پیام ویژه

آخرين مطالب

تشکری هاشمی خبر داد؛

پیش‌بینی 11.7 همت بودجه برای خرید اتوبوس در سال آینده/ 10 هزار میلیارد تومان؛ سهم توسعه مترو از بودجه سال 1403 شهرداری تهران

پیش‌بینی 11.7 همت بودجه برای خرید اتوبوس در سال آینده/ 10 هزار میلیارد تومان؛ سهم توسعه مترو از بودجه سال 1403
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: در بودجه سال آینده برای هلدینگ مترو جهت ساخت و توسعه ایستگاه‌ها و خطوط مترو نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

سید جعفر تشکری هاشمی با حضور در غرفه پایگاه خبری شهر در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به جزئیات بودجه پیش‌بینی شده برای حوزه حمل و نقل در سال آینده اظهار کرد: آنچه اهمیت دارد میزان بودجه نیست بلکه نحوه استفاده از آن است. باید دید که آیا از بودجه به خوبی و درستی استفاده خواهد شد و یا با محوریت اعداد و ارقام است؟
تشکری هاشمی با بیان اینکه برای هلدینگ مترو جهت ساخت و توسعه ایستگاه‌ها و خطوط مترو نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است، یادآور شد: این اعتبارات برای تکمیل خط 6 و 7 و اقدامات باقی مانده در خطوط یک تا پنج هزینه خواهد شد؛ همچنین برای ساخت خطوط 8، 9، 11 و خطوط تراموا، هریک هزار میلیارد تومان و خط 10 بالغ بر سه هزار میلیارد تومان پیشنهاد شد که پس از بررسی‌های صورت گرفته در نهایت در کمیسیون تلفیق، برای خطوط 8، 9، 11 و تراموا هریک 200 میلیارد تومان و خط 10 رقم دو هزار میلیارد تومان به تأیید رسید تا در صحن شورا نیز مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه بنده به عنوان رئیس کمیسیون با تخصیص منابع به خطوط جدید مخالف هستم، اظهار کرد: نباید دنبال این باشیم که بگوییم در چه دوره‌ای کار آغاز شد بلکه باید این را در نظر داشته باشیم که چه کسی کار را انجام می‌دهد. ما با این منابع نمی‌توانیم چهار خط مترو را با هم پیش ببریم؛ لذا نباید خطوط جدید احداث شود، مگر اینکه مدارک و مطالعات اجرایی و امکان‌سنجی ارائه شود تا ببینیم این مسیرها برای تهران مورد تأیید هستند یا خیر؟
وی ادامه داد: از سویی دیگر باید اولویت‌بندی انجام دهیم؛ برای مثال خطی که 80 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد با اختصاص اندکی اعتبار می‌توان آن را تکمیل کرد؛ بنابراین اختصاص اعتبار به خطوط جدید ضرورتی ندارد.
تشکری هاشمی با بیان اینکه در مصوبه برنامه چهار ساله چهارم، شهرداری را مکلف کردیم که برنامه‌های خود را به شورا ارائه دهد، یادآور شد: هنوز برنامه ای توسط شهرداری به شورا ارائه نشده است؛ در هر صورت تا مطالعات به نتیجه نرسیده نباید هیچ وجهی را برای موضوعات اختصاص دهیم.
وی با بیان اینکه در کمیسیون تلفیق اعتبارات برای خطوط چهارگانه و تراموا پیش‌بینی و اختصاص آن منوط به ارائه طرح مطالعاتی شد، تصریح کرد: برای بازسازی و اورهال مترو تهران منابع لازم را پیش‌بینی کردیم؛ هفت هزار و 700 میلیارد تومان اعتبار به شرکت بهره‌برداری مترو اختصاص یافت تا پس از کسر حقوق و هزینه‌های جاری، در بخش‌های مختلف هزینه شود. برای اورهال واگن‌ها 2 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده و همچنین اعتباری نیز جهت تکمیل زیرساخت خط یک و پنج و تعویض بالاست این خطوط و اصلاحات سوزن‌ها پیش‌بینی شده است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص 17 هزار میلیارد تومان اعتبار به شرکت واحد اتوبوسرانی، خاطرنشان کرد: برای خرید اتوبوس 11 هزار و 200 میلیارد تومان، اورهال بیش از 700 میلیارد تومان و کمک به یارانه اتوبوسرانی هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که این اعتبارات می‌تواند این بخش را از بحران خارج کند. امیدواریم در سال آینده با سازندگان معتبر داخلی قرارداد منعقد شود و در صورت خرید خارجی، به واسطه شرکت‌های داخلی قرارداد ببندیم و در نهایت بتوانیم نیازهای پایتخت را تأمین کنیم.
وی به اختصاص سه هزار میلیارد تومان اعتبار به سازمان تاکسیرانی برای خرید تاکسی و ون، گفت: مبالغی نیز برای بازسازی خودروهایی که قابلیت بازسازی دارند و همچنین کمک به تاکسیرانان جهت نوسازی وسایل نقلیه، در نظر گرفته شده است.
تشکری هاشمی با بیان اینکه در بخش هوشمندسازی انحرافاتی دیده می‌شود، تأکید کرد: شهرداری تهران شرکتی دیگر را با وجود یک شرکت با سالها سابقه فعالیت معرفی کرده تا منابع به این شرکت اختصاص یابد. در کمیسیون تلفیق این موضوع مطرح شد که اعتبارات به شرکت فاقد تجربه داده شود که امیدواریم در صحن شورا این مسئله برطرف شود و بتوانیم شاهد اقدامات خوبی در حوزه هوشمندسازی باشیم.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پنج درصد از فروش آرم طرح ترافیک به نوسازی مراکز معاینه فنی و سایر بخش‌های مورد نیاز اختصاص خواهد یافت، یادآور شد: مصوبه بودجه همچون نسخه پزشک است و این کاغذ شفابخش نخواهد بود. اگر داروی مناسبی بگیریم و مورد استفاده بیمار قرار بگیرد، منجر به شفا خواهد شد.
گفتنی است رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، امروز از تأیید 73 همت برای حوزه حمل و نقل و ترافیک در کمیسیون تلفیق بودجه خبر داد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1464279/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ