پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی:

افزایش 21 درصدی ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌ها/ انتقال فرآورده در کشور 11 درصد رشد داشته است وزارت نفت

افزایش 21 درصدی ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌ها/ انتقال فرآورده در کشور 11 درصد رشد داشته است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش 21 درصدی ذخیره‌سازی سوخت نیروگاهی برای ایام زمستان امسال گفت: پارسال حدود 304 میلیون لیتر فرآورده از طرق مختلف در کشور جابه‌جا شده است که این عدد حاکی از رشد 11 درصدی حمل‌ونقل فرآورده در کشور است.

به گزارش خبرنگار شانا، جلیل سالاری صبح امروز (پنجشنبه، نهم آذرماه) در همایش «تقدیر از تلاشگران سوخت‌رسانی» که با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، جعفر سالاری‌نسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و جمعی از مدیران وزارت نفت و دست اندرکاران حوزه سوخت‌رسانی در دیگر دستگاه‌ها برگزار شد، گفت: از مجموعه وزارت کشور، فراجا و نیروی انتظامی، انجمن‌ها، شرکت‌های حمل و نقل، کارکنان مجاری عرضه و همه گمنامان عرصه سوخت‌رسانی به‌ویژه در سوخت‌رسانی پارسال قدردانی می‌کنم.
وی افزود: در سال 1401، نشست‌های ستاد بحران به صورت دائمی و هفتگی و روزانه برگزار می‌شد و سوخت‌رسانی شبانه‌روزی برقرار بود؛ اما رئیس‌جمهوری از وزارت نفت در دیدار اخیر خواستار اقدام‌های جهشی شدند که ما نیز باید در همان مسیر حرکت کنیم و امیدواریم چالش‌های این حوزه حل و فصل داشتیم.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از افرایش 21 درصدی ذخیره‌سازی در حوزه نیروگاهی خبر داد و اظهار کرد: با این حال اگر به حوزه نیروگاهی توجه کنیم و بازده نیروگاهی افزایش یابد، معادل 47 میلیارد بشکه سوخت در کشور صرفه‌جویی می‌شود که عدد بزرگی است. همکاران ما در مجموعه وزارت نفت، شرکت گاز و شرکت پخش تلاش می‌کنند، اما لازم است بهینه‌سازی نیز اتفاق بیفتد.
سالاری افزود: در سال 99 مصرف هر خودرو در روز 2.8 لیتر بوده است که این عدد در سال 1402 به 3.7 درصد رسیده است که ناشی از کیفیت خودروها و افزایش ترددهاست، بنابراین باید به حمل و نقل عمومی و توسعه زیرساخت‌ها توجه کنیم. مصرف خودروها در سال 1402 نسبت به سال 98، بیش از 37 درصد رشد داشته است که این سوخت سرمایه ملی است و اگر این سرمایه وارد سبد صادراتی کشور شود، صرف توسعه خواهد شد و جایگاه ما را در منطقه بهبود می‌بخشد. اما با همه این اوصاف اقدام‌های بزرگی در همه بخش‌ها انجام شده است و امروز 760 میلیون لیتر جابجایی نفت و فرآورده روزانه در کشور داریم.
وی تاکید کرد: همچنین در سال 1401 نزدیک به 304 میلیارد لیتر فرآورده در کشور جابه‌جا شده است که نسبت به سال پیش از آن رشد 11 درصدی داشته که 60 درصد آن (معادل 86 میلیارد لیتر) توسط شرکت‌های حمل و نقل انجام شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: همکاران ما در شرکت خطوط لوله نیز 46 میلیارد لیتر جابه جایی حجمی را در سال 1401 ثبت کردند که حجم قابل توجهی در کشور است. در بخش حمل و نقل 17 هزار میلیارد تومان هزینه شده است. در حوزه نیروگاهی نیز از 16 میلیارد لیتر سوخت‌رسانی به 18 میلیارد لیتر رسیدیم که در این باره شرکت گاز نیز تلاش بسیاری کرد، اما ظرفیت ذخیره‌سازی نیروگاه‌ها محدود است.
رشد 12 درصدی مصرف بنزین در 1402
سالاری در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در سال 1402 گفت: بخشی از خط لوله ما نیز نفتای پتروشیمی‌های را تامین می‌کرد و از قبل 195 میلیون لیتر فرآورده برای تامین خوراک پتروشیمی‌ها استفاده کردیم؛ تنوع محصولات را در کشور داریم که همه این محصولات باید با همین ظرفیت‌ها جابه‌جا شود، از آن طرف مصرف روزانه رشد 12 درصدی را تجربه کرده است که عملیات بسیار بزرگی است.
وی افزود: همچنین سهم حمل‌ونقل ریلی را افزایش دادیم، رشد 309 درصد در حوزه فروش مرزی نفت‌گاز داشتیم که همه این اعداد، اعداد قابل توجهی است، نوسازی در بخش حمل و نقل نیز داشتیم و حدود 1520 دستگاه به ناوگان حمل‌ونقل کشور اضافه کردیم، محیط زیست را نیز فراموش نکردیم و با بهره‌برداری واحدهای جدید، 93 درصد پساب‌های صنعتی را بازیافت کرده و افزون بر آن فضای سبز 40 درصد در حوزه صنایع پالایشی افزایش یافته است.
معاون وزیر نفت در امور پالایش گفت: در حوزه خط لوله نیز اقدام‌های مثبتی در خطوط و تعرضات با زحمات شبانه‌روزی همکاران محقق شده است، برنامه انتقال ما برای فرآورده انتقال 57 میلیارد لیتر در سال بود، اما در عمل 68 میلیارد لیتر فرآورده در کشور در سال 1401 جابه‌جا شد و از همه ظرفیت خطوط استفاده شد.
سالاری بیان کرد: در حمل دریایی نیز 6.3 میلیارد لیتر فرآورده تنها با سه فروند کشتی و 5 فروند شناور منتقل شده است و 267 فروند نفتکش را نیز ترخیص کردیم؛ در تامین نفت سفید نیز نزدیک 1.8میلیارد لیتر بین خانوارها توزیع شده است و اقدام‌ها به لطف خدا در همه بخش‌ها به همت مدیران و همکاران گمنام ما در همه بخش‌های دولتی و انجمن‌ها و جایگاه‌ها جهادی بوده است. در حوزه نوسازی کارتخوان‌ها، کوتاه کردن زمان صدور کارت سوخت و بومی‌سازی تجهیزات با همکاری دانش‌بنیان‌ها نیز کارهای بزرگی انجام شد که با حمایت شبانه‌روزی وزیر نفت و مجموعه دولت ممکن شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434421/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

احتمال یک اشتباه محاسباتی

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

معامله در سایه تعرفه‌ها؛ آیا استارمر بازی ترامپ را باخت؟

نقاره زنی در حرم حضرت معصومه(س) به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

جزئیات جدید از تعداد کشته‌شدگان انفجار بندر شهید رجایی

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید