پیام ویژه

آخرين مطالب

هشدار درباره رفتارهای تندروها: آنها زمینه تکرار ناآرامی های 96 و 98 را فراهم کرده اند سياسي

هشدار درباره رفتارهای تندروها: آنها زمینه تکرار ناآرامی های 96 و 98 را فراهم کرده اند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - هرگونه که نگاه کنیم، باز هم نمی‌توانیم آن اندازه خوشبین باشیم که اقدامات خطرناک تندروها را مسئله‌ای عادی و فقط در سطح زدن دولت بدانیم؛ و باید به این نتیجه رسید که جریانی انحرافی پشت نابخردی‌های اخیر است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که تندروها برای به زمین زدن کشور در تهران و شهرهای مختلف از جمله اصفهان دست به کار شده‌اند و در شرایط بحرانی کشور دنبال خلق چالش حجاب هستند. ازاین‌رو، مدتی است که چندین دسته معدود این‌سو و آن‌سو درباره ابلاغ و اجرای مصوبه پوشش زنان اعتراض می‌کنند.
جلوی مجلس و جلوی خانه مراجع و... جمع می‌شوند و سخنرانی می‌کنند. درحالی‌که می‌دانند این تصمیم از سوی شورای‌عالی امنیت ملی است و با توقف آن خطر بزرگی را از کشور برطرف کردند.
آیا ممکن است که برنامه‌ریزان تجمعات غیرقانونی که هزینه آنان را از منابع مجهول تامین می‌کنند، ندانند که مصوبه مجلس علیه منافع ملی کشور است و به‌سرعت دست‌اندکاران اصلی آن را مشمول اقدامات دادگاه بین‌المللی کیفری خواهد کرد؟ این بسیار خطرناک است.
بنابراین، تصور اینکه رفتار آنان اتفاقی و بدون اطلاع از تبعات سیاسی و امنیتی داخلی و بین‌المللی باشد، دور از ذهن است. آنان کار را به‌جایی رسانده‌اند که تندروهای رسمی هم در برابر این جماعت کم آورده‌اند و ضمن انشعاب از آنان این اقدام‌شان را فراتر از تندروی و مصداق برنامه‌ریزی برای بحران‌سازی بر سر مسئله حجاب در کشور دانسته‌اند.
در این مسیر چنان بی‌پروا شده‌اند که سخنران آنان نسبت دروغ به رهبری می‌دهد؛ درحالی‌که مدعی تبعیت از رهبری هستند. این رفتار چنان‌ واضح است که دوستان خودشان هم اقدام به محکوم کردن آنان می‌کنند؛ زیرا می‌دانند هنگامی که در روز روشن رفتار رهبری را تحریف می‌کنند، در ادامه به جاهای باریکی خواهند رسید که رسیده‌اند؛ زیرا نقدهای خودشان را در شبکه‌های اجتماعی متوجه رهبری کرده‌اند.
جالب‌ترین بخش این ماجرا آنجاست که به‌رغم همه هزینه‌های گزافی که برای جمع‌کردن آنان خرج کردند، حداکثر به حدود 600نفر رسیدند. ولی از نظر سخنرانان این تجمعات، اینها اکثریت مردم ایران هستند که خواهان ابلاغ مصوبه مغایر امنیت ملی هستند. برخی افراد معتقدند که اتفاقاً دلیل آزاد گذاشتن آنان برای اعتراض همین است که همه بدانند تعدادشان حتی با تامین هزینه و پرداخت پول غذا و محل خواب و رفت‌وآمد و پول توجیبی به هزار نفر هم نمی‌رسد.
اشتباهی که تندروها می‌کنند، این است که از اتفاقات سال‌های 96 و 98 درس نمی‌گیرند. آنان می‌توانند جرقه اعتراضات را بزنند، ولی قادر نیستند که تا پایان مهار آن را در اختیار خود داشته باشند و بدون تردید از دستان‌شان در می‌رود؛ همچنان که در گذشته چنین شد.
بر درس نگرفتن آنان حرجی نیست؛ ولی نهادهای متولی امنیت چرا چنین گشاده‌دست رفتار می‌کنند؟ همه می‌دانیم که وضع اقتصادی مردم خوب نیست. بسیاری از کسبه و تولیدکنندگان چشم امیدشان به شب عید بود که نه‌تنها چون گذشته نیست؛ بلکه برخی اقدامات رسمی هم آن را تشدید می‌کند.
موج جدید بستن صفحه‌های اینستاگرامی افراد و مشاغل، توقیف برنامه‌های هنری-فرهنگی و پلمب کافه‌ها آغاز شده است و به‌جای شاد کردن مردم شاهد آجر شدن نان هستیم.
امیدواریم نیروهای رسمی در پایان سال و آغاز سالی که بسیار سخت خواهد بود، بیشترین توان خود را صرف آرامش و رفاه مردم کنند و دور سختگیری‌ها را برای همیشه خط بکشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1572173/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار شد: ضرورت تشکیل تیم مددکاری توسط فرزندان شاهد شاغل در بنیاد

پشت پرده قاچاق روزانه 20 میلیون لیتر سوخت

نظر مردها درخصوص گشت‌وگذار نوروزی در بازار با خانم‌ها

شرط اعمال بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده

گفتگوی تلفنی نفت را ارزان کرد

نخستین کامپیوتر کوانتومی سیلیکونی با قابلیت اتصال به پریز برق معمولی معرفی شد

خوابی که امارات برای فلسطینیان دیده است

ابهام در مصوبه جنجالی کنکور

منظور: دو‌ دهک بالا، نیمی از انرژی را مصرف می‌کنند

اپل اعتراف کرد: نرم‌افزار Passwords به‌مدت 3 ماه آسیب‌پذیری داشت

کندوان و هراز‌ قفل شد

پیش‌بینی حدود 250 هزار تردد از مرز مهران تا پایان شب‌های قدر

(29 اسفند) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ کندوان و هراز‌ قفل شد

جزئیات بیمه گوشی و لب تاپ دانشجویان

پیک نوروزی برای دانش‌آموزان حذف شد

دستورالعمل ثبت‌نام مجردها در طرح‌های حمایتی مسکن ابطال شد

بخشنامه دستمزد 1404 کارگران ابلاغ شد

دیپلماسی دولت چهاردهم زیر پتک تندروها

تعویض پرچم گنبد مطهر حرم امام رضا(علیه‌السلام)

قیمت اونس طلا می‌تازد

موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان از 15 فروردین بیمه می‌شود

تظاهرات مردم آمریکا مقابل کاخ سفید در محکومیت حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه

برنامه پنتاگون برای کاهش ده‌ها هزار نفر از کارکنان غیرنظامی خود

وال‌استریت ژورنال: حمایت اسرائیلی‌ها از جنگ کاهش یافته است

لاپید: همه اسرائیلی‌ها باید علیه کابینه نتانیاهو متحد شوند

توصیه های ترافیکی پلیس در خصوص مراسم اولین شب قدر

ذره‌بین روی زندگی مصدق/از دستور ترور رزم‌آرا تا غش‌ کردن‌های ساختگی/ویدیو

شستشوی گنبد حرم مطهر رضوی در آستانه سال نو

طی یک هفته دولت چقدر حقوق پرداخت کرد؟

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی: در ایام عید حتما کارت سوخت همراه داشته باشید

یک فیلم یک روایت؛ مصدق، مبارزه و تنهایی!

رفتار و منش فرزندان شهدا برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است

سردار رادان: 16 هزار گشت پلیس، وظیفه تامین امنیت نوروزی را برعهده دارند

800 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج‌فارس کشف شد

بالن آرزوها جان درخت را گرفت

قول رئیس پلیس پایتخت به مردم: با آرامش خاطر منازل خود را ترک کرده و به سفر بروید

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در حق بیمه شخص ثالت لحاظ نشد

دولت عیدی معلولان را قطع کرد؟

نماینده مجلس: توان مقابله با قاچاق کالا در مرز وجود ندارد

اپل در مبارزه با نظارت سختگیرانه در آلمان شکست خورد

همه اعضای شورای امنیت محاصره غزه را محکوم کردند جز آمریکا

اردوهای یک روزه برای خانواده شهدا و ایثارگران در ماه مبارک رمضان برگزار شد

آخرین وضعیت آب و هوا در آستانه سال نو؛ باران در راه است

برنامه پلیس برای مقابله با امدادخودروهای غیرمجاز در جاده‌ها

(29 اسفند) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ آسمان برخی استان‌ها امشب بارانی است

یک اتفاق عجیب درباره سقف برداشت از خودپردازها

مدیرعامل انجمن تخصصی چای: چای ایرانی امسال 120 درصد رشد قیمت داشت

جزئیات کشتار علویان توسط نظام جولانی

تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک

ملکه شیطانی سفیدبرفی طرفدار اسرائیل است