پیام ویژه

آخرين مطالب

واکنش کاخ سفید به رسوایی امنیتی تیم ترامپ بين الملل

واکنش کاخ سفید به رسوایی امنیتی تیم ترامپ
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید، پس از انتشار پیام‌های جدید از گروه سیگنال در مورد جزئیات حمله به یمن گفت که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا همچنان به تیم امنیت ملی خود اعتماد دارد.
کارولین لیویت سخنگوی دولت ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «آنچه می‌توانم به طور قطعی بگویم، همان چیزی است که با رئیس جمهور صحبت کردم و او همچنان به تیم امنیت ملی خود اعتماد دارد.»
اظهارنظر لیویت در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا کسی به خاطر این رسوایی اخراج خواهد شد یا خیر، بود.
لیویت تحت فشار کیتلان کالینز از سی‌ان‌ان گفت: "من به شما پاسخ دادم. رئیس جمهور امروز همان نظری در مورد تیم امنیت ملی دارد که دیروز داشت."
سخنگوی کاخ سفید همچنین گفت: «کارشناسان فنی» از تیم ایلان ماسک رئیس اداره کارآمدی دولت در حال بررسی گفتگوی گروهی در پیام رسان سیگنال هستند.
به گفته سخنگوی کاخ سفید، شورای امنیت ملی، دفتر مشاور کاخ سفید و گروه کارآمدی دولت ایلان ماسک در حال بررسی چگونگی اضافه شدن جفری گلدبرگ سردبیر آتلانتیک به گروه سیگنال با حضور مقامات ارشد دولت آمریکا هستند.
سخنگوی کاخ سفید گفت: «ایلان ماسک پیشنهاد داده است تا کارشناسان فنی خود را در این مورد در اختیار قرار دهد تا بفهمند چگونه این فرد به طور سهوی به گفتگو اضافه شده است.»
لیویت گفت که تلاش این است که "مسئولیت را بر عهده بگیریم و اطمینان حاصل کنیم که این امر هرگز دوباره تکرار نخواهد شد."
جفری گلدبرگ روزنامه‌ نگار کهنه کار آمریکایی و سردبیر نشریه آتلانتیک روز دوشنبه به وقت محلی برابر با 24 مارس 2025 و 4 فروردین ماه 1404 اعلام کرد که شورای امنیت ملی دولت دونالد ترامپ به‌اشتباه او را به یک گروه گفت‌وگوهای محرمانه در پیام رسان «سیگنال» اضافه کرده و اطلاعاتی را درباره حملات هوایی به مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در یمن با او به اشتراک گذاشته و از گفتگوهای مقامات ارشد آمریکایی درباره حملات علیه یمن مطلع شده است.
یک روز پس از رسوایی امنیتی دولت آمریکا و افشای جزئیات حمله‌اش به یمن در پیام رسان سیگنال با افزوده شدن سردبیر نشریه آتلانتیک به این گروه که مقامات امنیتی دولت ترامپ حضور داشته اند، کمیته اطلاعات مجلس سنا مقامات اطلاعاتی را بازخواست کرد.
مقامات حاضر در این گروه درباره ضرورت اجرای حملات به یمن و توجیهات دولت ترامپ برای آن بحث کرده‌اند. گلدبرگ که مکالمه را از طریق اپلیکیشن سیگنال دنبال می‌کرد، نوشت: «از اینکه هیچ کس در گروه متوجه حضور من نشد، متحیر شده‌ام.»
سردبیر نشریه آتلانتیک ادامه داد که داوطلبانه از انتشار برخی از اطلاعات مندرج در نامه طولانی هگست خودداری کرده و گفته است که محتوای آن «ممکن است توسط دشمنان ایالات متحده برای آسیب رساندن به نیروهای آمریکایی و پرسنل اطلاعاتی مورد استفاده قرار گیرد.»
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه به شبکه خبری ان بی سی گفت که هنوز به مشاور امنیت ملی خود یعنی مایک والتز اعتماد دارد. وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا از اینکه داستان آتلانتیک مورد توجه قرار گرفته ناراحت است، ترامپ پاسخ منفی داد و آن را «تنها اشکال فنی در دو ماه اخیر» خواند که مشکل جدی نبوده است.
ایالات متحده از 15 مارس حملات هوایی گسترده‌ای را علیه مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در استان‌های یمن آغاز کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1575741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی افزایشی ماند

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

107

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور اعلام شد

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

احتمال یک اشتباه محاسباتی

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا: اسرائیل نباید به ترامپ اعتماد کند

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال