پیام ویژه

آخرين مطالب

ماجرای کاظم غریب آبادی و خودکار طلا در مذاکرات عمان چیست؟ سياسي

ماجرای کاظم غریب آبادی و خودکار طلا در مذاکرات عمان چیست؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ماجرا از آنجایی شروع شد که بعد از دور اول گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان، شایعه شد که کاظم غریب آبادی، دیپلمات ایرانی، خودنویس طلا که توسط کشور میزبان بر اساس پروتکل‌های رایج، روی میز طرف‌های مذاکره گذاشته شده بود را به اشتباه در جیبش گذاشته است!

سفیر ایران در عمان در واکنش به شایعات منتشر شده درباره‌ی اینکه کاظم غریب آبادی، معاون وزیر امور خارجه پس از پایان مذاکرات یک خودنویس طلایی قیمتی را با خود برده گفت: «دروغ منتشره توسط کانال تلگرامی وابسته به گروهک منافقین راجع به غریب‌آبادی اوج سفاهت است. جعل دروغ توسط گروهک منافقین علیه سربازان عرصه دیپلماسی ایران در اوج مجاهدت آنها برای تامین منافع ملت ایران، نشانه دیگری از خیانت‌پیشگی و رذالت این گروهک و سرکردکان آن است. منافقین دروغ‌گو آنقدر سفیهند که نمی‌دانند در چیدمان‌های مذاکره نه میزی وجود داشت و نه خودکار طلاکاری شده.»
همچنان که این خبر در برخی گروه‌های تلگرامی بازنشر می‌شد، خبری جعلی به نقل از روزنامه تایمز عمان منتشر شد که بر اساس آن، موسی فرهنگ سفیر کشورمان در عمان، در نامه‌ای به معاون امور سیاسی وزارت خارجه این کشور، حاشیه‌سازی برخی رسانه‌های محلی مسقط درباره یک اشتباه سهوی یک عضو تیم مذاکره کننده ایران، خواهان عذر خواهی از ایران شد.
شایعات درباره ماجرای خودکار طلا بعد از نشست شنبه تیم مذاکره کننده در مسقط کار را به جایی رساند که سفیر ایران در عمان رسما واکنش نشان داده و آن را تکذیب کند.
بیوگرافی کاظم غریب آبادی
کاظم غریب‌آبادی در سال 1353 به دنیا آمد. او مدرک کارشناسی روابط سیاسی را در سال 1375 از دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه، مدرک کارشناسی ارشد دیپلماسی و سازمان های بین المللی وزارت امور خارجه را در سال 1378 و مدرک دکترای حقوق عمومی را در سال 1396 از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است.
او به زبان انگلیسی و عربی مسلط است، و در رشته های حقوق سازمان های بین الملل، متون تخصصی حقوق به زبان انگلیسی و حقوق سازمان های بین الملل مدرس دانشگاه است.
غریب‌آبادی در کنار وظایف شغلی و تدریس، به تحقیق و پژوهش نیز اهتمام ورزیده و چندین کتاب در زمینه‌های حقوق بشر، کنترل تسلیحات و موضوعات مرتبط با انرژی هسته‌ای تألیف و منتشر کرده است.
همسر کاظم غریب آبادی کیست؟
اگرچه ممکن است در فضای مجازی شایعاتی درباره کاظم غریب آبادی پیدا شود اما واقعیت این است که هنوز اطلاعاتی در مورد مکان تولد، وضعیت تاهل یا تعداد و مشخصات فرزندان ایشان در دسترس عموم قرار نگرفته است. بااین‌حال، بسیاری از افراد می‌پرسند «کاظم غریب آبادی اهل کجاست؟». در پاسخ باید بگوییم که این موارد نیز به‌طور دقیق مشخص نیستند و ممکن است اینکه گفته می‌شود او اهل استان گلستان است، نیز اشتباه باشد. 
کاظم غریب آبادی داماد کیست؟
در فضای مجازی گفته شده است کاظم غریب آبادی، داماد محمد باقر ذوالقدر، سرتیپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که هم‌اکنون به‌عنوان مشاور رئیس قوه قضائیه، دبیر و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت می‌کند؛ بااین‌حال، غریب آبادی هنوز این موضوع را تایید یا تکذیب نکرده است و هیچ منبع رسمی نسبت فامیلی یا خانوادگی این دو چهره مهم کشور را تایید نکرده اند.
فعالیت‌های سیاسی کاظم غریب آبادی
فعالیت‌های سیاسی و اجرایی غریب‌آبادی از سال 1375 و با عهده‌دار شدن ریاست بخش بین‌الملل آسیا و اقیانوسیه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد. به‌دنبال آن، وی به مدت هفت سال، از سال 1376 به بعد، به‌عنوان کارشناس در معاونت امور بین‌الملل وزارت امور خارجه خدمت کرد.
همچنین، دوره‌ای دو ساله را به‌عنوان مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل برون‌مرزی در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سپری نمود. گفته می‌شود در مقطعی، کاظم غریب آبادی قالیباف را نیز در زمان نامزدی ریاست جمهوری وی در بخش امور مشاوره همراهی کرده است.
غریب‌آبادی در طول دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد و حسن روحانی، دارای مناصب سیاسی بوده است. وی در بازه زمانی 1388 تا 1392 به‌عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور هلند منصوب شد و همزمان نمایندگی دائم ایران در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) و سایر سازمان‌های حقوق بین‌الملل مستقر در لاهه را بر عهده داشت.
از تیر ماه سال 1397 تاکنون، وی مسئولیت سفارت و نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در شهر وین، پایتخت اتریش، را عهده‌دار است. او در تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران نیز عضویت دارد.
فهرست سایر سوابق اجرایی کاظم غریب آبادی
غریب آبادی علاوه بر مسئولیت‌های گفته شده، وظایف دیگری را نیز بر عهده داشته و دارد که تعدادی از آن‌ها عبارتند از:
مشاوره وزیر امور خارجه در امور هسته‌ای
معاون مدیرکل امور سیاسی و بین الملل وزارت خارجه 
معاون امور بین‌الملل
رئیس کمیته ملی یو پی آر
دبیر کمیته برجام
رئیس کمیته تخصصی هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی
عضویت در کمیته دولت میزبان سازمان منع سلاح‌های شیمیایی
معاون رئیس کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
معاون اول کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل
معاون هیئت توسعه بین المللی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد
رئیس هیئت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به شورای حقوق بشر
فهرست تالیفات کاظم غریب آبادی
آشنایی با معاهدات خلع سلاح و کنترل تسلیحات
بررسی معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای (CTBT)
آشنایی با معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و پروتکل الحاقی (2+93)
پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به روایت اسناد
نهضت ملی هسته‌ای
حمایت و ارتقاء حقوق بشر در ایران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقانیت ایران در برنامه صلح آمیز هسته‌ای
وضعیت حقوق بشر در انگلستان
وضعیت حقوق بشر در آمریکا
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقانیت ایران در برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای (به روایت اسناد)
برنامه هسته‌ای ایران: واقعیت‌های اساسی

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1580580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

ترامپ: با امضای توافق منابع با اوکراین سود زیادی می‌بریم

ساندار پیچای: طرح دولت آمریکا می‌تواند به پایان موتور جستجوی گوگل منجر شود

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

واشنگتن: اوکراین آماده موافقت با امتیاز ارضی است

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

آشکارسازهای هوش مصنوعی از نمونه‌های ساخته دست بشر بهتر است

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

اوکراین مدعی حمله پهپادی روسیه به بندر «اودسا» شد

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان

شکست بزرگ برای اپل در دادگاه؛ فورتنایت در آستانه بازگشت به اپ استور

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جای گذاشت

ورود موج جدید باد و بارش‌‌های رگباری به کشور از فردا

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

حالا می‌توانید در واتس‌اپ از هوش مصنوعی Perplexity استفاده کنید

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

پیشنهاد محمود عباس به رژیم اسرائیل برای کمک به مهار آتش سوزی در قدس اشغالی

ترافیک پرحجم و سنگین در محل‌های برگزاری کنکور

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات؛ از دره‌نوردی خودداری کنید

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تراشه Snapdragon 8 Elite 2 در دو نسخه متفاوت توسط سامسونگ و TSMC تولید می‌شود

آخرین خبرها از آتش‌سوزی جهنمی؛ 5 شهرک دیگر رژیم صهیونیستی تخلیه شدند

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

یوتیوب کاور برخی از ویدیوها را تار می‌کند؛ ماجرا چیست؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟