پیام ویژه

آخرين مطالب

اطلاعات جدیدی از گوشی دوتاشو سامسونگ افشا شد خواندنی ها

اطلاعات جدیدی از گوشی دوتاشو سامسونگ افشا شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دیجیاتو / این احتمالاً گوشی عرضه جهانی نخواهد داشت و فقط در بازارهای بزرگ با قدرت خرید بالا عرضه می‌شود.
به نظر می‌رسد سامسونگ درحال کار بر روی گوشی هوشمند تاشویی مشابه هواوی میت ایکس‌تی است که دو بار تا می‌شود و قصد دارد آن را در سال جاری عرضه کند. اما برای کسانی که انتظار نوآوری خاص‌تری داشتند، به‌نظر می‌رسد با ناامیدی مواجه خواهند شد.
یک منبع منبع آگاه فاش کرده است که گوشی دوتاشو آینده سامسونگ تنها از سرعت شارژ 25 واتی برخوردار خواهد بود. این سرعت شارژ در واقعیت ممکن است حتی کندتر باشد، اما احتمالاً سامسونگ آن را با عنوان 25 واتی به بازار عرضه خواهد کرد.

پیام ویژه


بازار


سامسونگ مدت‌هاست به دلیل سرعت شارژ پایین گوشی‌های خود مورد انتقاد علاقه‌مندان به فناوری قرار داشته. برای مثال، جدیدترین پرچمدار این شرکت، یعنی گلکسی اس 25 اولترا، تنها از شارژ 45 واتی پشتیبانی می‌کند. این درحالی است که رقبای سامسونگ، به ویژه شرکت‌های چینی، از توان شارژ بسیار بالاتری با سرعت‌های به مراتب بیشتر بهره می‌برند. به عنوان مثال، شیائومی 15 اولترا دارای شارژ سیمی 90 واتی و شارژ بی‌سیم 80 واتی به همراه شارژ بی‌سیم معکوس 10 واتی است.
گوشی‌های چینی همچنین درحال استفاده از فناوری‌های باتری متراکم‌تر هستند و انتظار می‌رود اولین گوشی‌ها با باتری 8 هزار میلی‌آمپرساعتی به‌زودی وارد بازار شوند. سرعت شارژ گوشی دوتاشو سامسونگ بار دیگر واکنش‌های ناامیدانه‌ای را به‌دنبال داشته است. علاقه‌مندان به فناوری همچنان می‌پرسند که چرا سامسونگ از فناوری‌های جدیدتر باتری برای بهبود گوشی‌های خود استفاده نمی‌کند.
نگرانی‌ها در مورد دوربین و چین خوردگی نمایشگر


احتمالاً سامسونگ از دوربین‌های زیر نمایشگر برای گوشی دوتاشو آینده خود استفاده نخواهد کرد. درحالی‌که این دوربین‌ها ظاهر یکدستی به نمایشگر می‌بخشند، اما کیفیت آنها از دوربین‌های سنتی پایین‌تر است و به همین دلیل ممکن است این شرکت از آنها بهره نگیرد.
البته این خبر هنوز قطعی نیست و این احتمال وجود دارد که محصول نهایی از دوربین‌های زیر نمایشگر استفاده کند. بااین‌حال، این موضوع همچنان بحث‌برانگیز خواهد بود و برخی افراد دوربین‌های حفره‌ای سنتی را ترجیح خواهند داد. کاربرانی که به عکاسی اهمیت زیادی نمی‌دهند، نمایشگر زیباتر و بدون حفره را ترجیح می‌دهند.
بااین‌حال، آزاردهنده‌ترین جنبه گوشی‌های هوشمند تاشو، دوربین‌های زیر نمایشگر نیستند، بلکه چین‌خوردگی نمایشگر است و گوشی تاشویی که دو لولا داشته باشد، 2 عدد از این چین‌خوردگی‌ها خواهد داشت. گزارش‌های فعلی نشان می‌دهند که چین خوردگی‌های این گوشی در همان سطح گلکسی زد فولد 6 خواهند بود. از سوی دیگر، گفته می‌شود گلکسی زد فولد 7 آینده دارای چین‌خوردگی کمتری خواهد بود.
کره جنوبی اولین کشوری خواهد بود که گوشی دوتاشو سامسونگ را دریافت خواهد کرد و مدت کوتاهی پس از آن، عرضه به مناطق دیگر نیز گسترش خواهد یافت. این گوشی احتمالاً عرضه جهانی نخواهد داشت و فقط در بازارهای بزرگ با قدرت خرید بالا عرضه می‌شود. به احتمال زیاد چند نسل طول خواهد کشید تا گوشی‌های هوشمند دوتاشو به اندازه‌ای مقرون‌به‌صرفه شوند که برای مصرف‌کننده عادی قابل تهیه باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

نجات 130 نفر از آتش‌سوزی سحرگاهی در هتل خیابان مفتح تهران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد