پیام ویژه

آخرين مطالب

کارگران «مشاغل سخت» به در بسته می‌خورند؟ اقتصادي

کارگران «مشاغل سخت» به در بسته می‌خورند؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با اشاره به انتقال دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور به تأمین اجتماعی گفت: اگر این کار انجام شود, هدف کارفرمایان است که با تغییر در ترکیب کمیته سخت وزیان آور, از پذیرش کارگران در این مشاغل خودداری کنند.
سید سعید فتاحی ، مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به انتقال دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تأمین اجتماعی گفتت: پیشتر در خصوص افزایش سن بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه هم بدون در نظر گرفتن نظرات کارشناسی, تشکلات کارگری و نیازهای بازار کار و تنها با فرضیه های نمایندگان مجلس و بدون مطالعه نسبت به افزایش سن بازنشستگی اقدام گردید و در مجلس تصویب شد.
 وی ادامه داد: در حال حاضر نیز سازمان تامین اجتماعی با اهداف به نفع خود اقدام به بخشنامه 1777اصلاح عناوین شغلی کرده است که هیچ ربطی به خود کارگر ندارد و کارگر باید اشتباهات سازمان تامین اجتماعی و کارفرما را پس بدهد و مشکلات زیادی را برای کارگران به وجود آورده است . کانون کارفرمایان با هم دستی سازمان تامین اجتماعی در فکر انتقال دبیرخانه سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی و دست بردن در ترکیب کمیته های بدوی و تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور می‌باشند.
بازار
فتاحی افزود:در حال حاضر ترکیب کمیته های مذکور یک نفر از اداره کار ، اداره بهداشت ، نماینده کارگران ، نماینده کارفرمایان ، نماینده تامین اجتماعی هستند .اما اخیراً در سفر وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به استان آذربایجان شرقی نامه ای از طرف کانون کارفرمایان به ایشان داده شده است، مبنی بر انتقال این کمیته که پیش نویس آن نیز قبلاً انجام شده است که در این پیش نویس آمده است که به جای یک نفر نماینده سازمان تامین اجتماعی دو نفر باید در کمیته های بدوی یا تجدید نظر حضور یابند.
مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران اظهار داشت:می خواهند از این طریق با همراه کردن یک نفر از اعضای دیگر کمیته نسبت به عدم قبولی درخواست کارگران و رد درخواست آنان در کمیته های مذکور اقدام نمایند که زنگ خطری برای کارگران زحمت کش این مرز و بوم می‌باشد. کارگری که تمام عوامل شیمیایی ، ارگونومی ، گرد و غبار ، صداهای ناهنجار، گرمای طاقت فرسا ، کارهای سنگین را در طول بیست سال تحمل کرده است .حال با تفکرهای غلط یک عده از حق و حقوق خود بگذرد تا مبادا از ثروت کارفرمایان عزیز کمتر شود و مجبور شوند تا چهار صد سخت و زیان آور این کارگر را بپردازند و یا از منابع سازمان تامین اجتماعی که سالها حق بیمه پرداخت کرده تا به امید اینکه یک روز با بیست سال بازنشسته شود کم شود .
 فتاحی با اشاره به سخنان رهبری درباره اینکه اگر حال کارگر خوب باشد حال کشور خوب است گفت:در حالی که مقام معظم رهبری در فرمایشات خود همیشه از این قشر دفاع جانانه نموده اند و فرموده اند اگر حال کارگر خوب شود حال کشور خوب میشود، شاهد بی توجهی سایر مسئولان هستیم. پیشنهاد جامعه کارگری این است به جای اینکه به فکر انتقال دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی باشید,‌ با افزایش نفرات بازرس در وزارت کار و اصلاح فرایند تجهیزات کارخانجات و لحاظ نمودن ایمنی، ساختار تولید و نو نمودن قطعات صنایع کشور بتوانیم از خسارت جسمی و روحی و آسیب های فراوان به کارگران پیشگیری کنیم و به فکر منافع خودمان نباشیم. بلکه به معیشت و رفاه آن کارگر زحمت کش باشیم که در کارخانه تولیدی ما با جان و دل به فکر کسب روزی حلال هست .
وی گفت: تشکلات کارگری کشور و تمامی کارگران پیگیر این موضوع هستند که از انتقال این دبیرخانه و دست بردن در ترکیب این کمیته ها با جدیت جلوگیری کنندو از هیچ تلاشی دست برنخواهد داشت و از وزیر کار خواستار ملغی نمودن چنین تفکری می‌باشد و از شورای عالی حفاظت فنی به شدت انتظار می رود در برابر چنین موردهای غیر کارشناسانه ایستادگی نموده و جلوی این کار را بگیرد .

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت واکسن مننژیت برای حجاج تغییر کرد

آخرین وضعیت از روند درمان مصدومان حادثه بندرعباس

هشدار پلیس نسبت به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید در برخی استان‌ها

قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی چند؟

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند جهان شد

سرمقاله وطن امروز/ از انزوای طبقاتی در آمریکا تا فراموشی اجتماعی در ایران

حال "فیروز" یوزپلنگ ایرانی خوب است

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه اینوتکس 2025

خدمت رسانی پیشکسوتان فوتبال و مجریان تلویزیونی در چایخانه حضرت

تیراندازی در محله نارمک تهران؛ پلیس توضیح داد

رهبر دروزی‌های سوریه: انتظار کشتار توسط داعشی‌ها را نداشتیم

جلسه دولت ترامپ با صدای اردک و خنده!

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

سکته در حین تمرین ورزشی؛ مرد آمریکایی با کمک اپل واچ از مرگ گریخت

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم(علیه‌السلام)؛ ای همه دلها حرمت یا رضا

اپیک گیمز به اپل پیشنهاد صلح داد؛ «توافق بزرگ» در راه است؟

سرمقاله جوان/ تیغی علیه انحراف چراغی برای نسل‌ها

ترامپ همسر کامالا هریس را از موزه هولوکاست اخراج کرد

حمله با خودرو به دانش‌آموزان در ژاپن

رسانه عربی: نتانیاهو به دنبال حمله گسترده زمینی به لبنان است

جان باختن مرد 56 ساله براثر سقوط از صخره

عزاداری اهالی بندرعباس در سوگ جانباختگان بندر شهید رجایی

روز کم رمق بازار سکه و دلار

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب‌های زیر 100 هزار تومان سرطان‌زاست

آخرین اقدامات قضایی درباره حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی

سرمقاله شرق/ سنت‌های سیئه

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد: درآمد 70 میلیارد دلاری در یک فصل

رئیس رژیم صهیونیستی: رئیس شاباک شکست فاحشی در هفتم اکتبر داشت

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: چالش‌های بزرگی در مقابل ما قرار دارد

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

تراشه گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 سامسونگ مشخص شد

موج جدید حمله نئوکان‌های واشنگتن به ویتکاف

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند