پیام ویژه

آخرين مطالب

در گفت و گو با جماران؛

یک کارشناس امور خاورمیانه: درگیری ها در غزه به دلیل فشار افکار عمومی کاهش می یابد بين الملل

یک کارشناس امور خاورمیانه: درگیری ها در غزه به دلیل فشار افکار عمومی کاهش می یابد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه -

یک کارشناس سیاست خارجی و خاورمیانه گفت: عملیات «طوفان الاقصی» با وجود وحشی گری اسراییل برایش یک شکست هم هست. ارتش اسراییل که همواره مدعی بود یکی از قدرتمندترین ارتش های دنیاست و همواره با حمایت حداکثری اروپا و آمریکا تقویت شده است در برابر یک گروه پارتیزانی با تسلیحات محدود نتوانسته است به اهداف خود برسد و تاکنون هم خسارات زیادی را متحمل شده است. ضمن این که در صورت ادامه جنگ، مطمئنا نتانیاهو دیگر نخست وزیر اسراییل نخواهد بود.
سیدعلی حسینی در گفت و گو با خبرنگار جماران درباره وضعیت فعلی جنگی در غزه گفت: هم اکنون از اوج درگیری ها کاسته شده و به نظر من درگیری ها رو به کاهش است و مهمترین عامل این کاهش هم فشارافکار عمومی جهانی و مقاومت هدفمند وچریکی فلسطینیان بوده است. الان طبق برآورد موسسات غربی 95 درصد تظاهرات هایی که در دنیا انجام می شود به حمایت از ملت فلسطین و مردم غزه است و خسارات ارتش اشغالگران اعم واحد های زرهی و تلفات انسانی روند تقریبا به سوی آتش بس و طرح دو کشوری در هفته های آینده پیش خواهد رفت.
او افزود: البته نتانیاهو نخست وزیر اسراییل در این بمباران ها و حملات زمینی به غزه اهداف خاصی را دنبال می کند. هدف حداکثری او این است که قسمت شمال غزه را نابود کند و تمامی ساختمان ها و تاسیسات را از بین ببرد و سپس آن را ضمیمه خاک اسراییل کند و حتی در آنجا شهرک سازی کند اما او حداقل می خواهد که حماس دیگر در غزه نباشد. البته تحقق خواسته های نتانیاهو به این سادگی ها نیست. یک سوی ماجرا مقاومت حماس و حمایت کشور های عربی و اسلامی است که اگر پرقدرت باشد اسراییل به اهدافش نخواهد رسید.
این کارشناس امور بین الملل در ادامه گفت: حجم وحشی گری و سبعیت رژیم اشغالگر در بمباران ها و حمله به زن و کودک در غزه در تمام تاریخ جنگ های اسراییل بی نظیر است و اسراییلی ها در هیچ جنگی این قدر وحشی گری نکرده بودند و آیندگان درباره این وحشی گری ها سخن خواهد گفت. اما عملیات «طوفان الاقصی» با وجود وحشی گری اسراییل برایش یک شکست هم هست. ارتش اسراییل که همواره مدعی بود یکی از قدرتمندترین ارتش های دنیاست و همواره با حمایت حداکثری اروپا و آمریکا تقویت شده است در برابر یک گروه پارتیزانی با تسلیحات محدود نتوانسته است به اهداف خود برسد و تاکنون هم خسارات زیادی را متحمل شده است. ضمن این که در صورت ادامه جنگ، مطمئنا نتانیاهو دیگر نخست وزیر اسراییل نخواهد بود.
او با اشاره به جنگ های اسراییل با همسایگان در دهه های اخیر گفت: این نکته مهمی است که اسراییل تمام پیروزی های چشمگیرش تا 1982 بود و بعد از آن همیشه شکست خورده؛ چه در اشغال بیروت که با عملیات های پارتیزانی فلسیطینی ها و لبنانی ها عقب نشینی کردند چه در جنگ 33 روزه و بعد در جنگ 22 روزه با حماس.
درست است که طرف مقابل هم در این جنگ ها، خسارت خورده است، اما اسرائیل به عنوان ارتش قدرتمند و همیشه پیروز در برابر گروه های مبارزی که اتفاقا توان رزمی و تسلیحاتی محدودی داشته اند، موفقیتی نداشته است. ضمن این که بیشتر پیروزی های ارتش اسراییل هم مرهون دستگاه های اطلاعاتی بوده است بنابراین می توان نتیجه گرفته که قدرت نظامی اسراییل از 1982 به این سو رو به افول بوده است.
حسینی در ادامه گفت: نکته دیگر این است که اسراییل را نباید در این جغرافیای کوچک دید؛ اسراییل در یک جغرافیای کوچک با عقبه جهانی است اروپایی ها به دلیل اتفاقات جنگ جهانی دوم خود را بدهکار به این جماعت می دانند و آمریکایی ها هم خود را متعهد به حمایت از اسراییل می دانند و این را باید بدانیم . پس این که گفته می شود ده ها کشور مسلمان با یک میلیارد جمعیت از پس ده میلیون اسراییلی بر نمی آید، نگاه درستی به ماجرا نیست.
او افزود: ماجرای اسراییل و اشغال گری او ماجرای مسلمانان و یهودیان نیست. ابتدا باید قبول کنیم که یک جریان صهیونیستی هستند و این صهیونیست ها یک عقبه جهانی دارند که با زیرکی توانسته اند منافع غربی ها را به خودشان گره بزنند و این نکته اصلی است. این که می بینیم روسای جمهور آمریکا خود را متعهد به اسرائیل می دانند .
این کارشناس سیاست خارجی اضافه کرد: یکی از اندیشمندان می گفت که آمریکا مثل دایناسور است؛ بازوهای قوی اما مغز کوچک دارد. اگر آمریکایی ها عقل داشتند نباید خود را به خاطر یک جمعیت صهیونیست در دنیا در مقابل جهان اسلام و عرب قرار می دادند و این همه منافع خود را فدا می کردند. اگر حوادثی مثل یازده سپتامبر اتفاق افتاد ریشه اش در همین حماقت ها و حمایت های آمریکا از اسراییل است. ضمن این که حتی در حمله آمریکا به عراق هم نقش لابی صهیونیستی در تحریک آمریکا به این حمله غیرقابل انکار است. آمریکا با حمله به عراق خسارت مادی و معنوی زیادی دید و در نهایت هم با کوله باری از شکست های متعدد از عراق عقب نشینی کرد و عراق را واگذار کرد. اما در حال حاضر چین که یک دلار هم در عراق هزینه نکرده است منافع بیشتری از آمریکا می برد.امریکا و اروپا باید بدانند خسارت معنوی و حیثیتی که از بابت حمایت های از اسرائیل متحمل خواهند شد که آینده آن را نشان خواهد داد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1430561/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

دو دقیقهٔ تماشایی از نورباران میدان ولیعصر به عشق امام رضا(ع)

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

حساب باز کردن مصر روی فشار آمریکا بر اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

سرقت در نمایشگاه کتاب تهران؛ سارق دستگیر شد

پرونده نژادپرستی گوگل با جریمه 50 میلیون دلاری حل‌و‌فصل شد

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

ساعت‌های سری گلکسی واچ 8 دیگر کاملا دایره‌ای نخواهند بود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

الجولانی به بحرین می‌رود

نظام‌پزشکی: 800 پزشک‌ بلاگر داریم

زمان بازگشت حاجی‌های ایرانی اعلام شد

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

مرگ 68 قلاده یوز از سال 80 تاکنون

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

پاپ آمریکایی

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

راز جسدی که از«خانه وحشت»بیرون آمد!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند