پیام ویژه

آخرين مطالب

گفتمان های دوقطبی ساز از نگاه عضو موتلفه/ رقابت انتخاباتی باید در خدمت به مردم شکل بگیرد نه در فضای دوقطبی سياسي

گفتمان های دوقطبی ساز از نگاه عضو موتلفه/ رقابت انتخاباتی باید در خدمت به مردم شکل بگیرد نه در فضای دوقطبی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فعال سیاسی اصولگرا گفت: اصولا منافع سیاسی بعضی افراد در عدم تبعیت از بیانات رهبری است، آن‌ها فکر می‌کنند با عدم تبعیت از بیانات رهبری رای مخالفان نظام را جلب می‌کنند اما این شیوه غلطی است و درحالی‌ که مدام تکرار می‌شود تا به‌ حال جواب نداده است.

حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور، پرهیز از دوقطبی‌های کاذب را مورد تأکید قرار دادند و فرمودند: «برخی اظهارات در فضای مجازی و جدا کردن مردم تحت عناوینی مانند «طرفدار این یا آن»، واقعا جای گله دارد؛ کسانیکه دین و مبانی و انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند، با هر اختلاف سلیقه برادرهای شما هستند و نباید دچار دودستگی شد.» تاکید رهبری بر پرهیز از دوقطبی سازی برای چندمین بار است که مطرح می شود.
اما بیانات رهبر انقلاب با واکنش چهره‌های سیاسی چپ و راست روبه‌رو شد. در همین راستا، ناصر قوامی، نماینده مجلس ششم شورای اسلامی، درباره تاثیر دوقطبی سازی های کاذب در کاهش مشارکت، به خبرآنلاین گفت: «نظر و هدف ایشان این بوده که همگان در انتخابات شرکت کنند چرا که این مشارکت حداکثری موجب قوت و قدرت نظام می‌شود.»
برخی از جریان‌های سیاسی می‌خواهند جامعه را به سمت دو قطبی شدن سوق دهند
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، نیز در گفتگو با خبرآنلاین درباره بیانات رهبر انقلاب درباره پرهیز از دو قطبی سازی گفت: روشن است که همیشه سخنان مقام معظم رهبری، برای حرکت صحیح جامعه، نخبگان و جریان‌های سیاسی، استراتژیک، مهم و مورد تاکید است.
وی ادامه داد: مشاهده می‌کنیم بعضی از جریان‌های سیاسی، می‌خواهند جامعه را در انتخابات به سمت دوقطبی شدن سوق دهند و این دو قطبی را یا از طریق طرفداری یا دنبال کردن یک گفتمان مشخص پدید می‌آورند.

پیام ویژه


این چهره اصواگرا با اشاره به نقشه این جریان‌های سیاسی تاکید کرد: آن‌ها می‌خواهند رقابت در این دو قطبی شکل بگیرد، در صورتی‌ که رقابت در انتخابات باید سبقت در خیرات و خدمات به مردم باشد نه در جهت انشقاق، افتراق و تفرقه‌اندازی میان آحاد جامعه. لذا به‌ نظر می‌رسد، آن‌چه که رهبری در چند ماه مانده به انتخابات به ‌آن پرداخته‌اند، یک نکته بازدارنده برای جلوگیری از دوقطبی شدن فضای انتخابات آینده به جناح‌ها و ممانعت از فضاسازی‌های دوقطبی‌ است که بعضی افراد، به آن دامن می‌زنند است.
برخی فکر می‌کنند با عدم تبعیت از بیانات رهبری رأی جلب می‌کنند
ترقی در پاسخ به این سوال که چرا برخی از جریان‌های سیاسی بدون توجه به بیانات رهبر انقلاب، فضا را به سمت دو قطبی سازی می‌برند، گفت: اصولا منافع سیاسی بعضی افراد در عدم تبعیت از بیانات رهبری است. آن‌ها فکر می‌کنند با عدم تبعیت از بیانات رهبری رای مخالفان نظام را جلب می‌کنند اما این شیوه غلطی است و درحالی‌ که مدام تکرار می‌شود تا به‌ حال جواب نداده است.
وی افزود: قشری که پایگاه اجتماعی لازم را در بین اکثریت ملت ندارند، به اقدامات خلاف نظر رهبری می‌پردازد تا جامعه را دو قطبی کنند. به بداخلاقی‌های رخ داده در جامعه دامن می‌زنند، به نفع و ضرر برخی از افراد صحبت می‌کنند تا بتوانند از حمایت‌ بیگانگان و مخالفین نظام برخوردار شوند. همه این‌ها اقداماتی است که توسط کسانی انجام می‌شود که به اصل نظام اعتقاد ندارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

احتمال یک اشتباه محاسباتی

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

معامله در سایه تعرفه‌ها؛ آیا استارمر بازی ترامپ را باخت؟

نقاره زنی در حرم حضرت معصومه(س) به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

جزئیات جدید از تعداد کشته‌شدگان انفجار بندر شهید رجایی

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید