پیام ویژه

آخرين مطالب

احتمال تعویق در برنامه افزایش تولید اوپک‌پلاس قوت گرفت وزارت نفت

احتمال تعویق در برنامه افزایش تولید اوپک‌پلاس قوت گرفت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - منابع اوپک‌پلاس از احتمال به تعویق افتادن برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت عضو اوپک‌پلاس خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، چهار منبع ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) با اشاره به نگرانی درباره ضعف تقاضای نفت و افزایش عرضه گفتند: احتمال می‌رود هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود برای ماه دسامبر (افزایش تولید روزانه 180 هزار بشکه‌ای) را یک ماه یا بیشتر به تأخیر بیندازند.
هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس این برنامه را که قرار بود از ماه اکتبر 2024 اجرا شود به‌دلیل کاهش قیمت‌ها تا دسامبر به تعویق انداختند.
با این حال قیمت‌ها تا حدی زیر فشار تضعیف تقاضا در سطوح پایین است و این اوضاع به نگرانی ائتلاف اوپک‌پلاس درباره افزایش عرضه می‌افزاید.
دو منبع ائتلاف اوپک‌پلاس گفتند تصمیم برای به تعویق انداختن افزایش ممکن است در اوایل این هفته گرفته شود.
یکی از منابع گفت: افزایش ماه دسامبر را می‌توان به تعویق انداخت، زیرا بازار به‌اندازه کافی وضع مطلوبی ندارد.
چشم‌انداز تأخیر در اجرای برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس (افزایش تولید) به افزایش بیش از 2 درصدی قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (نهم آبان‌) کمک کرد.
نفت خام شاخص برنت دریای شمال اکنون در سطوح اندکی بالای 70 دلار داد و ستد می‌شود و به پایین‌ترین سطح خود در سال رسیده است.
دبیرخانه اوپک، دفتر ارتباطات دولت عربستان و دفتر معاون نخست‌وزیر روسیه از اظهارنظر در این زمینه خودداری کردند.
الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه ماه اکتبر گفته بود هنوز برای قضاوت درباره نیاز بازار به عرضه بیشتر نفت زود است.
سه منبع مطلع از مذاکرات اوپک‌پلاس که خواستند نامشان فاش نشود در این باره گفتند: افزایش عرضه روزانه 180 هزار بشکه‌ای طی ماه دسامبر ممکن است حداقل یک ماه به تعویق بیفتد، در حالی که منبع چهارم چارچوب زمانی خاصی را مشخص نکرد.
هشت عضو اوپک‌پلاس قرار است از ماه دسامبر همسو با تعدیل تدریجی برنامه کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود، عرضه نفت خود را درمجموع روزانه 180 هزار بشکه افزایش دهند.
اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس با در نظر گرفتن برنامه کاهش عرضه گروهی در کنار کاهش‌ عرضه داوطلبانه در مجموع روزانه 5 میلیون و 860 هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند که معادل 5.7 درصد تقاضای جهانی است.
نشست وزارتی اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس برای تصمیم‌گیری درباره برنامه‌های عرضه یکم دسامبر 2024 (11 آذر) برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1527842/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ