پیام ویژه

آخرين مطالب

دبیر علمی بیست‌وپنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت خبر داد:

کنگره ملی شعر دفاع مقدس تا 20 مهرماه تمدید شد شهرداری تهران

کنگره ملی شعر دفاع مقدس تا 20 مهرماه تمدید شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد با اشاره به استقبال شاعران پیشکسوت و جوان از بیست‌وپنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت گفت: شاعران تا 20 مهر می‌توانند، سروده‌های خود را به دبیرخانه این کنگره در تهران و سراسر کشور ارسال کنند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام «محمدحسین انصاری‌نژاد» شاعر و دبیر علمی بیست‌وپنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت، با اشاره به استقبال شاعران پیشکسوت و جوان از بیست‌وپنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت اظهار داشت: شاعران تا 20 مهر می‌توانند سروده‌های خود را به دبیرخانه این کنگره در تهران و سراسر کشور ارسال کنند.
وی با تأکید بر اینکه خاستگاه بسیاری از شاعران برجسته که موجب درخشش آن‌ها شده است، کنگره شعر دفاع مقدس بوده است، گفت: این کنگره به خود می‌بالد که در روزگاری میزان استادان حمید سبزواری، سیدحسن حسینی، قیصر امین‌پور، احمد عزیزی، نصرالله مردانی، مشفق کاشانی، سپیده کاشانی و طاهره صفارزاده بوده است تا بهترین سروده‌های این عزیزان در وصف مقام شهدا خلق شود.
این شاعر به رویکرد جدید این کنگره پرداخت و با بیان اینکه جریان‌سازی ادبی مهم‌ترین هدفی است که در گام دوم انقلاب کنگره سراسری شعر دفاع مقدس به آن خواهد پرداخت و افزود: رویکرد توجه به شاعران جوان در استان‌ها، بهره‌گیری از تجارب بزرگان شعر انقلاب و دفاع مقدس را محور فعالیت‌های این کنگره قرار داده‌ایم.
وی برگزاری شب‌های شعر با محوریت دفاع مقدس و مقاومت را زمینه‌ساز خلق آثار ادبی دانست و ادامه داد: کنگره شعر دفاع مقدس یکی از قدیمی‌ترین رویداد ادبی کشورمان است که به اتفاق بزرگان شعر معاصر در آن نقش پررنگ داشته‌اند لذا این کنگره می‌تواند بخاطر موضوع مهم دفاع مقدس و مقاومت که به اندازه تاریخ امتداد خواهد داشت، درخشش و برجستگی داشته باشد.
انصاری‌نژاد بیان کرد: زمان دریافت آثار در دبیرخانه بیست‌وپنجم دفاع مقدس و مقاومت تا پایان شهریور ماه 1402 پیش‌بینی شده بود، اما باتوجه به‌استقبال بسیار خوب و باشکوه شاعران دغدغه‌مند و جان‌آگاه از سراسر کشور و درخواست ادارات کل حفظ و آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس استان‌ها به‌عنوان دبیرخانه‌های استانی، مهلت ارسال آثار این رویداد تا 20 مهرماه تمدید شد.
دبیر علمی بیست‌وپنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت درباره محور و موضوعات امسال کنگره گفت: دفاع مقدس، ولایت محوری و جهاد تبیین؛ دفاع مقدس و شهدای مدافع امنیت؛ دفاع مقدس و جنگ نرم؛ دفاع مقدس، کودک و نوجوان؛ دفاع مقدس و نقش زنان؛ دفاع مقدس و مضامین عاشورایی؛ دفاع مقدس و شهدای روحانی؛ دفاع مقدس، دانشجو و دانش آموز؛ طنز در شعر دفاع مقدس و دفاع مقدس و سرود و ترانه موضوعاتی است که شاعران می‌توانند آثارشان را برای دبیرخانه‌های ما ارسال کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1412600/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست