پیام ویژه

آخرين مطالب

تلاش برای حل مشکل خدمت وظیفه فارغ التحصیلان تربیت معلم فرهنگی و اجتماعی

تلاش برای حل مشکل خدمت وظیفه فارغ التحصیلان تربیت معلم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی، فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی پس از گذراندن دوره تعهد خدمت، از خدمت وظیفه عمومی معاف هستند، اکنون تعهد خدمت برای ورودی سال‌های 91 و 92 دانشگاه فرهنگیان به اتمام رسیده است و در انتظار اجرای بخشنامه‌ معاف از سربازی هستند تا بتوانند مشکلاتی از جمله دریافت تسهیلات و خروج ازکشور پروانه کسب و... خود را حل کنند.
طبق بخشنامه‌ معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در سال‌های 91 و 92 و تفاهم‌ با سازمان نظام وظیفه، مقرر شده بود دانشجو معلمان دانشگاه‌ فرهنگیان بدون گذراندن دوره رزم مقدماتی، کارت پایان خدمت دریافت کنند اما همچنان در انتظار صدور کارت پایان خدمت هستند.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در نامه‌ای به رییس ستاد کل نیروهای مسلح خواستار پیگیری و حل مشکل به وجود آمده شده است.
بازار
متن نامه بدین شرح است:
« بسمه تعالی
سردار سرلشکر پاسدار جناب آقای دکتر باقری رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح
با سلام و احترام ضمن آرزوی توفیق روز افزون همانطور که استحضار دارید به موجب ماده 76 قانون خدمت وظیفه عمومی، فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی از خدمت وظیفه عمومی معاف هستند و وزارت متبوع موظف است کلیه مشمولان این قانون را برای گذراندن دوره آموزش رزم مقدماتی به سازمان وظیفه عمومی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی کند تا پس از گذراندن دوره مذکور، کارت معافیت دریافت کنند و انجام امور شخصی از جمله دریافت گذرنامه به خارج از کشور و امور بانکی امکان پذیر شود.
با این حال به دلایل مختلف از جمله اشتغال تمام وقت فارغ التحصیلان در مدارس در طول سال تحصیلی و کمبود منابع مالی برای تأمین هزینه‌های دوره‌ها در طول سالهای پس از 1393 بیش از 110760 نفر از همکاران ذکور موفق به شرکت در دوره‌ها و گذراندن دوره آموزش نظامی نشده‌اند. با عنایت به استمرار محدودیت‌های اعلام شده و انباشت مشمولان سالهای گذشته و اقدام این وزارت در سال 1399 بر اساس تفاهم نامه منعقده و پرداخت مبالغی به حساب ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهشمند است ضمن بررسی و در صورت لزوم استجازه از محضر فرماندهی معظم کل قوا در خصوص پیشنهادهای زیر اقدام لازم معمول و نتیجه به این وزارت اعلام شود.
1. با گذشت بیش از 10 سال از فارغ التحصیلی تعدادی از معلمان گذراندن دوره رزم مقدماتی برای دریافت کارت پایان خدمت منتفی شود.
2. با عنایت به تدبیر حکیمانه مقام عظمای ولایت در توصیف معلمان به عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور دوره لازم مقدماتی به دوره آموزش جنگ شناختی و ترکیبی تغییر یابد و با استفاده از سامانه های آموزش مجازی این وزارت برگزار شود.
3. پیش بینی برگزاری دوره آموزش رزم مقدماتی در طول سال تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان و با استفاده از ظرفیت بسیج دانشجویی امکان پذیر شود. حال باید دید جواب این نامه آرامش این جمعیت را به همراه خواهد داشت یا خیر وزیر آموزش و پرورش چندی پیش گفته بود پیگیر این مسأله هست. »

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1570957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس