پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات جدید از جوانی که همسر برادرش را جلوی چشم فرزندانش کشت فرهنگی و اجتماعی

جزئیات جدید از جوانی که همسر برادرش را جلوی چشم فرزندانش کشت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خراسان /جوان افغانستانی که همسر برادرش را مقابل چشمان فرزندان وی به قتل رسانده بود، هنگام بازسازی صحنه جنایت زوایای جدیدی را از این ماجرای هولناک فاش کرد.
عصر بیستم آبان بود که ناله ها و گریه‌های بی‌رمق 2 نوزاد دوقلو و یک دختر 4 ساله تعجب همسایه طبقه پایین را برانگیخت. زن جوان با شنیدن این ناله‌ها بلافاصله پله‌های ساختمان را بالا رفت و با صحنه وحشتناکی روبه رو شد. زن 28 ساله ای که در طبقه بالای ساختمان زندگی می‌کرد با روسری خفه شده بود و فرزندانش نیز کنار جسد مادر گریه می‌کردند. طولی نکشید که زن همسایه با پلیس تماس گرفت و بدین ترتیب ساعتی بعد قاضی محمود عارفی راد (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) عازم خیابان حر شد. بررسی‌های میدانی مقام قضایی نشان داد شوهر افغانستانی زن 28 ساله در یکی از مراکز ترک اعتیاد بستری شده است و زن جوان در حالی به همراه 2 پسر دوقلوی 1.5 ساله و دختر 4 ساله اش در منزل مذکور زندگی می‌کرد که برادر شوهرش نیز در خانه آن ها سکونت داشت.

پیام ویژه

در همین حال دختر 4 ساله به قاضی شعبه 211 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: عمویم «نوراحمد» مادرم را با روسری خفه کرد و از منزل گریخت. در پی اظهارات این دختربچه، بلافاصله مقام قضایی دستور دستگیری وی را صادر کرد و تصویر متهم به قتل فراری نیز در روزنامه خراسان منتشر شد. طولی نکشید که کارآگاهان با رصدهای اطلاعاتی متوجه شدند که متهم مذکور با تغییر چهره و تراشیدن موهای سر و صورتش، قصد خروج از کشور را دارد اما آن ها با راهنمایی‌های تجربی قاضی عارفی راد و در یک عملیات نامحسوس پلیسی، موفق شدند او را در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد دستگیر کنند. این متهم که تاکنون مدعی بود به خاطر ناراحتی های اعصاب و روانی که دارد، در یک لحظه دچار جنون شده و همسر برادرش را به قتل رسانده است، وقتی با نصیحت و ارشادهای قاضی ویژه قتل عمد روبه رو شد، تصمیم گرفت حقیقت ماجرا را بیان کند. به این ترتیب وی در کنار کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به محل وقوع قتل هدایت شد و مقابل دوربین قوه قضاییه قرار گرفت. در آغاز بازسازی صحنه قتل، ابتدا سرهنگ محمد مرادی (افسر پرونده) به تشریح خلاصه‌ای از محتویات پرونده و چگونگی دستگیری متهم پرداخت و سپس نوراحمد (متهم 30 ساله) با تفهیم اتهام از سوی مقام قضایی، زوایای جدیدی از این ماجرای جنایی را فاش کرد و گفت: من و برادرم با جمع آوری ضایعات مخارج زندگی‌مان را تامین می‌کنیم و همه ما به صورت غیر قانونی وارد ایران شده‌ایم اما برادرم به خاطر اعتیاد شدیدی که به مواد مخدر داشت در مرکز ترک اعتیاد بستری شد و من در کنار زن برادرم و فرزندانش ماندم اما یک روز وقتی حنیفه (مقتول) تلفنی در حال گفت وگو با مردی در آن سوی خط بود، تازه فهمیدم که او با یکی از بستگانمان که در تهران ساکن است، ارتباط تلفنی دارد و مدام با هم صحبت می‌کنند. از این موضوع خیلی ناراحت و غیرتی شدم و به زن برادرم تذکر دادم که دست از این کار بردارد! ولی او گفت: کارهایش به من ربطی ندارد! من هم که دیگر خیلی عصبانی شده بودم ناگهان همان شب و در حالی که دوقلوها را شیر می‌داد، از پشت سر روسری را دور گردنش انداختم و آن قدر کشیدم تا بی‌حال روی زمین افتاد.درهمین لحظه دختر 4 ساله‌اش به طرف من آمد تا مادرش را از دستم نجات دهد اما من گلوی او را نیز فشار دادم و سپس پیکرش را به آن طرف انداختم که جیغ نکشد. با وجود این ترسیدم و شبانه در حالی از خانه بیرون زدم که حتی در هوای سرد کاپشنم را نیز بر نداشتم. وقتی به تهران رفتم دچار عذاب وجدان شدم ولی چون می‌ترسیدم مرا دستگیر کنند سر و صورتم را تراشیدم و با برادر حنیفه تماس گرفتم که او گفت: باید با هم صحبت کنیم. من هم از رفتن به خارج از کشور منصرف شدم و به مشهد بازگشتم چرا که در پایانه مسافربری نیز فهمیدم ماموران با دقت مدارک افراد مشکوک را بررسی می‌کنند و... .
 گزارش اختصاصی روزنامه خراسان حاکی است در پی اعترافات صریح متهم، دستور پایان بازسازی صحنه قتل از سوی قاضی عارفی راد صادر و جوان افغانستانی در حالی روانه زندان شد که هنوز پلیس اطلاعاتی درباره شوهر مقتول به دست نیاورده است که ادعا می‌شود در یکی از مراکز ترک اعتیاد بستری است!

پیام ویژه

بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434847/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟