پیام ویژه

آخرين مطالب

وقتی خریداران پردازنده‌های قدیمی‌تر اینتل را ترجیح می‌دهند خواندنی ها

وقتی خریداران پردازنده‌های قدیمی‌تر اینتل را ترجیح می‌دهند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهر سخت افزار / در حالی که اینتل حساب ویژه‌ای روی فروش پردازنده‌های نسل جدید خود و تب AI باز کرده بود، آمار فروش خلاف انتظارها را نشان می‌دهد. مشتریان به‌جای استقبال از جدیدترین نسل از پردازنده‌های اینتل، بار دیگر به تراشه‌های قدیمی‌تر و ارزان‌تر روی آورده‌اند. جزئیات جالب را در ادامه خبر بخوانید.
طبق اعلام رسمی اینتل، در سه‌ماهه نخست سال میلادی جاری فروش تراشه‌های AI مخصوص لپ‌تاپ؛ از جمله مدل‌های Lunar Lake و Meteor Lake پایین‌تر از حد انتظار بوده و خریداران بیشتر به پردازنده‌های Raptor Lake از نسل قبل گرایش پیدا کرده‌اند. همین مسئله باعث کمبود ظرفیت تولید برای چیپ‌های قدیمی‌تر بر پایه فناوری ساخت Intel 7 شده است؛ فناوری 10 نانومتری که دیگر اینتل برای تولید نسل جدید به کار نمی‌برد، اما تقاضای بالا آن را دوباره به کانون توجه بازگردانده است.
Meteor Lake و Lunar Lake در حاشیه؛ Raptor Lake در اوج فروش
میشل جانستون هولت‌هاوس، یکی از مدیران ارشد اینتل، در نشست مالی اخیر توضیح داد: «آنچه شاهدش هستیم، افزایش غیرمنتظره تقاضا برای محصولات نسل قبل است. دلیل اصلی آن، تمایل مشتریان به حفظ قیمت نهایی سیستم‌ها در محدوده قابل‌قبول برای کاربران است.» او همچنین به تأثیرات شرایط اقتصادی، تعرفه‌ها و رویکرد محتاطانه مشتریان اشاره کرد.
بازار


از طرف دیگر، اگرچه اینتل همچنان بر توسعه پلتفرم‌های هوش مصنوعی و آماده‌سازی اکوسیستم نرم‌افزاری آن تأکید دارد، واقعیت این است که هنوز برنامه‌ای چشمگیر یا کاربردی که مصرف‌کنندگان را به سمت خرید گسترده لپ‌تاپ‌های مجهز به هوش مصنوعی سوق دهد، معرفی نشده است. بیشتر قابلیت‌های جدید، در قالب افزونه‌هایی به نرم‌افزارهای موجود اضافه شده‌اند؛ ویژگی‌هایی که چشمگیر نیستند و نتوانسته‌اند موجی در بازار ایجاد کنند.


برنامه اینتل برای عرضه نسل بعدی تراشه‌های لپ‌تاپ خود با نام Panther Lake تا پایان سال همچنان پابرجاست، اما با توجه به فروش پایین مدل‌های فعلی، تردیدهایی در مورد استقبال بازار از آن‌ها نیز مطرح شده است. هولت‌هاوس در پاسخ به این نگرانی‌ها، به موفقیت‌های اینتل در بازار تجاری اشاره کرد که معمولاً زودتر از بازار مصرف‌کننده پذیرای فناوری‌های جدید می‌شود.
در این میان، نتایج مالی نیز نگرانی‌ها را دوچندان کرده‌اند. گزارش فصل نخست نشان می‌دهد درآمد بخش Client Computing Group اینتل که شامل پردازنده‌های رده مصرف کننده می‌شود، نسبت به سال گذشته 8 درصد کاهش یافته است. این شرایط باعث شده سهام شرکت افت کند و اخراج‌های احتمالی مطرح باشد.
حال باید دید در رقابت تنگاتنگ بازار پردازنده‌ها، واکنش رقیب اصلی یعنی AMD چه خواهد بود. گزارش مالی این شرکت طی روزهای آینده منتشر می‌شود و می‌تواند نمایی روشن‌تر از وضعیت بازار پردازنده‌های رده مصرف کننده در عصر هوش مصنوعی ارائه دهد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1584348/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ