پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ انتخابات در ایران الگوی صداقت و سلامت يادداشت

سرمقاله کیهان/ انتخابات در ایران الگوی صداقت و سلامت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان / « انتخابات در ایران الگوی صداقت و سلامت » عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم عباس شمسعلی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
با وجود گذشت چند روز از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، همچنان در بین مردم و رسانه‌ها بحث و گفت‌و‌گو و پرداختن به موضوع انتخابات ادامه دارد. انتخاباتی که یک‌بار دیگر پیش‌بینی‌های متوهمانه و تلاش‌های دلسرد‌کننده شاید یک‌ساله رسانه‌های معاند و دشمنان این ملت برای زمینه‌سازی مشارکت 
زیر 20 درصد را به باد داد. تلاش‌هایی که در یک سال اخیر تشدید شده بود وگرنه این خط القایی و جنگ روانی و تبلیغی شبهه رسانه‌های 
آلت دست دشمنان این ملت و سرزمین سال‌هاست که هر روز ساعت‌ها در بیش از 200 شبکه فارسی‌زبان و با به‌کارگیری پرحجم شبکه‌های اجتماعی و هرگونه امکان و فرصت دیگر ادامه داشته است و دارد.
علاوه‌بر فعالیت‌های روزمره و پرحجم این شبکه رسانه‌ای، هر بار که قرار است در کشورمان انتخاباتی برگزار شود و مردم برای تعیین تکلیف اداره کشور از طریق انتخاب نمایندگان مجلس یا رئیس‌جمهور و... پای صندوق‌های رای بیایند، این فعالیت رسانه‌ای و جنگ تبلیغی علیه این ملت به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد و تبدیل به کار ویژه گردانندگان این شبکه‌های وابسته می‌شود.

در این راه بیان تکراری برخی اتهامات بی‌پایه برای زیر سؤال بردن اصل و سلامت و تاثیر انتخابات در ایران یک خط مشترک برای به تردید انداختن مردم و بازداشتن آنها از مشارکت در انتخابات بوده است. اما هر بار مشارکت قابل توجه مردم و نشان دادن اعتماد به سلامت و تاثیر انتخابات در کشورمان برگ دیگری بر دفتر ناکامی دشمنان افزوده است.
شاید بتوان پروژه بودن این اتهامات بی‌پایه به نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران را با مرور شبهه‌آفرینی و تردیدپراکنی در خصوص نتایج مشارکت با شکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بهتر متوجه شد. آنجا که بدون سند و به دروغ و در شرایطی که فاصله رای رئیس‌جمهور منتخب با نفر دوم بیش از 11 میلیون رای بود، دشمنان و معاندین از طریق رسانه‌های متنوع خود و کمک پادوهای داخلی پروژه فتنه‌انگیزی، در اقدامی برنامه‌ریزی شده از قبل به دروغ تقلب و دستکاری در نتایج دامن زدند. 
دروغی که آن‌قدر پرحجم بود که چند روزی برخی از مردم فریب‌خورده را نیز همراه خود کرد، مردمی که خیلی زود متوجه اصل ماجرا و دروغ بودن ادعای تقلب شدند و از سران فتنه و زمین طراحی‌شده دشمن فاصله گرفتند. آن روز کسانی برای خدشه به 
رای ملت تلاش می‌کردند و در مقابل نظام و در راس همه رهبر انقلاب با همه وجود پای صیانت از رای مردم ایستادند چون به‌واقع میزان را رای مردم می‌دانستند.
دیری نگذشت که برخی عناصر دخیل در فتنه اعتراف کردند که هیچ‌گونه تقلبی در انتخابات سال 88 رخ نداده و اساساً امکان تقلب و تغییر آرا در انتخاباتی با سازوکار انتخابات در ایران ممکن نیست، از اعتراف «تاجزاده» که خود زمانی مسئولیت برگزاری انتخابات در دولت اصلاحات را داشت تا «ابطحی» که در جلسه دادگاه اعتراف کرد تقلب اسم رمز فتنه بود و از همه مهم‌تر اعتراف رئیس دولت اصلاحات در دیدار با جمعی از دانشجویان به اینکه «معتقد نیست در انتخابات تقلب صورت گرفته است»؛ اعترافی که صوت آن نیز موجود است اما هیچ‌گاه این اعتراف از سوی او علنی نشد.
اینجا نیز یک‌بار دیگر سلامت انتخابات و صداقت مسئولان جمهوری اسلامی ثابت شد و روسیاهی ماند برای سران فتنه و معاندان و دشمنان طراح این سناریو.
این ایستادگی پای رای مردم را چند سال پیش از این هم رهبر معظم انقلاب به صراحت نشان داده بودند. آنجا که در آستانه برگزاری انتخابات مجلس هفتم، تلاش‌ها و زمزمه‌هایی برای تاخیر در برگزاری آن انتخابات از سوی برخی سیاسیون و محافل سیاسی مطرح می‌شد، همان زمان ایشان در دیدار با جمعی از مردم در 15 بهمن سال 1382 انتخابات را مظهر حضور و قدرت مردم در اداره کشور برشمردند و قاطعانه فرمودند: «انتخابات مجلس حتی بدون یک روز تاخیر، در اول اسفند برگزار خواهد شد.»
سال‌ها بعد در جریان حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 وقتی آقای روحانی رئیس‌جمهور منتخب در عرصه رقابت انتخاباتی با کمتر از یک درصد رای بیشتر از حد نصاب توانست
بر کرسی ریاست قوه مجریه بنشیند، یک‌بار دیگر سلامت انتخابات و تلاش صادقانه و میلیمتری نظام و برگزارکنندگان انتخابات برای امانت‌داری و صیانت از رای مردم به‌طور ویژه به اثبات رسید تا باز هم روسیاهی سران فتنه تشدید شود و مردم از آنها بپرسند چطور نظامی را که از کمتر از یک درصد رای هم نمی‌گذرد به تقلب 11 میلیونی در انتخابات سال 88 متهم کردید؟
در انتخابات‌های سال‌های اخیر هم این تهمت نخ‌نما از سوی بیچارگان اجاره‌ای استودیوهای وابسته تکرار شده است، اما مگر می‌شود صداقت و سلامت اثبات شده را با تهمت‌های بی‌سند خدشه‌دار کرد؟
این سلامت در برگزاری انتخاباتی که برگزار‌کنندگان آن که خود مردم هستند از انبوه معلمان زحمت‌کش تا کسبه و معتمدان محل و جوانان پاک‌دست حاضر در صحنه برگزاری انتخابات در شعب اخذ و شمارش آرا و مسئولان بالادست برگزاری انتخابات و خود را متعهد به صیانت از رای مردم می‌دانند نمی‌توان به‌راحتی زیر سؤال برد.
در دو سه انتخابات اخیر شاهد کاهش چند درصدی مشارکت در انتخابات بوده‌ایم که دلایل مختلفی از جمله گلایه مردم از شرایط معیشتی و اقتصادی می‌تواند مهم‌ترین علت آن باشد، با این حال اعلام دقیق و صادقانه میزان مشارکت مردم بدون کم و کاست از سوی مسئولان خود گواهی دیگر بر صداقت آنها و سلامت انتخابات در ایران است. اگر بنا بر صداقت و سلامت انتخابات نبود، نمی‌توانستند مثلاً میزان مشارکت را بالاتر از این اعلام کنند؟
به‌واقع انتخابات در ایران را می‌توان به عنوان یکی از سالم‌ترین و صادقانه‌ترین الگوهای انتخابات در جهان دانست، انتخاباتی که 
به علت واقعی بودن و سلامت در برگزاری، خواست و رای مردم بدون 
هیچ شائبه‌ای به کرسی می‌نشیند. نمونه واضح آن تغییر مختلف رای اعتماد مردم به جناح‌ها و گرایش‌های سیاسی متنوع طی سال‌های گذشته در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از جمله در انتخابات چند روز گذشته است که شاهد تغییرات گسترده و معنی‌دار در ترکیب منتخبان نهائی بسیاری از حوزه‌ها نسبت به دوره گذشته هستیم.
در این انتخابات است که «میزان، رای ملت است» وگرنه در انتخاباتی مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گاه شاهد بوده‌ایم در یک سازوکار عجیب فردی به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شده است که رای مردمی کمتر داشته است. آیا واقعاً در چنان انتخاباتی رای و نظر مردم به کرسی می‌نشیند؟
باید بیش از پیش هم مردم و هم مسئولان قدر این نظام انتخاباتی سالم و مؤثر را بدانند، البته مردم ما حتی آن کسانی که ممکن است رای سفید در صندوق بیندازند هم به ساختار و سلامت انتخابات در کشور اعتقاد دارند و همان‌طور که گفته شد، بخش عمده و اکثریت آن عده از هموطنانی که در پای صندوق رای حاضر نشدند نه از روی بی‌اعتمادی به انتخابات بلکه به دلایلی همچون گلایه از شرایط معیشتی و اقتصادی تصمیم به عدم مشارکت گرفته‌اند که البته وظیفه مسئولان دولتی و نمایندگان فعلی و منتخبان جدید مجلس را در رفع مشکلات مردم و جلب رضایت و بازگشت انگیزه مشارکت آنها دوچندان می‌کند؛ هرچند مشارکت تقریباً مشابه انتخابات چهار سال قبل مجلس و کاهش نیافتن محسوس آن با وجود افزوده شدن مشکلات اقتصادی و پررنگ شدن دشمنی‌های خارجی، می‌تواند یک معنی داشته باشد و آن اینکه مردم همچنان به اصلاح امور و رفع مشکلات و تلاش‌های انجام شده در این دولت و مجلس امیدوارند.
مسئولان محترم باید به‌طور ویژه قدر این رای و مشارکت مردمی را بدانند. رای جهاد گونه‌ای که روز گذشته رهبری در خصوص آن فرمودند: «از ملّت ایران به خاطر حضورشان در پای صندوق‌های رأی تشکّر می‌کنم. ملّت ایران با این حضور، هم یک وظیفه‌ اجتماعی و تمدّنی را انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. می‌گوییم «جهاد»؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریباً حدود یک سال، دشمنان ملّت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را از [شرکت در] انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند. مردم با حضور خودشان در پای صندوق‌ها، در مواجهه‌ با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسه‌آمیزی را انجام دادند؛ بنابراین، این یک «جهاد» بود.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1467890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف مقبره اسرارآمیز یک پادشاه

تقسم استان تهران روی میز دولت

آپدیت جدید گرن توریسمو 7 از ماشین‌های برقی رونمایی می‌کند

کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت!

روایت فارس از مسمومیت 29 پزشک با مشروبات الکلی تقلبی

غافل‌گیری جدید اپل برای طرفدارانش

اعتماد به نفس کجاست؟

جنگ پنهان برای یک کرسی عیان!

مدل ارتباط ماهواره‌ای یکی از قوی‌ترین گوشی‌های دنیا امروز عرضه می‌شود

مدیرمسئول همشهری نوشت: اگر این صحنه‌ها در ایران بود

مهاجری: رئیسی پروژه‌هایی را افتتاح می‌کند که یک بخشدار هم می‌تواند افتتاحش کند

برنامه وزارت کشور فراهم شدن امکان ورود زائران ایرانی به عراق با خودرو شخصی

پیش‌ بینی قیمت دلار 10 اردیبهشت 1403

اولین گوشی اندرویدی سامسونگ 15 سال پیش رونمایی شد

هراس تل‌آویو از صدور حکم جلب بین‌المللی برای نتانیاهو

پاسخ کارشناسان به دولت: انتقاد، حق و وظیفه رسانه حرفه‌ای است

جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1403

کلاهبرداری میلیاردی از یک زن کره‌ای با استفاده از دیپ فیک ایلان ماسک

این گوشی نوستالژی نوکیا پس از 25 سال همراه با طراحی مدرن باز می‌گردد

ویدئویی که شعله تظاهرات در اسرائیل را افروخته‌تر ساخت

اظهارات رئیس پلیس راهور درباره جریمه‌های اشتباهی

پشت پرده ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ 45 دقیقه 2 میلیون تومان!

فروش 2.9 تن طلا در 21 حراج؛ امروز چقدر طلا فروخته شد؟

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی

کارشناس اقتصادی: قیمت‌ها را در ایران مخفیانه جهانی کردید و با صداقت با مردم رفتار نکردید

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف/ اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟

جریمه تا 100 برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز

تلف‌شدن 57 رأس گوسفند در برخورد با قطار در آبیک

ادامه روند کاهشی تورم تولیدکننده

انویدیا باز هم در بازار بورس آمریکا آتش‌بازی به‌راه انداخت

نوه امام در مراسم ختم مادرش/ سید حسین خمینی و پاکت سیگاری در دست!/ تصاویر

وزیر صمت: مردم مشتاقانه حاضرند چند ساعت برق نداشته باشند ولی برق به تولید برسد

با قابلیت جدید هوش مصنوعی گوگل مکالمه انگلیسی را به‌راحتی یاد بگیرید

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد

بازتعریف جامعه مدنی دوم خردادی

آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد

آخرین مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی قدیمی به مجوزهای جدید، 17 روز دیگر

اپل درباره شارژ شبانه آیفون به کاربران هشدار جدی داد

جعل دراماتیک تاریخ

ادامه روند ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و ارز

گوشی پرچم‌دار ویوو با امتیاز فوق‌العاده در انتوتو قدرت‌نمایی کرد

تحقیر آمریکا در دریا و آسمان

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

آتش‌سوزی وحشتناک در بازار بندرعباس

تازه‌ترین خبرها از قیمت دلار، سکه و بازار سهام

تصمیمات زیگزاگی؛ روایتی از تعارضات بنیادین گفتمان انقلاب به آن دچار شده

چطور می توانیم بگوییم تحریم ناپذیریم؟