پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد خبر داد: صادارت 50 هزار میلیارد دلاری تعاونی‌های یزد وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد خبر داد: صادارت 50 هزار میلیارد دلاری تعاونی‌های یزد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد اعلام کرد: از ابتدای کار دولت تاکنون بیش از 50 هزار میلیارد دلار محصولات شرکت‌های تعاونی استان به دیگر کشورها صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان یزد، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم به افزایش سهم تعاون در اقتصاد به 15 درصد، گفت: یزد در حال حاضر سه هزار و 293 تعاونی فعال دارد که سهم صادارت آنها از ابتدای دولت سیزدهم بیش از 50 هزار میلیارد ریال بوده است.
«محمدرضا فلاحتی» به مناسبت 13 شهریور ماه «روز تعاون» گفت: دولت سیزدهم مبحث سند توسعه بخش تعاون را دنبال کرد که این سند در هیات وزیران مصوب و ابلاغ شد و در حال حاضر دستگاه‌های مربوطه در حال تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های آن هستند.
وی با بیان این که برنامه هفتم که در مجلس در حال بررسی است به حوزه تعاون نگاه ویژه‌ای دارد، عنوان کرد: در برنامه هفتم قرار هست سالی دو درصد به سهم تعاون در اقتصاد اضافه شود و سهم تعاون در اقتصاد از پنج به 15 درصد برسد و این در حالیست که هدفگذاری این بود که سهم تعاون در اقتصاد به 25 درصد برسد که بعد از 40 سال این امر محقق نشده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: تقویت بنیه مالی بانک توسعه تعاون، اصلاحیه‌هایی که باید در قوانین در صورت نیاز اتفاق بیفتد و خط اعتباری برای حمایت های مالی از شرکت تعاونی ها برخی اقداماتی است که در این برنامه قرار هست برای تعاون روی دهد.
وی با اشاره به این که شش هزار و 668 شرکت تعاونی در پایتخت تعاون ایران تاکنون تشکیل شده است، تصریح کرد: از این تعداد شرکت سه هزار و 293 شرکت فعال هستند و برای 35 هزار و 443 نفر فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند و مابقی شرکت‌ها غیرفعال، راکد یا منحل شده اند.
فلاحتی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 145 شرکت تعاونی در استان تشکیل شده است که برای دو هزار و 586 نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.
وی افزود: در این شرکت تعاونی‌ها، سه هزار و 490 عضو هستند و برای ایجاد این شرکت تعاونی‌ها 340 هزار میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد در رابطه با صادرات شرکت‌های تعاونی استان، گفت: از ابتدای کار دولت تاکنون بیش از 50 هزار میلیارد دلار محصولات شرکت‌های تعاونی استان به دیگر کشورها صادر شده است.
وی افزود: در راستای نظارت بر عملکرد شرکت‌های تعاونی از شهریورماه 1400 تاکنون از 66 شرکت تعاوی حسابرسی صورت گرفته است که سه شرکت تعاونی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
فلاحتی با بیان این که در ابتدای سال گذشته تفاهم نامه اعتباری دو هزار میلیارد تومانی با بانک توسعه منعقد شد، عنوان کرد: موفق شدیم تقریبا 30 درصد از این منابع طرح به بانک معرفی کنیم که 40 درصد آن توسط بانک توسعه تعاون پرداخت شده است.
به گفته وی، 33 طرح با مبلغ 267 میلیارد تومان جهت اخذ تسهیلات به بانک معرفی شدند که تاکنون 8 طرح توانستند 70 میلیارد تومان تسهیلات را دریافت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد اضافه کرد: در راستای حمایت از شرکت های تعاونی همچنین تفاهم نامه‌ای با بانک رسالت منعقد شد که از ناحیه 22 شرکت تعاونی در استان توانستند مبلغ پنح میلیارد تومان تسهیلات کم بهره را جذب کنند. همچنین 49 شرکت تعاونی جهت اخذ تسهیلات تبصره 16 به بانک ها معرفی شدند که 15 شرکت توانستند مبلغ 15 میلیارد و500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند.
فلاحتی خاطرنشان کرد: در مجموعه 45 شرکت تعاونی توانستند 90میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که در سال جاری نیز از ناحیه تفاهم نامه سه هزار میلیاردی، 20 طرح برای جذب 460 میلیارد تومان تسهیلات به بانک عامل معرفی شده‌اند.
16 شهریور 1402 10:09
کد خبر : 320,852
کلیدواژه ها: صادرات تعاونی های یزد, شرکت های تعاونی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1405920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

سیگار گران می‌شود

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم