پیام ویژه

آخرين مطالب

بر پایه تازه‌ترین نظرسنجی رویترز

تولید نفت اوپک در مارس 2024 کاهش یافت وزارت نفت

تولید نفت اوپک در مارس 2024 کاهش یافت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - نظرسنجی خبرگزاری رویترز نشان داد تولید نفت خام اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه مارس 2024 میلادی کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، نظرسنجی رویترز روز دوشنبه (13 فروردین‌ماه) نشان داد در شرایطی که برخی اعضای ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) برای کاهش داوطلبانه عرضه توافق کرده‌اند، با کاهش صادرات نفت خام عراق و نیجریه تولید نفت اوپک در ماه مارس کاهش یافت.
این نظرسنجی که بر اساس داده‌های مربوط به رصد کشتی‌ها و اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع صنعتی انجام شده است، نشان داد اوپک در ماه گذشته میلادی روزانه 26 میلیون و 420 هزار بشکه نفت خام تولید کرد که نسبت به ماه فوریه 50 هزار بشکه کاهش داشت.
شماری از اعضای اوپک‌پلاس در ماه ژانویه برنامه‌های خود را برای کاهش عرضه داوطلبانه نفت به‌منظور مقابله با اقتصاد ضعیف و افزایش عرضه از سوی تولیدکنندگان خارج از این ائتلاف اعلام کردند، آنها ماه گذشته میلادی توافق کردند برنامه کاهش عرضه خود را تا پایان ماه ژوئن امسال ادامه دهند.
نشست وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس (JMMC) روز چهارشنبه (15 فروردین‌ماه) به‌منظور بررسی بازار و تولید اعضا برگزار خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود تا پیش از نشست وزیران نفت و انرژی اوپک در یکم ماه ژوئن (شنبه، 12 خردادماه) برگزار شود، سیاست‌ها بدون تغییر بماند.
بر اساس نظرسنجی رویترز، بیشترین کاهش تولید نفت در ماه مارس مربوط به کشورهای عراق و نیجریه بوده است.
عراق ماه گذشته میلادی متعهد شد صادرات نفت خود را کاهش دهد تا عرضه بیشتر از مقدار مشخص‌شده اوپک را جبران کند و صادرات روزانه نفت خود را 130 هزار بشکه نسبت به ماه فوریه کاهش دهد.
بر اساس این نظرسنجی، صادرات نفت عراق در ماه مارس 50 هزار بشکه در روز کاهش یافت که به این ترتیب عراق برای تحقق وعده خود با کاهش بیشتری در ماه‌های آینده روبه‌رو خواهد شد.
بنا بر داده‌های بعضی از شرکت‌های رصد حمل و نقل کشتی‌ها و نفتکش‌ها، به‌دلیل ورود محموله‌های نفتی بیشتر به پالایشگاه دانگوت، صادرات نفت خام نیجریه نیز به‌شدت کاهش یافت.
این نظرسنجی نشان داد تولید نفت اوپک در ماه مارس حدود 190 هزار بشکه در روز و کمتر از مقدار هدف‌گذاری‌شده بود که دلیل اصلی آن، تولید بیشتر نفت در کشورهای عراق، نیجریه و گابن بود.
بر اساس این نظرسنجی، عربستان، کویت و امارات متحده عربی، تولیدکنندگان حوزه خلیج فارس و الجزایر نیز نزدیک به مقدار هدف‌گذاری‌شده داوطلبانه خود تولید کرده‌اند.
بر اساس این نظرسنجی، افزایش قابل‌توجهی در تولید هیچ‌یک از کشورهای عضو اوپک در ماه گذشته مشاهده نشد.
تولید لیبی که از سهمیه‌بندی معاف است، نیز با بازگشت تولید به حالت عادی پس از اختلال در ماه فوریه، 20 هزار بشکه در روز افزایش یافت.
هدف نظرسنجی رویترز رصد عرضه نفت در بازار است که بر اساس داده‌های مربوط به رفت‌وآمد کشتی‌ها ازسوی منابع خارجی، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، اطلاعات شرکت‌های رصد حمل‌ونقل کشتی‌ها مانند شرکت پترولجیستیکس و کپلر و اطلاعات ارائه‌شده ازسوی منابع شرکت‌های نفتی، اوپک و مشاوران انجام می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1473209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 1404

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

هدست سامسونگ یک برتری مهم نسبت‌به اپل ویژن پرو خواهد داشت

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

سال «بی‌آبی»

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

9 شهید در تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن/ انصارالله: پاسخ می‌دهیم

19 کشته و زخمی در انفجار لاذقیه

زلنسکی: روسیه تنها مانع دستیابی به صلح است

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

سامسونگ احتمالاً دوربین گلکسی S26 اولترا را به دیافراگم متغیر مجهز می‌کند

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

جهاد اسلامی: هدف تجاوز آمریکا به یمن پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است

انصارالله: به حملات آمریکا پاسخ می‌دهیم

پای هواوی از پارلمان و کمیسیون اروپا بریده شد

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان

سنگ تمام ترامپ برای تسلا

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

9 شهید و 9 زخمی در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن

حماس: توپ در زمین اشغالگران است

ترامپ: دستور حمله به یمن را صادر کردم

مدیرعامل تلگرام سرانجام از فرانسه خارج شد

فوت مادر باردار در تصادف سمند با پژو 405

افطاری ساده 270 متری روی بزرگترین پل غیر خودرویی کشور

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

ایلان ماسک با بازنشر پستی درباره هیتلر دوباره جنجال به پا کرد

اپل بی‌سروصدا اپلیکیشن جدیدی برای بهبود Apple Maps منتشر کرد

ماجرای پسرخوانده‌ای که 20 سال در حبس نامادری‌اش بود

گلایه بیماران از کمبود پزشک متخصص در ایام نوروز

داستان 61 تن طلای گمشده چیست؟

تعیین حداقل دستمزد سال 1404 احتمالا چند درصد بالاتر از تورم

پیش بینی قیمت دلار 26 اسفند 1403

عرضه سیب و پرتغال ایام عید از چه زمانی و با چه قیمتی خواهد شد؟

الجزیره جزئیاتی از پیشنهاد فرستاده ترامپ و پاسخ حماس و اسرائیل به آن را منتشر کرد

کوچ اجباری اهالی «جنین»؛ گام عملی پروژه الحاق کرانه باختری

دولت ترامپ «صدای آمریکا» را تعطیل کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 اسفند 1403

لبنان: با همه ابزارهای ممکن برای آزادسازی مناطق تحت اشغال خود تلاش خواهیم کرد

الجزیره: اوکراینی‌ها روی آمریکا حساب نمی‌کنند و منتظر بدتر شدن اوضاع اند

واریز سود سهام عدالت از فردا

مانیتور مخصوص بازی 2025 گیگابایت با پنل 240 هرتز 4K عرضه شد

سرازیر شدن معترضان به پایتخت در یکی از بزرگترین تظاهرات ضددولتی صربستان

تعرفه‌های ترامپ چگونه بر مردم اروپا تأثیر می‌گذارند؟

خانواده های اسیران اسرائیلی دست به دامان ترامپ شدند

ژنرال اسرائیلی: ارتش در دام نتانیاهو افتاده است