پیام ویژه

آخرين مطالب

مناطق آزاد پرچمداران بخش مهمی از اقتصاد کشور هستند منطقه آزاد کیش

مناطق آزاد پرچمداران بخش مهمی از اقتصاد کشور هستند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وزیر کشور در مراسم پایانی نشست مناطق آزاد کشور گفت: فلسفه ایجاد مناطق آزاد، پیشرانی در اقتصاد کشور است.

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در آیین اختتامیه نشست دو روزه مناطق آزاد کشور که در مشهد برگزار شد وزیر کشور با بیان اینکه کشورمان در طول سالهای گذشته در همه جوانب رشد و ارتقاء داشته اما درحوزه اقتصادی کاستی وکمی داریم گفت: استحکام اقتصادی که از بیانات مقام معظم رهبری (مدظل العالی) است مبین این موضوع است که باید اقتصاد ما درخورآرمانهای بلند کشور باشد. نمی توانیم بگوییم کشوری با آرمانها، رسالت وانتظارات جهانی دارای عدم رشد دراقتصاد باشد. 
احمد وحیدی افزود: امروز جمهوری اسلامی یک قدرت کاملا تثبیت شده و مقتدر است به ویژه بعد از عملیات "وعده صادق" می بینیم که نوع نگاه ملت ها واشتیاق کشورها به جمهوری اسلامی متفاوت شده واین موضوع را درهرمرحله از تعالی انقلاب ما، خود را نشان داده است. پیش از این نیز درهرمرحله که کشور رشد کرده ودرجات بالاتری از قدرت وافتخار را تجربه کرده تحسین جهانیان، ملت های آزاده، دولت های غیر وابسته وحتی دولت های وابسته را برانگیخته است وامروز هم درهمان مسیر حرکت کرده ایم اما این موضوع به پشتوانه قوی اقتصادی نیز نیاز دارد و اقتصاد باید همپایه با دیگر حوزه ها باشد.
وی اظهار داشت: درحال حاضر درحوزه های دفاعی، سیاسی، امنیتی، علمی، فرهنگی بسیار درموقعیت خوبی بسر می بریم . به لحاظ فرهنگی ما یک ابرقدرت هستیم کدام کشور پیام ورسالت انقلاب اسلامی را دارد؟ کدام کشور می تواند آینده روشنی را که انقلاب اسلامی ترسیم کرده به مردم جهان نشان دهد؟ ظرفیت سیاسی واستقلال سیاسی و مانورهای سیاسی قدرتمندانه جمهوری اسلامی را کدام کشور درجهان می تواند داشته باشد؟ کشور ما امروزدارای نرخ رشد اول دنیا درحوزه علمی است. درحوزه اقتصادی نیز ظرفیت های بالقوه فراوانی داریم که باید بالفعل کنیم. جهاد مهم ما امروز این است که ظرفیت های بالقوه را بالفعل کنیم واین کشور عزیز وملت شریف را برقله های افتخار درحوزه اقتصادی بنشانیم که ماموریت بسیار مهمی است و با سنگ اندازی های دشمنان همراه است که یکی از آنها تحریم است.
وزیرکشورتصریح کرد: حوزه اقتصادی میدان مهمی از مبارزه و جهاد است و علت اینکه رهبر معظم انقلاب بیش از یک دهه است شعار سالیانه را با موضوع اقتصادی تبیین می کنند به دلیل اهمیت این حوزه است. 
احمد وحیدی تاکید کرد: مناطق آزاد پرچمداران بخش مهمی از اقتصاد کشور هستند و ایجاد این مناطق با این تفکر بوده که پیشران اقتصادی کشور باشند. تا قبل از این دولت این مناطق خیلی به اهداف خود در همه ابعاد نرسیده اند. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد وویژه اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوری های پیشرفته، گسترش و تسهیل، صادرات خدمات وتامین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج از کشور، از موارد مهمی است که مقام معظم رهبری (مدظل العالی) در ارکان سیاستهای اقتصاد مقاومتی برآنها تاکید دارند. 
وی درادامه بیان داشت: در گذشته در یک برهه زمانی، نظرات نسبت به مناطق آزاد منفی بود زیرا مناطق آزاد را محل واردات وقاچاق می دانستند که تغییر این نگاه و نشان دادن ظرفیت این مناطق بار سنگینی است که بردوش دبیرشورایعالی و مسئولان مناطق آزاد است.
وزیر کشور گفت: حرکت خوبی درمناطق آزاد کشورشروع شده که باید مستمر ، همراه با برنامه و با پیگیری ادامه یابد. جذب سرمایه کار آسانی نیست اما باید با برنامه پیش برویم. به خصوص مناطق ویژه اقتصادی باید هدفمند و موضوع محور فعالیت کنند.
وی با اشاره به شعار سال که برجذب مشارکت مردمی با هدف جهش تولید تاکید دارد افزود: ظرفیت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید هدفمند سنجیده شوند تا محل جذب مشارکت مردم وسرمایه گذاران باشند وشرایطی فراهم شود که علاوه برسرمایه گذاران خارجی، سرمایه گذاران داخلی هم مشتاق به سرمایه گذاری در این مناطق شوند. در بحث شهر هوشمند می توان از ظرفیت های مناطق آزاد استفاده کرد. درموضوع شهرک های اربعینی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی غرب کشور ظرفیت های مناسبی دارند
.احمد وحیدی در پایان با اشاره به لزوم رسیدگی به مناطق بومی نشین درمناطق گفت: برخی مشکلات حقوقی از جمله عدم شفافیت درزمینه متولیان بعضی اموردر مناطق آزادی مانند اروند از جمله موضوعاتی است که محل بلاتکلیفی امور مردم شده و بایدهرچه زودتر حل وفصل شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1478763/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ