پیام ویژه

آخرين مطالب

یک میلیون و 800 هزار نفر از خانواده معظم شهدا و جانبازان کشور تحت پوشش بیمه دی قرار دارند بیمه دی

یک میلیون و 800 هزار نفر از خانواده معظم شهدا و جانبازان کشور تحت پوشش بیمه دی قرار دارند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل شرکت بیمه دی گفت: با تلاشهای انجام شده بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر از اعضای خانواده معظم شهدا و جانبازان تحت پوشش خدمات بیمه دی به خصوص در بخش درمان قرار دارند.
یه گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی *دکتر هادی عبداللهی* در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت افزود: خدمت به خانواده های معظم شهدا و جانبازان از افتخارات این شرکت بیمه ای است و همکارانم در سراسر کشور تلاش می کنند که جامعه هدف به خصوص خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را تحت پوشش خدمات خود قرار دهند.
وی اظهار داشت: مجموعه همکاران بیمه دی در تلاش هستند تا مسئولیت شرعی و قانونی خود در خدمت به مردم را به جا آورند و در این راستا به همه شهرها و استان ها مراجعه می کنیم و با راهنمایی و کمک مسوولان استانی از وضع نقاط مخلف کشور اطلاع می یابیم تا روند خدمت رسانی بهتر شود.
وی با بیان اینکه یک میلیون و800 هزار نفر از خانواده معظم شهدا و جانبازان در کشور تحت پوشش انواع بیمه دی به ویژه بخش درمان می باشند گفت: شرکت بیمه دی هیچ منتی براین خانواده ها ندارد بلکه مجموعه این شرکت خود را مدیون ایثار و گذشت شهدا، جانبازان و خاننواده آنها می داند.
دکتر عبداللهی تصریح کرد: با تبرک به نام این عزیزان و خانواده های آنها می توانیم بسیاری از مشکلات خود را رفع کنیم بنابراین خدمت به این قشر افتخار است.
*10* *هزار و 500 مرکز طرف قرارداد بیمه دی*
وی همچنین افزود: در حال حاضر شرکت بیمه دی در رتبه بندی شرکت های بیمه ای کشور جایگاه سوم و در بخش درمان در بین شرکتهای بیمه ای کشور رتبه اول را دارد بطوریکه بسیاری از بنگاه ها و شرکت های خصوصی متقاضی قرارداد با این مجموعه هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 10 هزار و 500 مرکز طرف قرارداد از جمله بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز تشخیصی با بیمه دی در سراسر کشور همکاری دارند
.
وی با بیان اینکه بیمه دی بزرگترین شبکه طرف قراردادی درمانی را در کشور دارد عنوان کرد:
این اقدامات در این راستا است تا جامعه تحت پوشش در هر ساعت از شبانه روز و حتی ایام تعطیل بدون دغدغه وجه نقد خدمات مختلف و با کیفیت درمانی را دریافت کند.
وی همچنین اظهار داشت: سامانه های الکترونیکی و نرم افزارهای بیمه دی از جمله «دی دار» بر روی گوشی های تلفن همراه طراحی شده است و اسناد ارسالی جامعه تحت پوشش، 48 تا 72 ساعت پس از دریافت توسط بیمه، پرداخت می شود.
پرداخت 400 میلیارد تومان در گیلان
دکتر عبداللهی همچنین با اشاره به اینکه شرکت بیمه دی یک مجموعه خوشنام در کشور است افزود: بیش از 54 هزار نفر در استان گیلان تحت پوشش قرارداد بیمه های درمان و تکمیلی دی هستند.
وی گفت: سال گذشته بالغ بر 400 میلیارد تومان خسارت و هزینه درمانی و در 10 ماه گذشته بالغ بر 300 میلیارد تومان در گبلان پرداخت کرده ایم و علاوه بر این موضوعات ویژه از جمله استخدام پرستار برای جانباز یا والدین شهدا و خدمات ویژه را ارائه می دهیم.
وی ادامه داد: در گیلان 32 بیمارستان و 416 مورد انواع مراکز درمانی طرف قرارداد داریم تا خانواده ها کمتر مجبور به پرداخت وجه شوند.
وی تاکید کرد: به نظر می رسد تعداد مراکز طرف قرارداد بیمه دی اعم از بیمارستان دولتی و خصوصی در گیلان مطلوب است اما باید اطلاع رسانی گسترده در این خصوص انجام شود.
تقدیر نماینده ولی فقیه در گیلان از کارکنان بیمه دی به خاطر توجه به مشکلات ایثارگران
نماینده ولی‌فقیه در گیلان هم در این نشست گفت: با وجود مجموعه بیمه دی نباید مشکلات درمان خانواده‌ها و جامعه هدف بنیاد شهید برروی زمین بماند.
وی ضمن قدردانی از فعالیت مجموعه بیمه دی در کشور اظهار داشت: به فرموده امیرالمومنین علی (ع) رشد هر انسانی در سایه داشتن برنامه و قدرت مدیریت است.
وی با بیان اینکه جامعه هدف هر سازمانی مطالبات گسترده‌ای از مدیر آن سازمان دارد؛ افزود: باید منافع و خواسته‌های عامه مخاطبان در هر سازمانی، در نظر گرفته شده، رده‌بندی و اولویت‌دار شود.
آیت‌الله فلاحتی با قدردانی از زحمات و اقدامات کلیه پرسنل شرکت بیمه دی از اقدام شایسته دیدار با خانواده‌های معزز شاهد و ایثارگر، ادامه داد: این مهم به عنوان یک نقطه قوت برای شرکت بیمه دی قلمداد می‌شود.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تصریح بر اینکه سازمانی به نام بیمه دی برای رفع نیاز درمانی جامعه ایثارگری با حمایت‌های نظام تشکیل شده، است؛ گفت: در راستای حل مشکلات درمانی خانواده بزرگ بنیاد شهید باید تمام وظیفه خودمان را به خوبی انجام دهیم، تا به سوی رشد و پیشرفت گام برداریم.
وی با تاکید بر اینکه در راه انجام این رسالتی که بر دوش گرفته شده، هیچگونه تعللی پسندیده نخواهد بود، اظهار داشت: من امیدوارم شما با توجه به زحمتی که تاکنون در این مسیر کشیده اید بتوانید با مدیریت عالی این شرکت را به درجه‌ای بالاتر برسانید.
وی بر ضرورت اهمیت رسیدگی به مسائل و مشکلات درمان خانواده بنیاد شهید تاکید کرد و گفت: این مسئله امری است که باید به همت شما عزیزان محقق شود و امیدوارم با توجه به سوابق مدیریتی شما این مهم به سرانجام برسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1556618/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ