پیام ویژه

آخرين مطالب

تحلیلگر فلسطینی: «محمود عباس» از 16 سال پیش مشروعیت خود را از دست داده است بين الملل

تحلیلگر فلسطینی: «محمود عباس» از 16 سال پیش مشروعیت خود را از دست داده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا /تحلیلگر ارشد فلسطینی تصمیم گرفته شده برای انتخاب «حسین الشیخ» به عنوان معاون «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را زیر سئوال برد و گفت که عباس 16 سال است که مشروعیت خود را از دست داده است.
به گزارش خبرگزاری شهاب، «عمر عساف» تحلیلگر و از شخصیت های فلسطینی، تصمیم اتخاذ شده در زمینه تعیین حسین الشیخ به عنوان معاون محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را فاقد مشروعیت در سطح فلسطین دانست و شورایی که این تصمیم را اتخاذ کرده را منتخب ملت فلسطین ندانست.
وی افزود: نشستی که از سوی کمیته مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) برگزار شد با هدف برآورده کردن خواسته های ملت فلسطین به ویژه در سایه جنایات نسل کشی که غزه در معرض آن قرار دارد و نیازی که به مقابله با اشغالگران و تحقق وحدت بین فلسطینیان هست، نبوده است.
عساف گفت: این شورا به شکل غیرقانونی تشکیل شده و محمود عباس 16 سال است که مشروعیت خود را اعم از مشروعیت توافقی یا انقلابی یا انتخاباتی از دست داده است.
وی بیان کرد: تصمیمات صادره از سوی این شورا از جمله تعیین حسین الشیخ غیرقانونی است و برای ملت فلسطینی الزام آور نیست؛ ملتی که به دنبال بازپس گیری سازمان آزادی بخش ربوده شده (توسط محمود عباس و اطرافیانش) است تا رهبرانش را خودش با آزادی عمل انتخاب کند.
بازار
عساف در پایان گفت: این تصمیمات غیرقانونی است و به هیچ وجه برای ملت فلسطین الزام آور نیست.
از سوی دیگر، «حسن خریشه» معاون دوم رئیس مجلس قانونگذاری فلسطینی نیز گفت: دعوت به برگزاری شورای مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین ضروری نبود و هدف برآورده کردن خواسته های برخی کشورهای عربی برای ایجاد تغییرات در عرصه فلسطین بود. هرگونه اصلاحاتی باید از طریق صندوق های رای و طبق خواست فلسطینیان باشد.
خریشه گفت: اولی‌تر توقف جنگ و نسلی کشی علیه ملت ما و تحکیم وحدت داخلی است. نشست کمیته مرکزی سازمان آزادی بخش، اختلاف و دودستگی را بیشتر کرد، زیرا الفاظ ناشایستی در آن بر زبان آمد و در این جلسه محمود عباس خواستار تحویل اسیران صهیونیست و خلع سلاح مقاومت شد که این خواسته اسرائیلی - آمریکایی و عربی است.
به گزارش ایرنا، سازمان آزادی بخش فلسطین روز شنبه اعلام کرد که کمیته اجرایی این سازمان حسین الشیخ را به عنوان معاون محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین انتخاب کرده است.
برخی تحلیلگران بر این باورند که انتصاب حسین الشیخ به این سمت می‌تواند مقدمه‌ای جهت تعیین جانشین برای محمود عباس باشد.
در همین راستا، پایگاه خبری الشاهد نوشت: انتصاب حسین الشیخ عضو کمیته مرکزی فتح به عنوان معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، به ویژه با توجه به روابط گسترده و علنی که او با اشغالگران و نظام‌های عربی دارد، تحسین و رضایت آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها را برانگیخته است.
الشیخ از چهار سال قبل به عنوان دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین و رئیس اداره امور مذاکرات پس از صائب عریقات فعالیت می‌کند. او یکی از نزدیک‌ترین افراد مورد اعتماد محمود عباس و عضوی از حلقه داخلی او محسوب می‌شود که در تمام سفرهای خارجی و جلسات رسمی محمود عباس را همراهی می‌کند و در این جلسات در سمت راست او می‌نشیند.
مجله فارن پالسی پیشتر گزارش طولانی از الشیخ منتشر و اعلام کرد که مقامات رژیم اشغالگر او را تحسین می‌کنند و به عنوان جانشین بالقوه محمود عباس به او می‌نگرند. او روابط محکمی با محافل امنیتی رژیم اسرائیل دارد و در عوض، به شدت با جنبش حماس دشمنی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585334/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ