پیام ویژه

آخرين مطالب

مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

پالرمو و CFT مستقل از مذاکرات ایران و آمریکا بررسی می شوند/ بررسی لوایح در مجمع تشخیص با نامه نمایندگان متوقف نخواهد شد/ تصمیم مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT برخلاف مصلحت نظام نخواهد بود سياسي

پالرمو و CFT مستقل از مذاکرات ایران و آمریکا بررسی می شوند/ بررسی لوایح در مجمع تشخیص با نامه نمایندگان متوقف نخواهد شد/ تصمیم مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT  برخلاف مصلحت نظام نخواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص به خبرآنلاین گفت: «هنوز نتیجه بررسی در مجمع مشخص نیست ولی قطعا آن نتیجه برخلاف مصلحت جمهوری اسلامی نخواهد بود و پیشنهاد تحفظ کمیسیون مشترک نیز بیانگر همین نظریه است.»

اخیرا، 150 نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای خطاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص الحاق ایران به لوایح «پالرمو» و «سی اف تی» هشدار دادند. در متن این نامه آمده است: «دولت کنونی ایالات متحده، از بدو استقرار، تشدید فشارها بر ایران را در دستور کار قرار داده و FATF را به مثابه ابزاری برای مسدود کردن مسیرهای تجاری و مالی ایران معرفی نموده است. در چنین شرایط خطیری، پذیرش و اجرای توصیه‌های نهادی که عملاً در جهت اهداف تحریمی آمریکا عمل می‌کند، یک خطای راهبردی است.»
در این میان، مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت و گویی مکتوب، در واکنش به این نامه تاکید کرد: « شروع بررسی مجدد این لوایح در مجمع تشخیص، حسب درخواست رئیس محترم جمهوری و موافقت مقام معظم رهبری انجام گرفته و متوقف نخواهد شد.»
وی همچنین درباره بررسی این لوایح در مجمع تشخیص گفت: «هنوز نتیجه بررسی در مجمع مشخص نیست ولی قطعا آن نتیجه برخلاف مصلحت جمهوری اسلامی نخواهد بود و پیشنهاد تحفظ کمیسیون مشترک نیز بیانگر همین نظریه است.»
مشروح گفتگوی مکتوب با مصطفی میرسلیم را می خوانید؛
******
* آقای میرسلیم! بررسی لوایح پالرمو و CFT به جلسه آینده مجمع تشخیص مصلحت موکول شده است، ارزیابی شما از فضای مجمع تشخیص برای بررسی این لوایح چیست؟ آیا اکثریت مخالف هستند یا موافق؟
در جلسه اول بحث درباره کلیات دو میثاق یادشده انجام گرفت و وارد جزئیات و بندهایی که هیئت عالی نظارت و شورای نگهبان نسبت به آنها ایراد گرفته بودند نشدیم و ادامه بحث به جلسه آینده موکول شد. نتیجه بررسی‌ها قابل پیش بینی نیست ولی به نظر می رسد تحفظی که در کمیسیون مشترک مجمع تصویب شده، مبنی بر مراعات مفاد قانون اساسی جمهوری اسلامی و قوانین داخلی ایران، بر تصمیم نهایی مجمع مؤثر واقع شود زیرا در کل جمهوری اسلامی مخالف جرائم سازمان یافته فراملی و قربانی بارز تروریسم بوده و هست.
بررسی لوایح پالرمو و CFT متوقف نخواهد شد
* ارزیابی شما از نامه نمایندگان برای توقف بررسی این لوایح و پاسخ احتمالی مجمع تشخیص چیست؟
نظر نمایندگان محترم امضا کننده به این واقعیت بر می‌گردد که آمریکا از این میثاق ها به صورت ابزاری برای منویات استکباری خود استفاده می کند و قائل به مراعات مفاد آنها از طرف خود نیست.
نه آن اعتراف صریح ترامپ، به عنوان رئیس جمهوری آمریکا، به صدور دستور قتل شهید قاسم سلیمانی و اقدامات سفاکانه و شنیع اسرائیل در نسل کشی فلسطینیان، بویژه در غزه است. اما شروع بررسی مجدد در مجمع بر حسب درخواست رئیس محترم جمهوری و موافقت مقام معظم رهبری انجام گرفته و متوقف نخواهد شد.
* بررسی این لوایح چه تأثیری در روند مذاکرات دارد و آیا می‌تواند علامت مثبتی برای رفع تحریم ها باشد؟
موضوع تحریم ها، اقدام ظالمانه ای است که آمریکا تحت تأثیر صهیونیست ها مرتکب شده و تا کنون خسارت هایی بر مردم ما وارد کرده‌ است. آمریکا باید در صدد جبران آن برآید، زیرا موضع جمهوری اسلامی مخالف بکارگیری اسلحه کشتار جمعی‌ بویژه سلاح هسته‌ای است و هیچ اقدامی برای ساخت یا بهره برداری از چنان اسلحه ای انجام نداده است.
بر عکس آمریکا که نه تنها از سلاح هسته ای استفاده کرده، در مورد خلع سلاح هسته‌ای نیز که نسبت به آن متعهد شده بوده اقدامی نکرده و در موضع متهم قرار دارد. در حال حاضر مذاکرات غیر مستقیم درباره سلاح هسته‌ای مجددا آغاز شده و فعالیت های دیگر کشور در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و امنیتی و دفاعی، از جمله بررسی دو میثاق یادشده، مستقل از آن مذاکرات انجام می‌گیرد.
هرچند آمریکا همواره در صدد بوده از همه حربه ها برای تقویت تأثیر گذاری تحریمهای ظالمانه‌اش بهره‌گیری کند، از جمله با مباشرت درمورد در فهرست سیاه قراردادن ایران در گروه ویژه اقدام مالی موسوم به فاتف.
* برخی کارشناسان بر این باورند که مخالفت ها با دو لایحه پالرمو و CFT می تواند یک اخلالی را در کار دولت و تیم مذاکره کننده ایجاد کند، پاسخ شما چیست؟
هنوز نتیجه بررسی در مجمع مشخص نیست ولی قطعا آن نتیجه برخلاف مصلحت جمهوری اسلامی نخواهد بود و پیشنهاد تحفظ کمیسیون مشترک نیز بیانگر همین نظریه است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1582885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ