پیام ویژه

آخرين مطالب

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس فرهنگی و اجتماعی

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به آخرین وضعیت درمانی مصدومان حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس، اعلام کرد که تاکنون بیش از 70 نفر در بیمارستان‌های این شهر تحت مراقبت قرار گرفته‌اند و با وجود وخامت حال چند تن از مصدومان، روند درمان به‌سرعت و بدون کمبود تجهیزات، خون یا نیروی انسانی در حال انجام است.
دکتر سید سجاد رضوی با اشاره به آخرین وضعیت درمانی مصدومان حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس، اعلام کرد: طبق آخرین گزارش دریافتی، در حال حاضر حدود 70 نفر از مجروحان این حادثه در بیمارستان‌های بندرعباس بستری هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: از این تعداد، دو تا سه نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) قرار دارند که امیدواریم حال عمومی آن‌ها نیز بهبود یابد. سایر مجروحان در وضعیت عمومی مطلوبی هستند و روند درمان آن‌ها به‌صورت دقیق در حال پیگیری است.
بازار
وی با اشاره به اعزام تعدادی از مصدومان به شیراز افزود: تعداد پنج نفر از مصدومان برای دریافت خدمات فوق‌تخصصی سوختگی به شیراز منتقل شده‌اند. از این تعداد، حال سه نفر نسبتاً وخیم گزارش شده و دو نفر دیگر در وضعیت خوبی قرار دارند.
دکتر رضوی خاطرنشان کرد: روند درمان آن‌ها ادامه دارد و کلیه تجهیزات و اقلام مورد نیاز نیز برای این عزیزان ارسال شده است. هماهنگی‌های درمانی به‌ صورت کامل میان تیم‌های تخصصی برقرار است.
وی در خصوص تأمین خون برای مصدومان حادثه انفجار بندرعباس گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، آمادگی ارسال 800 واحد خون از تهران وجود داشت و واحدهای انتقال خون استان نیز در آماده‌باش کامل بودند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه با مشارکت سریع و خودجوش مردم، نیازی به استفاده از حجم وسیعی از ذخایر خونی نشد. خون مورد نیاز از داخل استان و در صورت نیاز از تهران و شیراز تأمین و منتقل شد و کمبود خاصی در این حوزه نداشتیم.
دکتر رضوی با تأکید بر آمادگی کامل نظام سلامت کشور تصریح کرد: در این حادثه، کمبود نیروی انسانی از جمله پزشک و پرستار نداشتیم. علت اصلی این هم‌افزایی مثال‌زدنی، رویکرد ملی جامعه درمانی بود. کلیه گروه‌های پزشکی، اعم از پزشکان، پرستاران، نیروهای آزمایشگاهی، تصویربرداری، سازمان تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، بخش خصوصی و دانشگاهی، با وحدت کامل وارد میدان شدند.
بنا براعلام وبدا، وی در پایان افزود: درمان‌های مورد نیاز مصدومان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد و شاهد ترخیص سریع بسیاری از مجروحان بودیم. همچنین یک سیستم تریاژ کارآمد و منسجم در محل حادثه و مراکز درمانی اجرا شد که نقش مؤثری در مدیریت حرفه‌ای شرایط و تسریع روند درمان داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش صدا و سیما از نحوه پوشش رسانه‌ای حادثه بندر شهید رجایی

حال و هوای خوب این روزهای حرم مطهر رضوی

سیلی سنگین به صورت سارق معروف تهرانی در حضور ماموران پلیس

خبر خوب سازمان امور مالیاتی برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

استراتژی ویکی‌پدیا درباره هوش مصنوعی؛ نیروی انسانی در اولویت خواهد بود

منبع اول درآمد دانشگاه‌های علوم پزشکی چه قشری هستند؟

بابک زنجانی در مرخصی چه می‌کند؟

یک وزیر اقتصاد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند

سامسونگ مشغول احداث «کارخانه‌های عظیم» در خاک آمریکا است

حمله مجدد آمریکا به استان جوف یمن

عمار حکیم: حشد شعبی نقش محوری در حفاظت از عراق دارد

رئیس‌جمهور موقت کره‌جنوبی استعفا کرد

نتانیاهو: هدف از جنگ آزادی اسرا نیست

حادثه بندرعباس ایثار کادر سلامت در اوج کرونا را یادآوری کرد؛ ترخیص 974 مصدوم در 24 ساعت

حاشیه‌های جالب امروز کنکور

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

بازی FBC Firebreak خرداد ماه منتشر می‌شود

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

خاطره جالب رئیس بنیاد شهید از دوران اسارت

ارز تجاری ارزان‌تر شد/ کاهش 1000 تومانی حواله یورو

نخست‌وزیر کره جنوبی استعفا کرد

آمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی افزایش پیدا نکرد؛ تعداد مصدومین بستری به 39 نفر رسید

صندوق جدید بیت‌کوین معرفی شد

هشدار اپل به کاربران آیفون در 100 کشور درباره حملات جاسوس‌افزار

واشنگتن پست: آیا دیپلماسی ضرب‌الاجلی ترامپ جواب می‌دهد؟

حال و هوای داوطلبان نوبت صبح نخستین آزمون سراسری 1404

آخرین وضعیت نرخ سود بین بانکی

ایکس‌باکس حالا بزرگ‌ترین ناشر پلی‌استیشن است

اندیشکده آمریکایی: ترامپ صد روزه با خاورمیانه چه کرد؟

واکنش مدودف به توافق معدنی آمریکا و اوکراین

دفترچه سوالات «علوم انسانی و علوم ریاضی» نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد

گزارش به وزیر کار درخصوص نحوه و نوع چیدمان کالاها در بنادر

تست باتری Pixel 9a گوگل منتشر شد

تداوم درگیری‌ها در حومه جنوبی دمشق

قیمت واکسن مننژیت برای حجاج تغییر کرد

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس

هشدار پلیس نسبت به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید در برخی استان‌ها

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند جهان شد

سرمقاله وطن امروز/ از انزوای طبقاتی در آمریکا تا فراموشی اجتماعی در ایران

حال "فیروز" یوزپلنگ ایرانی خوب است

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه اینوتکس 2025

خدمت رسانی پیشکسوتان فوتبال و مجریان تلویزیونی در چایخانه حضرت

تیراندازی در محله نارمک تهران؛ پلیس توضیح داد

رهبر دروزی‌های سوریه: انتظار کشتار توسط داعشی‌ها را نداشتیم

جلسه دولت ترامپ با صدای اردک و خنده!

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

سکته در حین تمرین ورزشی؛ مرد آمریکایی با کمک اپل واچ از مرگ گریخت