پیام ویژه

آخرين مطالب

امام جمعه تهران:

حضور سران بی‌عقل، بی‌شعور، بی‌رحم و بی‌شرافت کشورهای غربی و آمریکا نشان داد رژیم صهیونیستی خانه عنکبوت است سياسي

حضور سران بی‌عقل، بی‌شعور، بی‌رحم و بی‌شرافت کشورهای غربی و آمریکا نشان داد رژیم صهیونیستی خانه عنکبوت است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: نه تنها رژیم صهیونیستی، خانه عنکبوت است بلکه همه قدرت‌ها، آدم برفی هستند که اگر در برابر آن ها، انسان به قدرت خدا توکل کند، بی محتوا و پوچ‌بودن‌شان به دنیا نشان داده خواهد شد.

کاظم صدیقی در خطبه‌های امروز با بیان اینکه مومن همواره با سلاح تقوا از آسیب‌های شیاطین مصون و محفوظ است با اشاره به آیه 64 سوره نسا اظهار کرد: شیاطین که دشمن شما و مقصد شما هستند، میخواهند شما را از رفتن به سوی کمال، رشد و ترقی، عزت، معنویت و علم و دانش و اقتدار بازدارند. وی افزود: از این جهت نیاز مبرم دارید که برای راه، توشه تدارک ببینید و با قافله دل همراه شوید.
صدیقی تصریح کرد: کسانی که غارتگر ثروت ها هستند و صاحبان زر و زور هستند را نعمت نبینید و گاهی همین‌ها، بلای زرداران و زورداران است و در آخرت در قعر جهنم قرار می‌گیرند، اما آن نعمتی که دنیا و آخرت شما به نور آن نعمت دارای رونق خواهد شد، نعمت ولایت است.
وی در ادامه با اشاره به آخرین تحولات در اراضی اشغالی گفت: عملیات طوفان‌الاقصی، همان آرمان انقلاب اسلامی ایران است؛ در برابر متجاوز و غاصب با مذاکره و حرکت انفعالی، کاری از پیش نمی‌رود.
صدیقی افزود: در 44 سال اخیر انتفاضه مردم فلسطین موضع دفاعی داشت اما این بار، موضع تهاجمی به خود گرفت؛ مردم تربیت‌شده در مکتب ایمان و جهاد و استقامت، در یک نیم روز، صهیونیست‌ها را ضربه فنی کردند.
وی افزود: حضور فیزیکی سران بی عقل و بی شعور و بی رحم و بی شرافت کشورهای غربی و در راس‌شان، رئیس جمهور حواس پرت آمریکا [در اراضی اشغالی] و پس از آن، حمایت صدراعظم آلمان و نخست وزیر انگلیس و رئیس جمهور فرانسه، نشان داد که نه تنها رژیم صهیونیستی، خانه عنکبوت است بلکه همه قدرت‌ها، آدم برفی هستند که اگر در برابر آن ها، انسان به قدرت خدا توکل کند، بی محتوا و پوچ‌بودن‌شان به دنیا نشان داده خواهد شد.
صدیقی تاکید کرد: حماس با اتکا به ایمان و صلابت، کمر اسرائیل را شکاند و استخوان‌های آمریکا شنیده شد؛ در این حمله شجاعانه و بی سابقه، نشان داده شد که اگر مقاومت موضع تهاجمی بگیرد، دست بالاتر را خواهد داشت. صهیونیست‌ها می‌خواستند حماس را نابود کنند اما در همه صحنه‌ها، کم آوردند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به ددمنشی صهیونیست‌ها در کشتار زنان و کودکان و حمله به مراکز درمانی گفت: کشتن این همه کودک، احساسات جهانی را بیدار کرد و حتی مردم آمریکا مقابل کاخ سفید از مقاومت حمایت کردند؛ حضور مردم در خیابان های لندن و فرانسه نشان داد که بند را آب برده و نابودی اسرائیل نزدیک است و ان شا الله افول آمریکا را شاهد خواهیم بود.
صدیقی با اشاره به شکاف در درون صهیونیست‌ها و ناکارآمدی نتانیاهو در حل مشکلات گفت: صهیونیست ها تحمیل پذیرش آتش بس، پس از مدتی جنایت و کشتار کودکان و زنان و بیماران را بسیار تلخ می‌بینند. حملات جریان مقاومت در عراق و یمن و لبنان نشان میدهد که زیر آتش سنگین مقاومت، کمر صهیونیست‌ها شکسته است.
وی با اشاره به آوارگی صهیونیست ها پس از نابودی اسرائیل گفت: صهیونیست های بدبخت کجا می‌توانند بروند؟ به هر کشوری بروند، محل امنی زیر این آسمان نخواهند داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1432090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست