پیام ویژه

آخرين مطالب

پورمحمدی: رئیس جمهور برنامه خودش را به برنامه هفتم محدود کرد اقتصادي

پورمحمدی: رئیس جمهور برنامه خودش را به برنامه هفتم محدود کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /رئیس سازمان برنامه و بودجه تایید کرد: با ابتکاری که دولت و مجلس داشتند برای اولین بار نهادی ایجاد شد که مسئول حسن اجرای قانون برنامه هفتم است.
سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، صبح سه شنبه دوم اردیبهشت ماه 1404 با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی که با موضوع گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره آخرین وضعیت تهیه و تصویب آیین نامه های اجرایی و سایر مقررات لازم التصویب قانون برنامه هفتم، تشکیل شد، گفت: قانون برنامه هفتم در تاریخ 4 مرداد ماه از سوی ریاست محترم مجلس به دولت ابلاغ شد و سرپرست محترم وقت ریاست جمهوری در 13 مرداد ماه این را به دستگاه‌ها ابلاغ کرد و مستحضر هستید که چند ماه هم بحث‌های تغییر دولت وجود داشت. عملاً از ماه ششم سال گذشته بود که دولت شروع به کار کرد و اولین اقدام دولت، بحث تشکیل شورای راهبری برنامه بود.
وی ادامه داد: با ابتکاری که دولت و مجلس داشتند برای اولین بار یک نهادی ایجاد شد که مسئول حسن اجرای قانون برنامه است. مسئول هماهنگ کردن دستگاه‌ها برای اجرای برنامه است و تضمین می‌کند که اهداف برنامه محقق شده است یا خیر؟ همچنین این شورا نظارت بر برنامه می‌کند. ریاست این شورا بر عهده معاون اول محترم است و دبیری آن هم به عهده بنده هست. برای همین هم بنده در معیت معاون اول محترم، اولین گزارش رسمی را در صحن و این سومین گزارش رسمی است که خدمت ریاست محترم مجلس تقدیم شده است.
بازار
پورمحمدی تاکید کرد: این شورا به صورت منظم و مستمر جلسات خودش را برگزار کرد و تا الان 10 جلسه شورای عالی راهبری برنامه تشکیل شده است. در اولین جلسه شیوه نامه اجرای برنامه هفتم برای هماهنگی دستگاه‌های قانونی تنظیم و ابلاغ شد و بعد از آن ناظرین اجرایی و ناظرین مالی شکل گرفت و قانون تاکید کرده بود که تک تک این ناظرین باید صلاحیتشان به تصویب شورا برسد. بنابراین شیوه نامه صلاحیت‌های این اعضا مشخص شد و 36 دستگاه شناخته شدند که ناظرین آن نیز باید انتخاب می‌شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه یادآور شد: حسب اهمیت تشکیل سازمان بهینه سازی مدیریت و مصرف انرژی، چارچوب کلی آن در شورای برنامه‌ هفتم به تصویب رسید. توسعه مسکن در شورا مطرح شد و کلیات و چارچوب آن به تصویب رسید. برنامه ناترازی انرژی مطرح شد و راهبردها و چهارچوب آن به تصویب رسید. برنامه تامین مالی برنامه هفتم در هم مطرح شد و کلیات آن به تصویب رسید. بحث اثربخش نمودن منابع مالی برای حمایت اجتماعی در شورای برنامه هفتم مطرح شد و کلیات آن به تصویب رسید. برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی نیز به همین منوال در شورا مطرح شد و چهارچوبش به تصویب رسید و در دستور کار دولت قرار گرفت. اما اقدامات اجرایی نیز بایستی برای اجرای برنامه هفتم انجام می‌شد. آقای رئیس جمهور برنامه اقتصادی خودش را از برنامه هفتم مجزا تعریف نکرد؛ بلکه برنامه خود را مبتنی بر قانون توسعه جلو برد و بر این اساس ایشان شخصاً احکام برنامه را به تک تک اعضای دولت ابلاغ کرد و برای هر کدوام شناسه‌ای برای پیگیری موضوع گذاشت و دستور دادند سامانه‌ای برای حسن نظارت بر اجرای برنامه ایجاد شود که در سازمان برنامه ایجاد شد و می‌توانیم این دسترسی را خدمت مجلس محترم بدهیم که آن‌ها هم به صورت برخط نظارت کنند.
 وی ادامه داد : 128آیین نامه برنامه هفتم در همین مدت شش و نیم ماه آماده شد 112 مورد آن در کمیسیون‌ها است و 65 مورد آن تصویب شده است. این درحالی است که در سال اول برنامه ششم تنها 11 آیین نامه تصویب شد و در کل برنامه ششم 52 مورد آیین نامه تصویب شد. جزئیات این گزارش را هم جداگانه و کتباً تقدیم ریاست محترم مجلس می‌کنم.
وی در پایان گفت: خوشبختانه فهرست الزامات قانونی احکام برنامه را به عنوان پیوست تقدیم مجلس کردیم. تلاش شد تمامی احکامی که انعکاس بودجه‌ای بایستی می‌داشتند را مشخص کنیم و تکالیفی که بایستی الزام برنامه عملیاتی می‌داشتند را مشخص کردیم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583408/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه