پیام ویژه

آخرين مطالب

قهر مردم با بایدن یادداشت

قهر مردم با بایدن
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ن
ظرسنجی واشنگتن‌پست و ای‌بی‌سی‌نیوز نشان می‌دهد که بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش برای جلب رضایت مردمی بدبین آن هم با افزایش نارضایتی از او برای مدیریت اقتصاد و مهاجرت است. تعداد کثیری می‌گویند که ایالات متحده برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه بیش از دیگران کمک می‌کند و در عین حال، نگرانی‌های گسترده‌ای درباره سن وجود دارد؛ درحالی‌که برای دوره دوم ریاست تلاش می‌کند.
 «دن بالز»، «اسکات کلمنت» و «امیلی گاسکین» در گزارش 24سپتامبر در همین رابطه نوشتند، به نظر می‌رسد بایدن و رئیس‌جمهور سابق دونالد ترامپ می‌خواهند رقابت‌های2020 خود را به شکلی دیگر ادامه دهند؛ اگرچه بیش از 3نفر از هر 5دموکرات و مستقل‌های دارای گرایش دموکرات می‌گویند که نامزدی غیر از رئیس‌جمهور بایدن را ترجیح می‌دهند. اما مشاوران بایدن استدلال کرده‌اند که او قوی‌ترین دموکرات برای سال2024 است و آنهایی که آرزوی شخص دیگری را دارند درباره اینکه آن شخص چه کسی باید باشد، اتفاق نظر ندارند: 8درصد از معاون رئیس‌جمهور هریس، 8درصد سناتور برنی سندرز را نام برده‌اند و 20درصد گفتند که «واقعا شخص دیگری» را ترجیح می‌دهند.
نظرسنجی واشنگتن‌پست و ای‌بی‌سی نیوز نشان می‌دهد که بایدن در این مرحله اولیه در چرخه انتخابات 10درصد از ترامپ عقب‌تر است؛ اگرچه فاصله قابل توجه ترامپ در این نظرسنجی به‌طور قابل توجهی در تضاد با سایر نظرسنجی‌های عمومی است که نشان می‌دهد رقابت‌های انتخاباتی رقابتی با نتیجه‌ای مساوی است.
تفاوت بین این نظرسنجی و سایر نظرسنجی‌ها و همچنین ترکیب غیرمعمول ائتلاف ترامپ و بایدن در این نظرسنجی، نشان می‌دهد که این امر احتمالا دور از ذهن است. ترامپ در سومین تلاش خود برای نامزدی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، به‌رغم اتهامات کیفری متعدد، در موقعیتی قوی در سطح ملی قرار دارد. 54درصد از جمهوری‌خواهان و مستقل‌های متمایل به جمهوری‌خواه از او حمایت می‌کنند که نسبت به 51درصد در ماه مه تغییر چندانی نکرده است. «ران دیسانتیس»، فرماندار فلوریدا با 15 درصد در رتبه دوم قرار دارد که نسبت به 25درصد در ماه مه آرای وی کاهش یافته است. هیچ جمهوری‌خواه دیگری به دو رقمی نمی‌رسد.
ترامپ همچنین در نظرسنجی‌های اخیر ایالتی از رقبای جمهوری‌خواه خود پیشتاز است که احتمالا شاخص‌های قابل‌اعتمادتری نسبت به نظرسنجی‌های ملی درباره شکل مسابقه جمهوری‌خواه در ماه‌های آینده خواهند بود.
ترامپ با 91مورد تخلف در چهار حوزه قضایی مواجه است؛ از جمله دو پرونده که به اتهام تلاش برای لغو نتایج انتخابات2020 در آنها متهم شده است. در پاسخ به این سوال که آیا رئیس‌جمهور سابق بر اساس قانون مورد بازخواست قرار گیرد، همان‌طور که هرکس دیگری توسط مخالفان سیاسی خود قربانی می‌شود یا ناعادلانه قربانی می‌شود، 53درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند که او نیز مانند دیگران باید پاسخ‌گو شود و 40درصد می‌گویند که او به‌طور ناعادلانه قربانی می‌شود. سه‌چهارم جمهوری‌خواهان گزینه دوم را ترجیح می‌دهند. سوال مشابهی هم درباره تحقیقات اخیر استیضاح برای بایدن توسط جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان پرسیده شد، به‌رغم نبود شواهد مستقیم مبنی بر جرم قابل استیضاح توسط رئیس‌جمهور. درباره این سوال، 58درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند که بایدن مانند هر رئیس‌جمهوری دیگر تحت قانون پاسخگو است؛ درحالی‌که 32درصد می‌گویند او به‌طور ناعادلانه توسط مخالفان سیاسی قربانی می‌شود.
افکار عمومی به‌طور مساوی درباره اینکه آیا کنگره باید روند استیضاح بایدن را آغاز کند یا خیر دچار شکاف است؛ به‌طوری‌که از هر 10جمهوری‌خواه و افراد دارای گرایش جمهوری‌خواه، 7نفر از این امر حمایت می‌کنند؛ درحالی‌که حدود 8نفر از هر 10دموکرات مخالف هستند. نرخ کلی محبوبیت بایدن به 37درصد رسیده است؛ تقریبا جایی که در ماه مه بود، اما کمتر از ماه فوریه که 42 درصد بود. نظرسنجی واشنگتن‌پست و ای‌بی‌سی نیوز نشان می‌دهد که 56درصد از آمریکایی‌ها با بایدن مخالف هستند؛ رقمی که با سایر نظرسنجی‌های اخیر برابری می‌کند. در این نظرسنجی همچنین از مردم پرسیده شد که آیا با نگاهی به گذشته، روشی را که ترامپ به‌عنوان رئیس جمهور انجام داد، تایید یا رد می‌کنند. نتیجه این بود که 48درصد گفتند که تایید می‌کنند و 49درصد گفتند که تایید نمی‌کنند. این تایید 48درصدی 10امتیاز بهتر از زمانی است که او در ژانویه2021 از سمت خود کنار رفت و بیشتر از آن چیزی است که تقریبا در کل دوره ریاست‌جمهوری او بود.
بایدن هفته‌های اخیر را صرف ارتقای سابقه اقتصادی خود کرده است-همان‌طور که او آن را «بایدنومیکس» می‌خواند- و از بیکاری کم، هزینه‌های زیرساختی و سرمایه‌گذاری در برنامه‌های مقابله با تغییرات آب و هوایی در میان دیگر شاخص‌ها به‌عنوان شواهد موفقیت یاد کرده است. اما نگرانی‌ها درباره تورم همچنان پابرجاست و در نظرسنجی مذکور، میزان حمایت از او در مدیریت اقتصاد به 30 درصد کاهش یافته که کمترین میزان در دوره ریاست‌جمهوری اوست. به‌طور کلی، تقریبا از هر 4آمریکایی 3نفر می‌گویند که اقتصاد آن‌قدر خوب یا آن‌قدر بد نیست و با وجود اینکه نرخ بیکاری برای بیش از یک سال زیر 4 درصد باقی مانده است، 57درصد آن را منفی ارزیابی می‌کنند. حتی رتبه‌بندی‌های بدتری هم درباره قیمت گاز یا انرژی وجود دارد (87درصد می‌گویند نه چندان خوب یا بد) که اخیرا دوباره همراه با قیمت مواد غذایی (امتیاز منفی 91درصدی) افزایش یافته‌اند.
از هر 4 نفر، سه نفر نیز درک منفی از وضعیت درآمد متوسط یک آمریکایی دارند. در پاسخ به این سوال که آیا از نظر مالی نسبت به زمان روی کار آمدن بایدن وضعیت بهتری دارند یا نه، 44درصد می‌گویند که وضعیت چندان خوبی ندارند، در مقایسه با 15درصد که می‌گویند وضعیت بهتری دارند و 39درصد نیز وضعیت مشابهی دارند. دولت بایدن با چالش‌های مکرر در زمینه مهاجرت مواجه شده است و سیاست‌های خود را در میان سر و صدا برای کمک از سوی جوامع مرزی و در برخی ایالت‌ها و شهرهای بزرگ جاهای دیگر که توسط شهرداران دموکرات اداره می‌شوند، تغییر داده است. هفته گذشته، دولت اعلام کرد که مجوز کار موقت را برای نزدیک به 500هزار ونزوئلایی ارائه می‌دهد تا بخشی از فشارها را کاهش دهد.
در پاسخ به سوالی درباره نحوه رسیدگی بایدن به وضعیت مهاجرت در مرز ایالات متحده - مکزیک، 23درصد می‌گویند که موافق هستند در حالی که 62درصد می‌گویند مخالفند. این با 28درصد تایید و 59درصد عدم تایید در ماه فوریه قابل قیاس است. درباره مساله دیگری که در یک سال گذشته به مبارزات سیاسی تبدیل شده، سقط جنین نقطه‌ عطف باقی مانده است. مخالفت با تصمیم دادگاه عالی در پرونده «سازمان بهداشت زنان دابز علیه جکسون» که حق قانونی سقط جنین را لغو کرد و موضوع را به ایالت‌ها بازگرداند، 64درصد است.
این درصد از زمان تصمیم گیری تغییر چندانی نکرده و این موضوعی است که بایدن و دموکرات‌ها می‌گویند که قصد دارند در انتخابات 2024 آن را به داوری بگذارند. بایدن روز جمعه در کاخ سفید با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد که در آن روز وی قرار ملاقات با رهبران کنگره در هر دو حزب داشت. رئیس‌جمهور بر تعهد دولت برای کمک به تلاش‌های جنگی اوکراین علیه روسیه تاکید کرد؛ اما در کاپیتول هیل، برخی از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان و سنا در برابر مجوز کمک‌های بیشتر مقاومت می‌کنند. از زمان شروع جنگ در فوریه2022، افکار عمومی از حمایت از اوکراینی‌ها دور شده است. نظرسنجی کنونی نشان می‌دهد که 41درصد می‌گویند که ایالات متحده کمک بسیاری ارائه می‌دهد، 31درصد می‌گویند این مقدار درست است و 18درصد می‌گویند که خیلی کم است. در ماه فوریه، 33درصد گفتند که فکر می‌کنند سطح کمک بسیار زیاد است؛ درحالی‌که در آوریل2022، 14درصد این دیدگاه را داشتند. موضوع کمک به اوکراین تنها یکی از چندین موضوعی است که جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان را دچار اختلاف کرده است و احتمال تعطیلی دولت در پایان هفته آینده را به‌طور فزاینده‌ای محتمل می‌کند. اما وقتی از آنها پرسیده شد که اگر این اتفاق بیفتد چه کسی را مقصر می‌دانند، 40درصد بایدن و دموکرات‌ها را مقصر اعلام کردند و 33درصد جمهوری‌خواهان در کنگره را.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1412627/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست