایی به 5 ماخ برسد. این موشک با سوخت جامد کار می‌کند. بر اساس گزارشات منتشر شده از ایران، این موشک همچنین قادر به رد شدن از "سامانه موشکی پیکان" اسرائیل است."

پیام ویژه

اسرائیل دیفنس:
ایران از موشک هایپرسونیک پرده برداری کرد؛ ایران میلیاردها دلار و چندین دهه تلاش برای توسعه در زمینه موشکی را برای سرگرمی سرمایه‌گذاری نمی‌کند؛ موشک‌های ایران پایه پروژه بزرگتری هستند.
این وبسایت‌ صهیونیستی در ادامه می‌نویسد: "در اسرائیل، وزارت دفاع از جمله سازمان پدافند موشکی اسرائیل درباره مسائل حوزه موشکی، به شکل رسمی صحبت یا اظهار نظری نمی‌کنند. در بیشتر موارد، مصاحبه با اعضای ارشد سازمان را می‌توان در اظهاراتی مانند " همه چیز خوب می‌شود" و "به ما اعتماد کنید" خلاصه کرد. هیچ بحثی در مورد توانایی‌های موشکی ایران یا سامانه‌های اسرائیلی که قرار است در برابر تهدیدات ایران از ما محافظت کنند، وجود ندارد.
حتی اگر فرض کنیم که از به لحاظ سامانه‌های پدافندی در وضعیت خوبی قرار داریم که البته صرفاً یک فرض خیلی خوشبینانه ای است، این سؤال مطرح می‌شود که موساد در مسئله خنثی کردن پیشگیرانه توسعه صنعتی موشکی چه کار کرده است؟ موساد اعلام کرده است که در ایران «چشم، گوش و چیزهای زیادی» دارد. با این حال به نظر می‌رسد حداقل در حوزه موشکی، موساد [برابر ایران ناکام شده است.]"
اسرائیل دیفنس می‌افزاید: "فرض دیگر این است که ایران میلیاردها دلار و چندین دهه تلاش در جهت توسعه صنایع موشکی برای سرگرمی سرمایه گذاری نمی‌کند. موشک‌ها بخش ضروری یک پروژه بزرگتر نظامی هستند.
موشک‌های مافوق صوت بسیار سریع و قابل مانور هستند و به این ترتیب، پیش‌بینی مسیر (در مقایسه با مسیر یک موشک بالستیک) بسیار دشوار است و یک چالش اساسی برای سامانه‌های دفاع هوایی موجود در [اسراییل] هستند.
بنا به دلایلی، تا به امروز، موساد هیچ سندی در رابطه با موشک‌های ایران (موشک هایپرسونیک) منتشر نکرده است. آیا اسنادی وجود دارد؟ بله وجود دارد. اما بنا به دلایلی موساد نمی‌خواهد آنها را فاش کند. دقیقاً چه چیزی در اسرائیل از مردم پنهان است؟"
به نظر می‌رسد عجز و ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر توان نظامی ایران باعث شده است که این رژیم با موشک هراسی و این ادعاهای بی اساس، به دنبال ایجاد فضای سیاسی علیه جمهوری اسلامی باشد."

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1369514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست