پیام ویژه

آخرين مطالب

مشاور امور زنان و خانواده شرکت ملی نفت ایران:

بانوان صنعت نفت مصداق بارز توانمندی در عرصه‌ اجتماع هستند وزارت نفت

بانوان صنعت نفت مصداق بارز توانمندی در عرصه‌ اجتماع هستند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دیدن دستاوردها و تلاش‌های بانوان فعال در این شرکت مایه‌ مباهات و افتخار است، گفت: هم‌اکنون شاهد درخشش این بانوان در عرصه خانواده و جامعه هستیم.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، خدیجه گودرزی در چهارمین نشست تخصصی شبکه‌ راهبردی زنان متخصص صنعت نفت که سه‌شنبه (هفتم آذرماه) با موضوع الزام‌ها و چالش‌های پژوهش و فناوری در توسعه‌ صنعت نفت برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات همکاران بخش پژوهش و فناوری در برگزاری این نشست تخصصی اظهار کرد: یکی از اهداف شبکه‌ راهبردی زنان متخصص، دیده شدن توانایی‌های بانوان فعال در صنعت نفت است و به توان‌افزایی و رشد هر چه بیشتر آنها از نظر علمی و از نظر جایگاه سازمانی می‌اندیشیم.
وی ادامه داد: برای تحقق این مهم، نیاز است توانایی‌های بانوان در صنعت نفت دیده شود و ما تلاش می‌کنیم زمینه‌ساز این هدف باشیم.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده گفت: شرکت ملی حفاری ایران با سه انتصاب مدیریتی در سال جاری برای خانم‌ها و در کل 32 سمت سرپرستی در استفاده از ظرفیت‌های بانوان در صنعت نفت پیشرو است و نشان می‌دهد مدیریت عالی این شرکت به توانمندی بانوان اشراف داشته و مصمم است از این توانایی‌ها برای حرکت به سوی اهداف عالی بیشترین بهره را ببرد.
گودرزی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره بانوان اظهار کرد: ایشان در سخنرانی پارسال خود عنوان کردند که بانوان باید حضور بیشتری در عرصه‌ سیاستگذاری و تصمیم‌سازی کشور داشته باشند، همچنین باید از جایگاه کارشناسی عبور و در عرصه‌ مدیریتی ایفای نقش کنند، چرا که کشور ما به این توان و تخصص نیاز دارد.
وی تصریح کرد: اگر در گذشته موضوع را از نگاه خانم‌ها و نیاز آنها به حضور در اجتماع مطرح می‌کردیم، امروزه استفاده از توان خانم‌ها و حضور آنها در عرصه‌ اجتماع، نیاز جامعه است و خوشحالم که صنعت نفت در این زمینه یک صنعت پیشرو است و بسیاری از بانوان فعال در این عرصه افراد متخصص، توانمند و شایسته هستند.
بر اساس این گزارش، نقش آموزش در مدیریت فناوری صنعت نفت، ساختار واحدهای پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های تابع، روش‌های تأمین منابع مالی در بومی‌سازی فناوری‌های صنعت نفت و مدیریت دانش در شرکت ملی حفاری ایران و شرکت‌های برتر دنیا، عناوین سخنرانی‌های این نشست تخصصی بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی افزایشی ماند

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

107

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور اعلام شد

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

احتمال یک اشتباه محاسباتی

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال