پیام ویژه

آخرين مطالب

امیدوافتخار -74| شهردار تهران خبر داد:

انعقاد قرارداد برای ورود 3000 دستگاه اتوبوس جدید به پایتخت؛ زاکانی: برای ورود 100 متروباس تفاهم امضا شده است شهرداری تهران

انعقاد قرارداد برای ورود 3000 دستگاه اتوبوس جدید به پایتخت؛ زاکانی: برای ورود 100 متروباس تفاهم امضا شده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - علیرضا زاکانی در حاشیه بهره‌برداری از طرح نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران در قالب هفتاد و چهارمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری تاکنون 667 دستگاه اتوبوس و مینی بوس نوسازی شده‌اند که عمده این دستگاه‌ها اتوبوس هستند.

به گزارش خبرنگار شهر ، علیرضا زاکانی در حاشیه بهره‌برداری از طرح نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران در قالب هفتاد و چهارمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری تاکنون 667 دستگاه اتوبوس و مینی بوس نوسازی شده‌اند که عمده این دستگاه‌ها اتوبوس هستند.
وی افزود: از 667 اتوبوس و مینی بوس اشاره شده؛ 237 دستگاه مربوط به شش ماهه ابتدای سال 1402 است و این روند نوسازی و بازسازی در شش ماهه دوم سال 1402 ادامه خواهد داشت.
شهردار تهران با اشاره به فعالیت یک خط بازسازی برای اتوبوسها، تصریح کرد: 150 دستگاه اتوبوس در شش ماهه ابتدای سال جاری بازسازی شده است و انشاالله این میزان تا پایان سال 1402 افزایش خواهد یافت.
زاکانی با اشاره به انعقاد قرارداد برای ورود اتوبوسها و مینی بوسهای جدید به ناوگان حمل‌ونقل پایتخت، گفت: با توجه به تلاش صورت گرفته 3 هزار دستگاه قرارداد بسته است که از این 3 هزار دستگاه 500 دستگاه مینی‌بوس هستند.
وی ادامه داد: انشاالله طی برنامه‌ریزی انجام شده اتوبوسها و مینی‌بوسهای اشاره شده(3 هزار دستگاه) طی امسال و سال آینده به ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت اضافه خواهد شد.
شهردار تهران اضافه کرد: از همچنین سه هزار دستگاه اشاره شده، هزار دستگاه اتوبوس برقی هستند که ماه آینده 50 دستگاه آن به خطوط اتوبوسرانی وارد خواهد شد و بنا داریم در یک زمان بندی مشخص کم کم از بخش دیزلی و سوخت‌های فسیلی به سمت اتوبوسهای برقی گام برداریم.
زاکانی همچنین به ورود اتوبوسهای سه کابین (متروباس) اشاره کرد و گفت: 4 دستگاه از این اتوبوس‌ها در گذشته فعال بودند اما به دلایلی در مدیریت دوره پنجم مورد استفاده قرار نگرفتند و ما در این دوره از مدیریت شهری دو دستگاه از این اتوبوس‌ها را نوسازی و وارد چرخه حمل و نقل کردیم و انشاالله دو دستگاه دیگر نیز وارد چرخه حمل‌ونقل خواهند شد.
وی از ورود 100 دستگاه اتوبوس سه کابین به چرخه حمل‌ونقل عمومی شهر تهران خبر داد و گفت: در همین ارتباط با یکی از شرکت‌های داخلی که با یک مجموعه خارجی مرتبط است تفاهم نامه‌ای امضا شده و انشاالله این اتوبوس‌ها نیز وارد چرخه حمل‌ونقل خواهد شد.
شهردار تهران با اشاره به اینکه اتوبوس‌های قبلی یورو 5 نبودند اما اتوبوس‌های جدید با استانداردها وارد چرخه حمل و نقل خواهد شد، گفت: تمام اتوبوس‌ها در فرآیند پلاک گذاریست و بنا داریم هر ماه تعدادی از این اتوبوس‌ها وارد چرخه حمل‌ونقل وخدمت رسانی کنیم.
زاکانی همچنین درخصوص خطوط فعالیت اتوبوس‌های برقی در پایتخت نیز گفت: این اتوبوسها در محور جمهوری به کار گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1413541/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 18 هزار و 500 دستگاه ماینر غیر مجاز

مدارس غیردولتی خاص مراقب باشند

رسانه صهیونیست: اسرائیل ترجیح می‌دهد در باتلاق غزه غرق شود

ماکرون پیشنهاد پوتین را «گام اول اما ناکافی» دانست

آتش‌بس بدون دوام در آسیا

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

قطع برق و ناامنی انرژی اروپا، اندیشکده بلژیکی را نگران کرد

دستگیری قمه‌کشان خاک سفید تهران

اجرای عملیات راپل توسط امام جمعه ایلام

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

آمریکا درباره هواپیماهای وارداتی تحقیقات می‌کند

هدف ترامپ از سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس از نگاه ظهره‌وند

حکم پرونده عاملان قتل مدیر موقوفه «عادل شاهی»صادر شد

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

مناقشه بر سر گام اول صلح؛ پوتین مذاکره می‌خواهد، زلنسکی آتش‌بس

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

اعتصاب سراسری «59 دقیقه‌ای» در اراضی اشغالی

زلنسکی: آماده ملاقات با روس‌ها هستیم

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

جوزپ بورل: ما نصف بمب‌های غزه را تأمین می‌کنیم

هدف گذاری احداث 200 هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

منابع صهیونیست: 2 روز آینده در مذاکرات تبادل اسرا تعیین‌کننده خواهد بود

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد

اعدام 5 جاسوس اسرائیل در غزه

گزارش واشنگتن‌پست از موارد متعددی که ترامپ از آنها اطلاعی ندارد!

خداحافظی متفاوت مکرون و زلنسکی

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

الجزایر 2 جاسوس فرانسوی را اخراج کرد

لغو و تعلیق پروازها به مقصد اراضی اشغالی ادامه دارد

مرگ غم‌انگیز دختر دانش‌آموز در آتش سوزی سرویس مدرسه

«عنکبوت طلایی»مصدوم شد!

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

نتانیاهو از بازگرداندن جسد یک سرباز اسرائیلی از سوریه خبر داد

روایت پزشک غزه از نقص عضو هفتگی نوزادان

افزایش 2 درصدی کرونا در کشور؛ سویه جدیدی در جریان است؟

یک زن رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس خواهد شد

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش