پیام ویژه

آخرين مطالب

گزیده‌های نفتی هفته وزارت نفت

گزیده‌های نفتی هفته
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - اخبار بهره‌برداری رسمی از واحد تصفیه گازوئیل پتروپالایش اصفهان، دیدار وزیر نفت با سفیر عربستان در آیین جشن روز ملی عربستان، اجرای 50 میلیارد دلار پروژه مهم و اولویت‌دار در شرکت ملی نفت ایران و دیگر خبرها را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

بهره‌برداری از واحد تصفیه نفت‌گاز پتروپالایش اصفهان: جواد اوجی، وزیر نفت روز جمعه (هفتم مهرماه) در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات پروژه‌های صنعت پالایش کشور که با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری در اصفهان برگزار شد، گفت: توسعه ظرفیت پالایش و پتروپالایش نفت خام و میعانات گازی کشور قریب به 3.2 میلیون بشکه در روز است و نفت و میعانات گازی تولیدی خود را اکنون به‌صورت نفت خام صادر می‌کنیم.
وی درباره دیگر طرح‌های پالایشگاه اصفهان توضیح داد: طرح احداث واحد 81 هزار بشکه‌ای گوگردزدایی از ته‌مانده برج‌های تقطیر (RHU) پالایشگاه اصفهان با سرمایه‌گذاری 1.6 همت به‌علاوه 642 میلیون یورو یکی از 11 طرح کیفی‌سازی ذیل قانون حمایت و دارای پیشرفت فیزیکی حدود 44 درصد است و با بهره‌برداری از آن تا پایان دولت سیزدهم، 72 هزار بشکه در روز نفت کوره کم‌گوگرد برای خوراک واحد RFCC تولید خواهد شد.
سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری نیز در آیین بهره‌برداری رسمی از واحد تصفیه گازوئیل پتروپالایش اصفهان، بهره‌برداری از طرح‌های بزرگ ملی از جمله طرح تصفیه گازوئیل پتروپالایشگاه اصفهان را سبب ایجاد امید در کشور و ناامیدی دشمن دانست و خطاب به مدیران صنعت نفت و پتروپالایشگاه اصفهان گفت: کار در این سنگر تولید را از آن جهت که متصل به نظامی مقدس است و سبب گره‌گشایی از مردم و عقب راندن دشمن خواهد شد، مقدس بدانید و در جهت افزایش کار کمّی، کیفی و نتیجه‌بخش تلاش کنید.
همچنین عملیات اجرایی طرح تولید بنزین و پروپیلن پتروپالایش اصفهان در جریان سفر رئیس‌جمهوری و وزیر نفت به اصفهان آغاز شد ظرفیت خوراک این واحد 91 هزار بشکه است که بیش از 80 درصد آن از واحد RHU و مابقی که نفت‌گاز سبک حاصل از برج خلأ و نفت‌گاز سنگین است از پالایشگاه موجود دریافت می‌شود. سرمایه‌گذاری لازم برای این واحد، یک هزار و 100 میلیون یورو برآورد شده است که چهار سال پس از بهره‌برداری (سال 1408) سرمایه آن به‌طور کامل باز خواهد گشت. محصولات این واحد روزانه بیش از 8 میلیون لیتر بنزین و 600 هزار لیتر گازوئیل است، همچنین گاز مایع از دیگـر تولیدات این واحد است که خوراک واحدهای پتروشیمی را نیز تأمین خواهد کرد. فرآیند RFCC یکی از مهم‌ترین فرآیندهای پالایشگاهـی بوده که هدف عمده ساخت آن تبدیل برش‌های سنگین و کم‌ارزش نفتی همچون ضایعات و ته‌مانده‌های نفتی برج‌های تقطیر پالایشگاهی به فرآورده‌های با ارزش و سبک است.
خبر دیگر اینکه جواد اوجی، وزیر نفت روز سه‌شنبه (چهارم مهرماه) در دیدار با سفیر عربستان و در آیین جشن روز ملی عربستان تأکید کرد: ایران و عربستان دو قدرت بزرگ منطقه‌ای به‌شمار می‌آیند که همکاری آنها در گسترش امنیت، رونق اقتصادی و شکوفایی فرهنگی و اجتماعی جهان اسلام و شکل‌دهی به همکاری‌های بین‌المللی و انرژی اثرگذار خواهد بود و در این راه صنعت نفت می‌تواند نقش محوری در تقویت منافع مشترک اقتصادی دو ملت ایفا کند.
اجرای 50 میلیارد دلار پروژه مهم و اولویت‌دار در شرکت ملی نفت ایران: این خبر را محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران روز سه‌شنبه (چهارم مهرماه) در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون 50 میلیارد دلار پروژه مهم و اولویت‌دار در شرکت ملی نفت ایران در حال اجراست و روزانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز تولید می‌کنیم که هم رشد اقتصادی است و هم برای مردم رفاه می‌آورد. اگر دیروز رزمندگان برای آرمان‌های انقلاب اسلامی، امنیت و آرامش مردم ایران می‌جنگیدند، امروز رشد اقتصاد را برای بالا بردن شاخص رفاه، آرامش و امنیت مردم می‌خواهیم.
افزایش 16 درصدی گازرسانی به نیروگاه‌ها در نیمه نخست 1402: این خبر را مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران روز سه‌شنبه (چهارم مهرماه) در نشست شورای مدیران شرکت ملی گاز اعلام و تصریح کرد: مطابق آمار رسمی گازرسانی به نیروگاه‌ها و صنایع در 6 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال روند افزایشی داشته است.
وی در این باره افزود: از ابتدای امسال تا پایان تابستان مقدار گازرسانی به نیروگاه‌ها نسبت به پارسال 16 درصد افزایش داشته که این عدد رکورد قابل‌توجهی است. متقابلاً با افزایش گازرسانی به نیروگاه‌ها مصرف سوخت مایع کاهش داشته که این امر تأثیر قابل‌توجهی در بهبود کیفیت محیط زیست داشته است.
دیگر اخبار: پیام وزیر نفت به‌مناسبت هفتم مهرماه، روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی، انتصاب محمد چهاردولی به‌عنوان رئیس دانشگاه صنعت نفت، قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از وزارت نفت، انتصاب مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ، عرضه اعتباری ماهانه محصولات پتروشیمی به بالای 7 همت رسید و ... از دیگر اخبار صنعت نفت در هفته گذشته بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1413481/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

مراجعه 400 مصدوم انفجار بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

سارقان برای دزدیدن طلای بدلی، سر زن جوان را بردیدند!

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

اختلاف قدیمی با برادر منجر به قتل شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده خرید و فروش املاک

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

روی آوردن ساکنان غزه به شیوه‌های ابتدایی برای مقابله با کابوس قحطی

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: توافق آمریکا با یمنی‌ها، «سقوط غیرقابل وصف» برای اسرائیل است

گام چین و پاکستان برای مهار نفوذ هند در افغانستان

رژیم صهیونیستی تیپ چتربازان را از سوریه به مرزهای غزه منتقل کرد

بدلکاری خطرناک روی سقف خودرو؛ خودروی متخلف توقیف شد

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

کشف بقایای 3 جسد در حومه حلب

دختر 18 ساله قربانی جنایت سیاه شد

برنامه پرواز حجاج تهرانی به مدینه؛ 22 اردیبهشت

دیدار مجدد با آیفون 16 پرو مکس؛ پرچم‌دار گران‌قیمتی که ارزش خرید ندارد!

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور

اعزام کارشناسان سازمان هواپیمایی به محل سانحه بوئینگ وارش

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

رئیس‌جمهور لبنان: تصمیم برای انحصار سلاح در دست دولت گرفته شده است

احتمال حضور سوریه در نشست سران عرب قوت گرفت

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

رویترز: ترامپ به‌دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

دستگیری زنی که در بهشت زهرا از داغ‌دیدگان سرقت می‌کرد

دستگیری زنی که در بهشت زهرا(س) دزدی می‌کرد

معاون وزارت کشور: ادارات، دمای کولر را روی 27 درجه تنظیم کنند

رزمایش مشترک آمریکا و کره‌جنوبی در دریای شرقی چین

پایان دادن به گرسنگی مردم غزه خواسته تونسی‌ها

حماس: جهانیان «نه بزرگ» به نتانیاهو بگویند

تحریم های جدید انگلیس علیه روسیه