بزرگنمايي:
پیام ویژه - مدیرعامل و نائب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر در تبیین رسالت جامعه در مواجهه اقتصادی با جبهه جنایتکاران صهیونیستی بر استفاده از توانمندی ها و ابزارهای اقتصادی توسط کشورهای اسلامی علیه منافع رژیم اشغالگرقدس تاکید کرد.
به گزارش ایثار، ناصر فخاری با حضور در برنامه صباح جدید (روز نو) شبکه جهانی العالم به صورت زنده درباره دیدگاههای اقتصادی خود سخن گفت.
مدیرعامل و نائب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر در ابتدای برنامه درباره راهکارهای مقابله اقتصادی با رژیم صهیونیستی گفت: جنایت های بی سابقه رژیم صهیونیستی بر کسی پوشیده نیست و اسرائیل آشکارا در پیش چشم مردم دنیا به صورت بی سابقه ای به کشتار غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان مباهات می کند.
وی ادامه داد: در یک سطح در حالی که امواج خروشان خشم مردم دنیا نسبت به کشتار بی رحمانه غزه با هر دین و مرامی در حال فوران است، برخی سران کشورها تغافل می کنند و بی اعتنا به خواست مردم سکوت پیشه کرده اند. در سطح دیگر، برخی حاکمان کشورهای اسلامی آشکارا بیانیه محکومیت می خوانند در حالی که به روال سابق نیازهای اقتصادی رژیم صهیونیستی را تأمین می کنند و شرکای اقتصادی این رژیم هستند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با کریه توصیف کردن این دوگانگی و نفاق بیان کرد: بازگشت به خدا فرجام کار تک تک انسانهاست بنابراین آن دسته از حاکمان نفاق زده از انتقام و تاوان الهی به خاطر منافع اقتصادی و مبادلات تجاری ناچیز زودگذر اندیشه کنند.
وی اظهار کرد: امام خمینی(ره) از آیه 41 سوره نساء که قاعده نفی سبیل نیز نام دارد برای حاکمیت انقلابی ایران راهی ساخت تا بر مبنای آن تمامی مسیرهای های اقتصادی که باعث سلطه یا تقویت اقتصادی امثال اسرائیل می شود، پرهیز کنیم. مقام معظم رهبری هم هنگامی که سیاست کلی اقتصاد مقاومتی را صادر می کردند از هر رویه ای که زمینه تسلط اقتصادی قدرت های بیگانه بر کشور را فراهم می آورد، بر حذر داشتند.
فخاری ادامه داد: اسرائیل خود را نژاد برتر می داند و با این توهم بدون هیچ رحم و شفقتی خون زنان و کودکان را می ریزد و مرگ را شایسته دیگران می انگارد! چگونه برخی کشورهای اسلامی از این رژیم پلید و حامیانش کالا تأمین می کنند؟! چه ضمانتی وجود دارد چنین تروریست هایی حافظ سلامت و منافع مردم مسلمان ما باشند؟ بنابراین ضرورت دارد، حاکمان با وضع موجود قوانین جامع جلوی ورود کالاهای اسرائیلی یا حامی این رژیم را بگیرند.
نویسنده کتاب «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» گفت: جوانان و مردم کشورهای اسلامی به غیر از اینکه از محصولات وابسته این رژیم اجتناب می کنند لازم است در رسانه ها و شبکه های اجتماعی و شهروندی ابعاد مختلف جنایات این رژیم را به تصویر بکشانند. باید در محکومیت این رژیم جنایتکار اتفاق بین المللی قاطعی صورت بگیرد.
فخاری در پایان با تبیین ضرورت توسعه هم افزایی و همکاری های اقتصادی کشورهای اسلامی به ویژه در میان جبهه مقاومت، گفت: همانگونه که خون یاران واقعی پیامبر(ص) در غزوات و خون اهل بیت (ع) در کربلا باعث آثار بزرگی در جهان شده است؛ قطعا خون مردم غزه هم پیامدهای عظیمی به بار خواهد نشاند و ما مسلمانان باید با تأسی به اهل بیت (ع) و کتاب خدا از مظلومیت زنان و کودکان مسلمان غرب آسیا الهام بگیریم و بر توسعه همکاری های اقتصادی به ویژه گسترش بازارهای اسلامی اهتمام داشته باشیم و با چنین اقداماتی مانع انتفاع این رژیم و باعث رونق اقتصادی کشورهای مسلمان شویم.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳:۰۰
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1433944/