پیام ویژه

آخرين مطالب

رفع مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان فرهنگی و اجتماعی

رفع مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وزیر آموزش و پرورش از مرتفع شدن مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه‌ریزی است.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در اولین جلسه شورای معاونان در سال جدید که در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورای معاونان بیان کرد: با وجود چالش‌های بزرگی که از سال پیش در این وزارتخانه وجود داشته است با تلاش و همت معاونین و مدیران بخش هایی از آن تسهیل و سال گذشته به خوبی و با آرامش به پایان رسید. 
کاظمی، به رفع چالش هایی از قبیل آغاز سال تحصیلی و پرداخت‌های مالی و پاداش پایان خدمت فرهنگیان اشاره کرد و گفت: تلاش همه همکاران بر این بود تا این مسائل به خوبی مرتفع شود. از این رو در قانون بودجه سال 1404 نیز بودجه مناسبی برای رفع مسائل و چالش‌های این وزارتخانه پیش بینی شده است. 
وی با تأکید بر این که انتظار می رود در سال جدید معاونان و مدیران با انگیزه بیشتری فعالیت کنند، افزود: امیدواریم در سال جاری، اتفاقات اثربخشی برای نظام تعلیم و تربیت رقم بخورد. 
کاظمی به فرمایش رهبری در آغاز سال جدید اشاره کرد و گفت: رهبری در ابتدای هر سال، جهت گیری ها و راهبردهای ملت و دولت را برای حل اساسی ترین مسائل نظام مطرح می کنند. امسال نیز اقتصاد که از چالش های نظام محسوب می شود در شعار رهبری دیده شده است زبرا دشمن دقیقاً نقاط ضعف را هداف قرار داده تا با فشار بر نقاط بحران افرین، سبب ایجاد آسیب ومشکل در کشور شود. 
وی افزود: از این رو رهبری شعار سرمایه گذاری برای تولید را انتخاب کردند تا با جذب سرمایه و رفع بیکاری و کاهش تورم، بخش زیادی از مشکلات رفع شود. 
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نظام تعلیم و تربیت نیز به عنوان دستگاه فرهنگ ساز موظف است با ایجاد کارگروهی با کمک تشکل‌های دانش‌آموزی در مسیر گفتمان سازی منویات رهبری و شعار سال اقدامات ارزنده‌ای انجام دهد. 
وی به اعزام دانش آموزان ایرانی به المپیک صربستان اشاره کرد و گفت: پس از جلسات متعددی که با وزیر ورزش با توجه به حساسیت ها و نگرانی های اعزام دانش آموزان صورت گرفت بنا شد در این سفر دانش آموزان را همراهی کنیم. ایران برای اولین بار با کاروان 180 نفره در المپیک صربستان شرکت کرد. 
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کسب ٨١ مدال از سوی کاروان ورزش دانش آموزی، گفت: این سفر به دعوت وزرای آموزش و ورزش صربستان انجام شد. 
وی به دو دیدار رسمی با دو وزیر آموزش و ورزش صربستان اشاره کرد و گفت: در این جلسات تمام مسائل آموزش و پرورش را مرور کرده و تجربیات خوبی کسب کردیم. 
کاظمی به دستاوردهای المپیک صربستان اشاره و تصربح کرد: تا این لحظه با کسب ٨١ مدال متنوع و ٢٩ مدال طلا، ٢٦ نقره و ٢٦ برنز در رتبه سوم جهان قرار داریم. 
وی به ضرورت حضور ایران در این مسابقات اشاره کرد و گفت: در حالی که استکبار جهانی به دنبال کمرنگ کردن ایران اسلامی است برافراشته شدن پرچم کشور در جهان از اهمیت بالایی برخوردار است.
کاظمی، در ادامه جلسه به برنامه های هفته معلم اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با خدمات ویژه، حال معلمان را خوب کنیم و از معاونانی که در این مسیر گام برداشته اند تشکر می کنم. 
وی به پرداخت به موقع و به روز حقوق معلمان تأکید کرد و گفت: حقوق معلمان پس از ویرایش احکام در ماه جاری پرداخت خواهد شد.
کاظمی از برگزاری گردهمایی مدیران کل در روز جمعه و شنبه خبر داد و کفت: در این گردهمایی مسایل مهمی در 6 ماه پیش رو تمهید و تبیین خواهد شد. بنا داریم که این جلسات ماهانه برگزار شود تا با برنامه ریزی مسایل و سیاست های نظام تعلیم و تربیت بررسی و تببین شود.
کاظمی از مرتفع شدن مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه ریزی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579878/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس