پیام ویژه

آخرين مطالب

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است وزارت رفاه

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سرمایه نظام جمهوری اسلامی ایران «مردم» و شکرانه آن خدمت بدون منت به این مردم است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آیین رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم(CPMP) که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری، جمعی از معاونین و مدیران ارشد ستادی و سازمان‌های تابعه برگزار شد، ضمن تبریک چهل‌و‌پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: وظیفه ما تداوم راه امام خمینی(ره) است؛ راه امام در مقام توصیف در سیره عملی و نظری حضرت امام و مقام معظم رهبری تعریف می‌شود.
وی با اشاره به دو ویژگی مهم امام راحل(ره) اظهار کرد: امام در مقام ارتباط با مردم می‌فرمودند که اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر از آن است که رهبر بگویید.
مرتضوی ادامه داد: ایشان در مقام مواجهه با استکبار با اطمینان خاطر فرمودند که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» که اکنون در مقام عملیاتی، نیز آن را مشاهده می‌کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بستری که در صنعت رسانه‌ای ایجاد گردیده سبب خدمت‌رسانی آسان‌تر به مردم شده است، اظهار کرد: از منظر اسلام هیچ‌کس نمی‌تواند به فردی بگوید که این مشکل شماست! همه ما در مقابل یکدیگر مسئولیم.
مرتضوی تأکید کرد: هرگاه حس «همه مسئولیم» به‌وجود آید آنگاه می‌توان مشکلات را با کم‌ترین زمان حل کرد؛ باید همواره بستری فراهم شود تا مشکلات مردم در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود و سطح خدمت‌رسانی به مردم توسعه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در این وزارتخانه سامانه‌های متعددی راه‌اندازی شده که یکی از مهم‌ترین آنها سامانه رصد اشتغال است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از راه‌اندازی «پنجره واحد خدمات حمایتی » در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این سامانه در جهت ارائه خدمات حمایتی مختلف به نیازمندان در اقصی نقاط کشور است.
وی تأکید کرد: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته است به‌طوری که نرخ بیکاری کاهش چشم‌گیری داشته که در طول 40 سال گذشته بی‌نظیر بوده است.
مرتضوی دولت سیزدهم را دولت کار و فعالیت دانست و تصریح کرد: کشور تبدیل به کارگاه عمرانی شده و به ثبات لازم رسیده و همه شعارها در دولت مردمی سیزدهم به بهترین شکل عملیاتی شده است.
در ادامه این مراسم، «امیرعلی‌اوسط» رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به برکت دولت کریمه سیزدهم این میز خدمت به لحاظ کمی و کیفی توسعه پیدا کرده و شاهد افتتاح این میز خدمت هستیم که اتفاق مبارکی است.
وی تأکید کرد: با راه‌اندازی این سامانه تمامی سامانه‌های ارتباطات مردمی سازمان‌ها و صندوق‌های تابعه وزارت کار با یکدیگر تجمیع شده و هدف آن نظارت دقیق بر نحوه رسیدگی به مطالبات مردم در مجموعه‌های ذیل وزارت کار است.
اوسط افزود: در این سامانه پاسخ‌ به درخواست‌های مردم در کوتاه‌ترین زمان داده می‌شود؛ همچنین بحث نظارت به مدیران در این سامانه تقویت می‌شود.
در این مراسم همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان «برنامه دولت مردمی و وزارت پاسخگو» با مردم دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
لازم به ذکر است که سامانه جامع ارتباطات مردمی به‌منظور تسهیل پاسخگویی به شکایات، درخواست‌ها و پیشنهادات مردمی راه‌اندازی شده است. این سامانه در سه سطح استانی، ستادی و سازمان‌های تابعه فرآیند رسیدگی به درخواست‌های مردمی را پیگیری می‌کند و با رونمایی از آن همسو با اهداف دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات ریاست‌جمهوری، سرعت پاسخ به مطالبات مردم تسریع می‌یابد.
17 بهمن 1402 14:43
کد خبر : 334,762
کلیدواژه ها: سید صولت مرتضوی,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی, میز خدمت,رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم,CPMP
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1459857/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تست باتری Pixel 9a گوگل منتشر شد

تداوم درگیری‌ها در حومه جنوبی دمشق

قیمت واکسن مننژیت برای حجاج تغییر کرد

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس

هشدار پلیس نسبت به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید در برخی استان‌ها

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند جهان شد

سرمقاله وطن امروز/ از انزوای طبقاتی در آمریکا تا فراموشی اجتماعی در ایران

حال "فیروز" یوزپلنگ ایرانی خوب است

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه اینوتکس 2025

خدمت رسانی پیشکسوتان فوتبال و مجریان تلویزیونی در چایخانه حضرت

تیراندازی در محله نارمک تهران؛ پلیس توضیح داد

رهبر دروزی‌های سوریه: انتظار کشتار توسط داعشی‌ها را نداشتیم

جلسه دولت ترامپ با صدای اردک و خنده!

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

سکته در حین تمرین ورزشی؛ مرد آمریکایی با کمک اپل واچ از مرگ گریخت

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم(علیه‌السلام)؛ ای همه دلها حرمت یا رضا

اپیک گیمز به اپل پیشنهاد صلح داد؛ «توافق بزرگ» در راه است؟

سرمقاله جوان/ تیغی علیه انحراف چراغی برای نسل‌ها

ترامپ همسر کامالا هریس را از موزه هولوکاست اخراج کرد

حمله با خودرو به دانش‌آموزان در ژاپن

رسانه عربی: نتانیاهو به دنبال حمله گسترده زمینی به لبنان است

جان باختن مرد 56 ساله براثر سقوط از صخره

عزاداری اهالی بندرعباس در سوگ جانباختگان بندر شهید رجایی

روز کم رمق بازار سکه و دلار

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب‌های زیر 100 هزار تومان سرطان‌زاست

آخرین اقدامات قضایی درباره حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی

سرمقاله شرق/ سنت‌های سیئه

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد: درآمد 70 میلیارد دلاری در یک فصل

رئیس رژیم صهیونیستی: رئیس شاباک شکست فاحشی در هفتم اکتبر داشت

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: چالش‌های بزرگی در مقابل ما قرار دارد

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

تراشه گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 سامسونگ مشخص شد

موج جدید حمله نئوکان‌های واشنگتن به ویتکاف

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟