پیام ویژه

آخرين مطالب

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است سياسي

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با همراهی استاندار خوزستان و معاون درمان وزارت بهداشت از بخش های مختلف بیمارستان گلستان اهواز بازدید کردند.

اعضای کمیسیون بهداشت مجلس ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان گلستان اهواز و گفت و گو با بیماران از نزدیک در جریان مشکلات این بیمارستان قرار گرفتند.
سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جریان این بازدید، گفت: سفر اعضای کمیسیون به دعوت رضا جباری نماینده مردم مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا و امیرحسین نظری نماینده مردم رامهرمز و رامشیر به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان این مناطق صورت گرفت.
وی با انتقاد از بی‌توجهی وزارت نفت به مسئولیت‌های اجتماعی‌اش در حوزه سلامت، عملکرد این وزارتخانه را یکی از عوامل اصلی بحران بهداشت و درمان در خوزستان دانست.
وی با اشاره به مشاهدات میدانی از اورژانس و بخش‌های مختلف بیمارستان گلستان، گفت: مجلس شورای اسلامی می‌تواند در قبال استنکاف دولت از قانون، در مورد ایفای تعهدات وزارت نفت نسبت به استان خوزستان، اقدام کند.
اسحاقی با انتقاد جدی از عملکرد وزارت نفت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود در خوزستان، ادامه داد: عدم توجه وزارت نفت به زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان، آسیب جدی به سرمایه اجتماعی مردم و همچنین اعتماد آن‌ها به نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است؛ مردم این منطقه با وجود همه مشکلات، همچنان پای انقلاب ایستاده‌اند، اما این وضعیت خدمات رسانی به آنها قابل قبول نیست.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس افزود: وزارت نفت در ادوار مختلف با بی‌توجهی به مسئولیت‌های اجتماعی خود، وضعیت بهداشت و درمان خوزستان را به نقطه بحران رسانده است و اگر این روند ادامه یابد، به طور قطع با آسیب‌های جدی‌تری مواجه خواهیم شد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: یکی از محورهای مهم در پیگیری‌های بعدی ما، بررسی ترک‌ فعل و عدم تطبیق اقدامات وزارت نفت با وظایف قانونی و اجتماعی‌اش در قبال سلامت مردم خوزستان خواهد بود.
مشکلات نظام سلامت استان با همراهی مجلس و دولت قابل حل است
سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان در جریان بازدید اعضای کمیسیون بهداشت از بیمارستان گلستان اهواز در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت از حضور و پیگیری‌های نمایندگان این کمیسیون تقدیر کرد.
وی ضمن تشکر صمیمانه از حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، و سایر اعضای این کمیسیون گفت: از نمایندگان استان خوزستان در مجلس نیز که برای حضور کمیسیون در استان تلاش کردند و این موضوع را دنبال کردند، سپاسگزارم. به طور قطع با توجه به اشرافی که اعضای کمیسیون نسبت به مسائل حوزه سلامت دارند، این بازدیدهای میدانی می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود؛ چرا که با حضور در محل، مشکلات را از نزدیک مشاهده می‌کنند و می‌توانند برای حل آن‌ها چاره‌اندیشی کنند.
استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این استان در حوزه سلامت، افزود: خوزستان از نظر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظرفیت قابل توجهی دارد. دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با پیشینه‌ای تاریخی، همواره به‌عنوان یکی از قطب‌های پزشکی کشور شناخته شده است و کادر درمان در این استان نیز، متعهد، پرتلاش و خوش‌نام هستند.»
موالی زاده با تأکید بر برخی مشکلات موجود در حوزه سلامت استان ادامه داد: مسائل مربوط به پرداخت کارانه، معوقات و همچنین مشکلات زیرساختی از جمله مواردی است که نظام سلامت استان با آن روبرو است و فرسودگی برخی مراکز بهداشتی و درمانی، کمبود تخت بیمارستانی و کمبود کادر درمان در برخی مناطق استان، مشکلاتی جدی ایجاد کرده است.
وی همچنین به مطالبات معوق مراکز درمانی از بیمه‌ها اشاره کرد و گفت: بسیاری از مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، رادیولوژی‌ها و بیمارستان‌ها مطالباتی از تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌های بیمه‌گر دارند که باید به آن‌ها رسیدگی شود.
وی حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خوزستان را فرصتی مغتنم برای پیگیری مشکلات و ارائه راهکار دانست و ابراز امیدواری کرد که با کمک مجلس، بخش زیادی از مسائل حوزه سلامت استان حل شود.
در این سفر حسینعلی شهریاری، سلمان اسحاقی، رضا جباری، امیرحسین نظری، حسن حسن نتاج، سلام ستوده، حسین عبدلی، اسدالله چراغی، سیدمحمدپاکمهر، محمدرسول شیخی زاده و احمدآریایی نژاد حضور دارند و استاندار خوزستان، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیرکل دیوان محاسبات استان خوزستان، رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، معاون درمان و معاون اداره کل امور مجلس وزارت بهداشت در این بازدید اعضای کمیسیون را همراهی کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579205/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت واکسن مننژیت برای حجاج تغییر کرد

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس

هشدار پلیس نسبت به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید در برخی استان‌ها

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند جهان شد

سرمقاله وطن امروز/ از انزوای طبقاتی در آمریکا تا فراموشی اجتماعی در ایران

حال "فیروز" یوزپلنگ ایرانی خوب است

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه اینوتکس 2025

خدمت رسانی پیشکسوتان فوتبال و مجریان تلویزیونی در چایخانه حضرت

تیراندازی در محله نارمک تهران؛ پلیس توضیح داد

رهبر دروزی‌های سوریه: انتظار کشتار توسط داعشی‌ها را نداشتیم

جلسه دولت ترامپ با صدای اردک و خنده!

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

سکته در حین تمرین ورزشی؛ مرد آمریکایی با کمک اپل واچ از مرگ گریخت

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم(علیه‌السلام)؛ ای همه دلها حرمت یا رضا

اپیک گیمز به اپل پیشنهاد صلح داد؛ «توافق بزرگ» در راه است؟

سرمقاله جوان/ تیغی علیه انحراف چراغی برای نسل‌ها

ترامپ همسر کامالا هریس را از موزه هولوکاست اخراج کرد

حمله با خودرو به دانش‌آموزان در ژاپن

رسانه عربی: نتانیاهو به دنبال حمله گسترده زمینی به لبنان است

جان باختن مرد 56 ساله براثر سقوط از صخره

عزاداری اهالی بندرعباس در سوگ جانباختگان بندر شهید رجایی

روز کم رمق بازار سکه و دلار

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب‌های زیر 100 هزار تومان سرطان‌زاست

آخرین اقدامات قضایی درباره حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی

سرمقاله شرق/ سنت‌های سیئه

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد: درآمد 70 میلیارد دلاری در یک فصل

رئیس رژیم صهیونیستی: رئیس شاباک شکست فاحشی در هفتم اکتبر داشت

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: چالش‌های بزرگی در مقابل ما قرار دارد

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

تراشه گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 سامسونگ مشخص شد

موج جدید حمله نئوکان‌های واشنگتن به ویتکاف

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند