پیام ویژه

آخرين مطالب

شرط چین برای رهایی تراشه سازان آمریکایی از تعرفه‌های نجومی خواندنی ها

شرط چین برای رهایی تراشه سازان آمریکایی از تعرفه‌های  نجومی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / پیش از آنکه رئیس جمهور آمریکا مالیات بر واردات موبایل و لپ تاپ از چین را لغو کند، چین اعلام کرد تراشه سازان آمریکایی که محصولاتشان را برون سپاری می کنند از مالیات این کشور معاف می شوند.
به گزارش رویترز، بر اساس اطلاعیه انجمن نیمه رسانای چین که روز جمعه منتشر شده، تراشه سازان آمریکایی که تولید محصولات را برون سپاری می کنند، از تعرفه های تلافی جویانه چین بر واردات آمریکا معاف خواهند شد.
با توجه به ماهیت بسیار خاص و مبتنی بر چند کشور زنجیره ذخایر تراشه، عدم قطعیتی درباره تاثیر تعرفه های مالیاتی بر واردات این کالا به وجود آمده است.
در همین راستا انجمن صنعت نیمه رسانای چین(CSIA) که نماینده بزرگترین شرکت های تراشه سازی این کشور است در یک اطلاعیه اضطراری در حساب کاربری وی چت خود نوشت: در خصوص تمام مدارهای یکپارچه بدون در نظر گرفتن بسته بندی شدن یا نشدن آنها محل کارخانه تولید ویفر مخصوص تراشه به عنوان کشور مبدا واردات اعلام می شود.
از آنجا که شرکت های طراحی تراشه مانند کوالکام و AMD که تولید این محصول را به تراشه سازی بزرگ تایوانی TSMC برون سپاری می کنند، مقامات گمرک چین مبدا تولید تراشه ها را تایوان دسته بندی می کنند.
به نوشته پلتفرم اطلاع رسانی و انجمن تراشه سازان چینی، این بدان معناست که شرکت های چینی که چنین تراشه هایی می سازند مجبور نیستند تعرفه های انتقامی که چین برای مقابله با آمریکا وضع کرده را بپردازند. در مقابل تراشه هایی که توسط اینتل، تگزاس اینسترومنت، ADI و ON Semiconductor که در کارخانه هایشان واقع در آمریکا ساخته می شوند، مبدا تولید آمریکا قلمداد می شود و این محصولات شامل تعرفه های مالیاتی 84 درصد یا بالاتر می شوند.
این درحالی است که جنگ تجاری آمریکا و چین بر سر تعرفه های وارداتی بالا گرفته است و اکنون تعرفه واردات کالا از چین به آمریکا به 145 درصد می رسد. چین نیز در مقابل مالیات بر واردات محصولات آمریکایی را به 125 درصد رساند. البته پس از این اقدام دولت دونالد ترامپ موبایل، رایانه و برخی قطعات الکترونیکی که به طور کلی از چین وارد می شدند را از تعرفه های جدید مستثنی کرد.
این تصمیم ترامپ، فرصتی برای شرکت های بزرگی مانند اپل است که به محصولات وارداتی اتکا دارند. در بیانیه هشداری که برای آژانس حفاظت از مرزها و گمرک آمریکا صادر شده فهرستی از کد محصولاتی که از تعرفه وارداتی متقابل معاف شده اند، ذکر شده است.
این هشدار حاوی 20 دسته محصول از جمله 8471 کد برای تمام رایانه ها، لپ تاپ ها، درایوهای دیسک و پردازشگرهای خودکار است.
همچنین این بخش دستگاه‌های نیمه رسانا، تجهیزات، تراشه حافظه و نمایشگرهای مسطح را در بر می گیرد و جالب آنکه هیچ توضیحی درباره اقدام مذکور ذکر نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1580045/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای