پیام ویژه

آخرين مطالب

پاسخ عجیب عنایتی به امضا قرارداد با تیم امید سياسي

پاسخ عجیب عنایتی به امضا قرارداد با تیم امید
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رضا عنایتی گفت باید مصوبه مورد نظر جهت قانونی شدن استفاده از بازیکنان تیم امید در روزهای آینده تصویب شود.
به گزارش مشرق، سرمربی تیم امید در پایان آخرین تمرین این تیم پیش از سفر به عراق جهت حضور در مسابقات چند جانبه، در پاسخ به سوالی درخصوص کمتر شدن بازیکنان نسبت به روزهای گذشته گفت: بعد از اینکه اردو را شروع کردیم، ما با 35 نفر سه، چهار روز تمرین کردیم. از 35 نفر به 25 نفر رسیدیم. طبق شرایطی که داشتیم، باید با 23 نفر به عراق اعزام می شدیم. 2 نفر هم دیشب از جمع ما جدا شدند.
وی گفت: این بدین معنا نیست که از دوستانمون استفاده نکنیم. برای ما محدویتی که داشتیم، نسبت به لیستی که باید اعزام می‌کردیم، مجبور شدیم با 23 بازیکن به مسابقات برویم. خدا را شکر شرایط اردویی، خیلی خوبی بود. تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم، ان‌شاءالله با قدرت در اولین تورنمنت خودمان حضور پیدا کنیم و بازی‌های خوبی انجام دهیم و به کشور بازگردیم و برای بازی‌های مقدماتی و آسیایی آماده شویم.
عنایتی اظهار داشت: مطمئن باشید که من و همکارانم تمام توانمان را به کار می گیریم تا ان‌شاءالله بتوانیم در این دوره شرایط خوبی را داشته باشیم و با اتفاقاتی که افتاده و قول‌هایی که دوستان در سازمان لیگ، فدراسیون و وزارت ورزش به ما دادند، ان‌شاءالله بتوانیم در کنار هم کارهای بزرگی انجام دهیم.
سرمربی تیم امید درخصوص اینکه مصوبه ای که در نشست خبری از آن حرف زده چه زمانی تصویب می شود، گفت: به نظر من قبل از اینکه برنامه لیگ اعلام شود، باید این مصوبه اتفاق بیفتد و اجرایی شود. چونکه با توجه به حساسیتی که هم در بخش مطالبات مردم هست و هم اینکه تیم‌های ما باید بدانند که در چه زمانی بازیکنان خود را در اختیار تیم امید قرار دهند. اگر این اتفاق رخ ندهد، باید دوباره با هم بنشینیم و یک حسرت بزرگ بخوریم، بخاطر اتفاقاتی که ممکن است برایمان رخ ندهد. ان‌شاءالله طی چند روز آینده بتوانیم این مصوبه را بگیریم و به یک قانون اجرایی تبدیل شود و با تیم کامل در میادین بین المللی حضور پیدا کنیم.
او در مورد اینکه آیا از کیفیت اردو رضایت داشته است یا خیر، اظهار داشت: کیفیت اردو بسیار خوب بود، الحمدالله بازیکنان بسیار باانگیزه بودند. بازی دوستانه که با تیم بزرگسالان داشتیم، از لحاظ روحی و روانی خیلی به تیم ما کمک کرد. امیدوارم در تورنمنتی که در عراق داریم، بتوانیم به خواسته‌های خود برسیم و برای دیدارهای مقدماتی حاضر شویم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان پس از بازی های لیگ خسته نیستند، گفت: ما باید شرایط حرفه‌ای را پیش ببریم. بازیکنان حرفه‌ای حتما حواسشان به خودشان است و درست است که بدن های بچه‌ها در آمادگی 100 درصد نیست ولی ما سعی می‌کنیم تا اولین روزی که در تاریخ 24 خرداد بازی داریم، این درصد توانایی بچه‌ها بالا ببریم.
عنایتی در خصوص مشکل منافی و رضاپور برای سفر به عراق گفت: متاسفانه ما لیستمان را قبلا داده بودیم. گفتم بنا به همان محدودیتی که داشتیم، این 2 عزیز در تهران می‌مانند. ان‌شاءالله پس از بازگشت از عراق، به جمع ما اضافه می شوند.
سرمربی تیم امید درباره اینکه درخصوص انتخاب سه بازیکن بزرگسال کار به کجا رسیده، پاسخ داد: هنوز به جمع بندی نرسیده ایم. شما می دانید که متأسفانه مسابقات هانگژو چون فیفادی نیست و 2 بازی آسیایی در همان روزهای فیفا دی اعلام شده، متاسفانه ما نمی‌توانیم از پرسپولیس، سپاهان و تراکتور بازیکن داشته باشیم. سعی می‌کنیم 3 بازیکنی که بتوانند به تیم ما کمک کنند را از تیم‌های دیگر انتخاب کنیم.
او درباره اینکه انتظارات از تیم امید در چه حدی می تواند باشد و طلسم حضور در المپیک شکسته خواهد شد یا خیر، گفت: من فقط می‌توانم بگویم که ما از تمام توانمان استفاده خواهیم کرد که بتوانیم نتایج خوبی بگیریم. این به کمک همه جانبه هم باشگاه‌ها و هم مسؤولین احتیاج داریم تا بتوانیم با یک تیم تکمیل و سازماندهی خوب به مسابقات برویم. اگر این شرایط مثل سال‌های گذشته باشد، من نمی‌توانم به شما قول بدهم. قولی که دوستان به ما دادند، این است که تمام همکاری را انجام دهند و ما بتوانیم از تمام پتانسیل موجود استفاده کنیم. اینکه الان ما با این بازیکنان کار بکنیم و زمانیکه باید به مسابقات برویم و این بازیکنان را در اختیار نداشته باشیم، من نمی‌توانم قولی با این شرایط به کسی بدهم.
وی در مورد اینکه از برگزاری بازی با تیم بزرگسالان رضایت داشته است یا خیر، پاسخ داد: بازی فوق‌العاده خوبی بود، برای ما مخصوصا. همین که بچه‌های ما توانایی‌های خود را محک زدند و اینکه من در اولین بازی، بازیکنان را دیدم. آنها با انگیزه و خوب کار کردند و باید از آقای قلعه نویی تشکر کنیم که این مسابقه را ترتیب دادند. وقتی بچه‌ها را آنالیز کردیم، نکات امیدوار کننده‌ای را دیدیم. امیدوارم بتوانیم روی نقاط قوت خودمان پافشاری کنیم و به جلو برویم و نقاط ضعفمان را پوشش دهیم تا نتیجه کسب کنیم.
عنایتی در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار ورزش سه درخصوص اینکه آیا قرارداد خود را امضا کرده است، گفت: بی زحمت سوال بعدی!

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1369647/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست