پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله وطن امروز/ فراجنایت یادداشت

سرمقاله وطن امروز/ فراجنایت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وطن امروز / « فراجنایت » عنوان یادداشت روز در روزنامه وطن امروز به قلم حنیف غفاری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی جنگ غزه از سوی صهیونیست‌ها
روزنامه سوئدی «آفتن بلات» سال 2009 میلادی، گزارش تکان‌دهنده‌ای را درباره سرقت اعضای بدن فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر قدس منتشر کرد. لابی‌های صهیونیستی و دولت‌های اروپایی در آن زمان دست به کار شدند تا به هر قیمت ممکن، گزارش آفتن بلات را تکذیب و حتی مسؤولان این رسانه سوئدی را وادار به عذرخواهی از مقامات رسمی این کشور اروپایی و رژیم صهیونیستی کنند. برخی نمایندگان پارلمان سوئد (Riksdag)، به جای پیگیری موارد منتشره در این گزارش، در پیام‌هایی رسمی و غیررسمی به تل‌آویو، بابت انتشار این گزارش از سوی یک روزنامه مستقل، دلجویی و حمایت خود را از جنایات سیستماتیک صورت گرفته در کرانه باختری و نوار غزه اعلام کردند. 
با وجود مستندات گزارش آفتن بلات، کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد و فراتر از آن، دبیر کل وقت این سازمان کمترین اقدامی در راستای پیگیری موارد مطروحه در آن صورت ندادند و توان خود را صرف تمرکززدایی از این گزارش تکان‌دهنده کردند. 
اکنون پس از 14 سال، مستندات تکان‌دهنده و غیر قابل تصور دیگری از خرید و فروش اعضای بدن فلسطینیان منتشر شده است. آمارهای ارائه شده از سوی حماس از وجود حداقل 7 هزار مفقود در بمباران و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در نوار غزه حکایت دارد. در این میان، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی مستقل درباره ربودن اجساد از مجتمع پزشکی «الشفا» در غزه و بیمارستان اندونزی در شمال این باریکه توسط ارتش رژیم صهیونیستی شده است. در این گزارش آمده است: صهیونیست‌ها، یک گور جمعی را که 10 روز پیش در یکی از حیاط‌های مجتمع پزشکی شفا حفر شده بود، نبش قبر کرده، برخی پیکرها را از آن بیرون آورده و اعضای بدن شهدا مانند قرنیه چشم و سایر اندام‌های حیاتی مانند کبد، کلیه‌ها و قلب را ربوده‌اند. نکته قابل تامل اینکه دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه تاکید دارد چنین جنایاتی (ربودن اجساد فلسطینیان و استفاده از اعضای بدن آنها) مسبوق به سابقه بوده و طی هفته‌های اخیر شاهد تکرار چندباره آن هستیم. 
بدون شک اگر سازمان‌های بین‌المللی به حداقلی‌ترین وظایف حقوقی و انسانی خود در طول سال‌ها و دهه‌های گذشته عمل می‌کردند، امروز شاهد تکرار این فاجعه دهشتناک در نوار غزه نبودیم. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد مانند اسلاف خود، کمترین علاقه‌ای نسبت به پیگیری این جنایت محض نداشته و با سکوت معنادار خود، زمینه را جهت لاپوشانی و حتی استمرار آن فراهم ساخته است. کافی بود چنین ادعایی (در سطح بسیار کمتر) در یکی از کشورهای اروپایی و نه نوار غزه، مطرح می‌شد تا امروز شاهد صدور قطعنامه‌های مکرر الزام‌آور و غیر الزام‌آور، تشکیل کمیته‌های حقیقت‌یاب و صدور بیانیه‌های تسلسل‌وار از سوی پارلمان اروپا بودیم! با این حال، استراتژی رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمنان تفاوتی با سال 2009 میلادی و سال‌های قبل از آن نکرده است. در این معادله، رسانه‌های پرادعای غربی-صهیونیستی نیز سانسور تمام عیار این واقعه هولناک را در دستور کار قرار داده‌اند. رسانه‌هایی که طی روزهای ابتدایی جنگ غزه ادعاهای دروغینی مانند سربریدن نوزادان صهیونیست توسط حماس را مطرح و پس از رعب‌افکنی علیه مقاومت فلسطین ادعای خود را تکذیب کردند، در برابر ربایش آشکار و مستند اجساد فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر قدس خود را به ندیدن ‌زده‌اند! آنها حتی قدرت و جرات تکذیب چنین مستنداتی را نیز ندارند، زیرا خود نسبت به واقعی بودن آن آگاهند. 
بدون شک یکی از اقدامات حداقلی دولت‌های مسلمان، تشکیل کمیته‌ای مستقل جهت بررسی هرچه سریع‌تر این واقعه و متعاقبا طرح شکایت رسمی از جلادان صهیونیست است. سکوت در برابر چنین روندی، منجر به تکرار و حتی بسط و گسترش مصادیق آن در آینده خواهد شد. بدیهی است فشار افکار عمومی دنیا و ملت‌های آگاهی که امروز در 5 قاره جهان علیه ماهیت نامشروع و متوحش رژیم صهیونیستی به پا خاسته‌اند، سازمان ملل متحد و سازمان‌های ظاهرا بین‌المللی دیگر را ناچار به اتخاذ مواضع صریح در قبال این جنایت سیستماتیک خواهد کرد. این یک ماموریت جمعی جهانی در صیانت از ملت فلسطین در برابر رژیمی غیرانسانی و درنده‌خو محسوب می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1433919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست