پیام ویژه

آخرين مطالب

در گفت و گو با جماران مطرح شد؛

خاطره محمدعلی رحمانی از ضبط و ثبت درس‌ها و سخنرانی‌های امام در نجف توسط مرحوم آیت‌الله رحمت سياسي

خاطره محمدعلی رحمانی از ضبط و ثبت درس‌ها و سخنرانی‌های امام در نجف توسط مرحوم آیت‌الله رحمت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه -

عضو دفتر امام خمینی(س) با اشاره به اینکه مرحوم آیت‌الله رحمت یکی از سابقون انقلاب بود، گفت: مرحوم آیت‌الله رحمت در نجف طلبه بافضلی بود، تمام درس‌های امام را شرکت کرد، بی ادعا بود، زندگی خیلی ساده‌ای داشت و از کسانی بود که برای امام از جان مایه گذاشتند.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی رحمانی، در حاشیه مراسم تشییع پیکر آیت‌الله محمدرضا رحمت، به خبرنگار جماران گفت: ایشان یکی از سابقون انقلاب است. پس از رحلت آیت‌الله بروجردی به قم آمد و از همان ابتدا تشخیص می‌دهد که باید مقلّد امام باشد. بعد ایشان در مشهد مدرسه رضوی داشت که خیلی افراد کلاس‌های متعارف دبستان‌های دیگر نمی‌رفتند و در آنجا بودند و خیلی از کسانی که علاقه‌مند به امام و در خط نهضت بودند، در همان مدرسه درس خوانده‌اند.
عضو دفتر امام خمینی(س) تأکید کرد: مرحوم آیت‌الله رحمت در نجف طلبه بافضلی بود، تمام درس‌های امام را شرکت کرد، بی ادعا بود، زندگی خیلی ساده‌ای داشت و از کسانی بود که برای امام از جان مایه گذاشتند. ما سال‌ها در نجف با هم بودیم و از احوال ایشان اطلاع دارم. آیت‌الله رحمت با مسائل جدید آشنا بود و می‌دانست اگر این کار را انجام ندهد ممکن است بسیاری از درس‌ها و بحث‌های امام از بین برود. با هزینه خودش ضبط بسیا خوب و نوار تهیه می‌کرد و بحث‌های فقهی امام و سخنرانی‌های اخلاقی، اعتقادی و سیاسی امام و بحث‌های ولایت فقیه را ضبط کرد.
وی افزود: وقتی عراق بودیم کسانی که با سفارت ارتباط داشتند خبر داده بودند که ایشان علیه حزب بعث هم کار می‌کند، مأموران سازمان امنیت عراق به مدرسه آیت‌الله بروجردی آمدند که ایشان را بگیرند. ایشان در اتاقش بود و طوری در را بسته بود که مأموران نتوانتسند او را پیدا کنند. بعد از رفتن مأموران به ایشان گفتم مأموران رفته‌اند و اگر می‌خواهی جایی بروی خودت را برسان.
رحمانی اظهار داشت: به آیت‌الله رحمت گفتم چرا موقع آمدن مأموران از اتاق بیرون نیامدی؟ گفت من نگران خودم نیستم؛ تمام نوارهای درس‌ها پیش من است. آنها را در جایی مخفی کردیم و ساعت 2 یا 3 بود که دوباره مأموران برگشتند و این دفعه ایشان را گرفتند و بردند. همان طوری که در عراق از جان برای انقلاب مایه گذاشته بود، آزادی ایشان اینقدر برای امام مهم بود که امام توسط آقای دعایی گذرنامه خود و خانواده‌اش را فرستاد و گفت بگویید حالا که یاران من را می‌گیرند، جای من اینجا نیست و من از اینجا می‌روم. چون سرنوشت ایشان نامعلوم و خطر گرفتاری‌اش نزد بعثی‌ها بالا بود. رفقای دیگر هم بودند اما یکی یکی رها کردند و عمده این بود و تیمور بختیار هم خیلی روی ایشان حساس بود.
وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رحمت ثابت در خط امام بود، ادامه داد: به خاطر سلامت و مدیریت بالایی که داشت و واقعا ولایتی بود، تمام پیاده‌روی‌های کربلا را در کنار ایشان و آیت‌الله حاج آقا مصطفی و کاروانی که ایشان خاص علاقه‌مندان به امام تشکیل داده بود، شرکت داشت و کمک می‌کرد به رفیق‌هایی که مسائل انقلاب را می‌نویسند. حتی پس از پیروزی انقلاب نمی‌توانست تمام این تشکیلات را بیاورد. همه آنها را در جایی امانت سپرده بود که یک وقتی از دست نرود و بعد از سقوط صدام، ایشان رفت و همه نوارها و چیزهایی که ثبت و ضبط کرده بود را به ایران آورد؛ چون غیر از این نمی‌شد. بعد هم آن فایل‌ها اینجا بازبینی و از رادیو پخش شد.
عضو دفتر امام خمینی(س) در پایان تأکید کرد: مرحوم آیت‌الله رحمت یک آدم بی ادعا، پاک، متدیّن و مخلص بود و خدا رحمتش کند که « عاشَ سعیداً و ماتَ سعیداً».

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1435958/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست