پیام ویژه

آخرين مطالب

افزایش 2 درصدی کرونا در کشور؛ سویه جدیدی در جریان است؟ فرهنگی و اجتماعی

افزایش 2 درصدی کرونا در کشور؛ سویه جدیدی در جریان است؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر رصد مستمر عفونت‌های تنفسی در کشور، درباره آخرین وضعیت بروز کووید-19 و برخی اخبار در این باره، توضیح داد.
دکتر قباد مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با رصد عفونت‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از نظام مراقبت و دیده‌بانی برخوردار است و همواره نسبت به رصد عفونت‌های تنفسی در کشور اقدام می‌کند. به عبارت دیگر، عفونت‌های تنفسی به صورت مستمر و پیوسته مورد رصد قرار می‌گیرند. نتایج رصد و دیده‌وری عفونت‌های تنفسی به طور معمول هر هفته یا دو هفته یکبار استخراج و اطلاع‌رسانی می‌شود.
اهداف اطلاع‌رسانی عفونت‌های تنفسی در گردش
بازار
وی درباره هدف از اطلاع‌رسانی دیده‌وری و رصد عفونت‌های تنفسی توضیح داد: براساس اطلاعات به دست آمده، توصیه های لازم به پزشکان و کارکنان نظام سلامت درباره شایع‌ترین عفونت های تنفسی در گردش به ترتیب برای درمان و مراقبت بهتر داده می‌شود. همچنین این اطلاعات به منظور هوشیاری و آمادگی بیشتر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در اختیار این مراکز قرار می‌گیرد و هدف دیگر از انتشار نتایج، آگاهی مردم است.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: اطلاع‌رسانی درباره عفونت‌های تنفسی در گردش به بازه زمانی کنونی محدود نمی‌شود؛ به طور مثال، اطلاعات مربوط به فراز و فرود عفونت‌های تنفسی در گردش طی زمستان گذشته در اختیار آنها قرار می‌گرفت.
افزایش ابتلا به کووید-19 طی هفته‌های گذشته
مرادی با بیان اینکه ابتلا به کووید-19 افزایش یافته تصریح کرد: آخرین یافته‌های نظام مراقبت و دیده‌بانی عفونت‌های تنفسی بیانگر این است که نسبت ابتلا به کووید-19 طی چند هفته گذشته افزایش یافته و نسبت ابتلا به این بیماری از دو درصد به چهار درصد رسیده است. افزایش دو درصدی از نظر میزان و سویه نگران‌کننده نیست.
نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی گفت: معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وظایف و ماموریت‌های بسیاری بر عهده دارد و در راستای «دیده‌بانی زیستی» که یکی از وظایف این معاونت به حساب می‌آید، تغییرات عوامل عفونت‌های تنفسی در گردش و توصیه‌های لازم را به نظام بهداشتی و درمانی کشور ارائه می‌دهد. نامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در راستای همین وظایف و به منظور حفظ آمادگی و هوشیاری نظام سلامت برای مواجهه با بیماری‌ها است.
سویه‌های در گردش، سویه‌های معمول هستند
مرادی با بیان اینکه هیچ سویه جدید و خطرناکی از کووید-19 در جریان نیست، توضیح داد: سویه جدید و خطرناکی از کووید-19 در کشور و دنیا در گردش نیست. سویه‌های در گردش، سویه‌های معمول هستند. کووید-19 به یک بیماری بومی در سطح جهان تبدیل شده و رصد این بیماری به منظور شناسایی تغییر رفتار از برنامه‌های معمول وزارت بهداشت است. سویه‌های در گردش هم از سویه های معمولی هستند که شرایط اضطرار را ندارند. همچنین نگرانی چندانی در خصوص ایجاد سویه جدید و یا تغییر رفتار ویروس وجود ندارد.
تاکید بر شست‌وشوی دست‌ها و رعایت آداب بهداشتی
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: رعایت آداب بهداشتی به مردم تصویه می‌شود. شست‌وشوی دست‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و از مردم می‌خواهم که دست‌های خود را مرتب بشویند. اگر به عفونت‌های تنفسی مبتلا هستید، استفاده از ماسک ضروری است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق