پیام ویژه

آخرين مطالب

گزارش واشنگتن پست: نسل جوان آمریکایی بایدن را شریک نسل کشی فلسطینی ها می داند/ جنگ غزه چه تاثیری بر سبد رای بایدن گذاشت بين الملل

گزارش واشنگتن پست: نسل جوان آمریکایی بایدن را شریک نسل کشی فلسطینی ها می داند/ جنگ غزه چه تاثیری بر سبد رای بایدن گذاشت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - یکی از دانشجویان به واشنگتن پست گفت: «نمی توانم ببینم چگونه می توانم یک سال بعد شجاعت پیدا کنم تا پای صندوق رای بروم و به شخصی رای بدهم که مستقیماً مسئول این همه آسیب بوده است.»

به گزارش جماران، فاکس نیوز در گزارشی درباره تاثیر جنگ غزه بر رای دهندگان آمریکایی نوشت: بر اساس گزارش ها، رای دهندگان جوان حزب دموکرات در حال بررسی مجدد حمایت از انتخاب دوباره بایدن در سال 2024 به دلیل تعهد او به حمایت از تلاش های جنگی اسرائیل علیه حماس هستند.
واشنگتن پست اخیراً با چند رای دهنده دانشگاه میشیگان صحبت کرد که ادعا کردند به دلیل این موضوع ممکن است از نامزدی غیر از بایدن حمایت کنند و یکی از رای دهندگان به این رسانه گفت که او و دوستانش اکنون رئیس جمهور آمریکا را به دلیل حمایت او از اسرائیل در جنگ غزه ، «جو نسل کش» می خوانند.
یکی از رای دهندگانی که واشنگتن پست با او صحبت کرد، فردی بود که از دسترسی به سقط جنین حمایت می کند اما اکنون بر سر ایده رای دادن به بایدن در سال 2024 دچار تردید شده است. او به این روزنامه گفته بود نمی‌داند از انتخاب مجدد بایدن در نوامبر آینده حمایت کند یا خیر. یکی از اولویت‌های اصلی او حفاظت از دسترسی به سقط جنین است اما مخالفت او با مدیریت بایدن در جنگ اسرائیل و غزه و تصمیم بایدن برای مخالفت با درخواست برای برقراری آتش بس کامل، بر ذهن او سنگینی می کند. او به واشنگتن پست گفت: در انتخابات گذشته، من به طور مستقیم رای دادم. اما در این انتخابات، احساس می‌کنم احتمالاً اینطور نخواهد بود.
آندره نوزده ساله به واشنگتن پست گفت که لفاظی های بحث برانگیز ترامپ در مورد زنان، مهاجران و رنگین پوستان تحقیرآمیز است، اما عدم حمایت بایدن از آتش بس کار را برای انتخاب او در انتخابات 2024 مشکل می کند.
حمزه عرفان دانشجوی پاکستانی-آمریکایی گفت که جنگ باعث شد حمایت او از بایدن کاهش یابد.
به گزارش واشنگتن پست، این احساس در حال حاضر در بسیاری از رای دهندگان نسل z و طرفداران دموکراتها در ایالات متحده دیده می شود. اما گفت‌وگو با بیش از ده‌ها دانشجو در اینجا نشان می‌دهد که مدیریت بایدن در جنگ، شور و شوق رای‌دهندگان جوان را پیش از انتخابات 2024 نسبت به او کاهش می‌دهد، و بسیاری از دانشجویان و دیگر جوانان در مورد نحوه استفاده از رای خود به نفع او اختلاف نظر دارند. در چند هفته اخیر در اکثر نظرسنجی های انجام گرفته یک نتیجه واحد به چشم خورده است : بیش از 40 درصد از نسل جوان معتقدند که پاسخ نظامی اسرائیل به عملیات حماس بیش از حد بوده است. همچنین در بسیاری از این نظرسنجی ها مدیریت جنگ توسط بایدن زیر سوال رفته است.
عرفان به واشنگتن پست گفت: «بعد از اتفاقی که در حال حاضر در خاورمیانه روی می دهد، رای دادن به بایدن، تصمیم بسیار دشواری برای بسیاری از ما خواهدبود.»
دانشجوی دیگری به واشنگتن پست گفت که از رای دادن به بایدن در سال 2024 هیجان زده بود اما انصراف جو بایدن از برخی ابتکارات اقلیمی و مقاومت در برابر آتش بس بین اسرائیل و حماس نظر او را تغییر داد. او می گوید که رفتار بایدن در این جنگ باعث شد بسیاری او را مسئول نسل کشی فلسطینی ها در غزه بدانند. یکی از دانشجویان به واشنگتن پست گفت: نمی توانم ببینم چگونه می توانم یک سال بعد شجاعت پیدا کنم تا پای صندوق رای بروم و به شخصی رای بدهم که مستقیماً مسئول این همه آسیب بوده است.
زینب دانشجوی بیست و دو ساله در این باره گفت: احساس عمومی در دانشگاه نسبت به جو بایدن این است که او گزینه بدی است اما ما باید با او مدارا کنیم زیرا جایگزین او حتی بدتر است.
یکی از اعضای کادر اداری دانشگاه درباره این نارضایتی از بایدن در میان جوانان می گوید: «من قبلاً هرگز چنین ناامیدی و انرژی را از نسل خود ندیده‌ام.»
با این حال، برخی بر این باورند که رای دهندگان جوان با وجود تعهد او به دفاع از اسرائیل، همچنان به نفع بایدن در انتخابات 2024 شرکت می کنند.
یک عضو دموکرات‌های کالج میشیگان، گفت: «من فکر می‌کنم بسیاری از جوانان با فرا رسیدن سال 2024 ، مجبور خواهند شد ببینند دونالد ترامپ چه می گوید. ترامپ و بازگشت تو ترسناک است و بسیاری را می ترساند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1432016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرقت در نمایشگاه کتاب تهران؛ سارق دستگیر شد

پرونده نژادپرستی گوگل با جریمه 50 میلیون دلاری حل‌و‌فصل شد

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

ساعت‌های سری گلکسی واچ 8 دیگر کاملا دایره‌ای نخواهند بود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

الجولانی به بحرین می‌رود

نظام‌پزشکی: 800 پزشک‌ بلاگر داریم

زمان بازگشت حاجی‌های ایرانی اعلام شد

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

مرگ 68 قلاده یوز از سال 80 تاکنون

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

پاپ آمریکایی

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

راز جسدی که از«خانه وحشت»بیرون آمد!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

پیکر پسر گمشده در رودخانه پیدا شد

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

زمان انتشار HyperOS 2.2 شیائومی اعلام شد