پیام ویژه

آخرين مطالب

کرملین: کی‌یف پاسخی به پیشنهاد آتش‌بس نداده است بين الملل

کرملین: کی‌یف پاسخی به پیشنهاد آتش‌بس نداده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /پسکوف امروز (سه‌شنبه) گفت، مسکو هنوز از جانب اوکراین درباره مذاکرات مستقیم با روسیه و برقراری آتش‌بس موقت پاسخی دریافت نکرده‌ است.
دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین ادامه داد: «هنوز درباره مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین پاسخی از جانب کی‌یف نگرفته‌ایم. اوکراین همچنین به پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای آتش‌بس سه روزه به مناسبت روز پیروزی واکنشی نشان نداده است.»
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، کرملین روز دوشنبه اعلام کرد که پوتین از نیمه‌شب 8 مه تا نیمه‌شب 11 مه، همزمان با هشتادمین سالگرد پیروزی بر آلمان نازی، آتش‌بس اعلام کرده است. در پی آن، رهبر اوکراین حسن‌نیت مسکو را زیر سوال برد و خواستار آتش‌بس فوری و یک‌ماهه شد.
سخنگوی کرملین ادامه داد: «پوتین با نشان دادن حسن نیت، دیروز اعلام کرد که برای جشن گرفتن پیروزی، آتش‌بس موقت اعلام خواهد شد. ما تاکنون هیچ واکنشی از رژیم کی‌یف نشنیده‌ایم. هنوز درک این موضوع که آیا رژیم کی‌یف به این آتش‌بس ملحق خواهد شد یا خیر، بسیار دشوار است. عدم پاسخگویی، نوعی فریبکاری است.»
پسکوف در ادامه گفت، پیشنهاد رئیس جمهور اوکراین، برای توقف درگیری‌ها به مدت 30 روز، بدون حل و فصل تمام جزئیات غیرممکن است.
بازار
این مقام مسئول روسیه با بیان اینکه ورود به مذاکرات صلح از اولویت‌های اصلی است، گفت: «اگر در مورد چنین آتش‌بس طولانی‌مدتی صحبت کنیم، آنگاه نکات ظریفی که پوتین در کرملین در مورد آن صحبت کرد، مهم است. دستیابی به چنین آتش‌بس طولانی‌مدتی بدون پاسخ به این سوالات دشوار است. رئیس جمهور روسیه در مورد این صحبت کرد، ما باید این سخنان را به خاطر بسپاریم.»
پسکوف گفت، مسکو انتظار دارد که ابتکارعمل پوتین درباره آتش‌بس به ارزیابی در اروپا و کی‌یف برسد.
ماکرون گوش نمی‌دهد!
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به حرف‌های امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره اعمال فشار بیشتر به روسیه نیز گفت، به نظر می‌رسد فرانسه زحمت گوش دادن به اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را به خود نمی‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: «به نظر می‌رسد که در فرانسه، آنها زحمت گوش دادن به اظهارات پوتین را به خود نمی‌دهند، که این جای تاسف دارد. این پوتین بود که بارها تکرار کرد که روسیه آماده است بدون هیچ پیش‌شرطی روند مذاکرات را آغاز کند. ما هنوز پاسخی از کی‌یف نشنیده‌ایم. گفته‌های ماکرون تایید می‌کند که اروپا هنوز ترجیح می‌دهد تا بر روی ادامه جنگ تمرکز کند که این تاسف برانگیز است.»
تمرکز روی سازش صلح‌آمیز
سخنگوی کرملین گفت، نمی‌توان این احتمال را رد کرد که پوتین به سربازان کره شمالی که در عملیات پاکسازی منطقه کورسک از سربازان اوکراینی عملکرد درخشانی داشته‌اند، جایزه بدهد.
روز شنبه، والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش روسیه اعلام کرد که منطقه کورسک به طور کامل آزاد شده است. کره شمالی رسما اعزام نیرو به روسیه را تحت پیمان مشارکت استراتژیک روسیه و کره شمالی اعلام کرده است.
پسکوف درباره اینکه آیا پوتین به سربازان کره شمالی پاداش می‌دهد یا خیر، گفت: «اطلاعی ندارم اما نمی‌توانم این را هم رد کنم.»
او همچنین افزود: «سوال در مورد احتمال ادامه مشارکت نیروها کره شمالی در عملیات رزمی باید با وزارت دفاع روسیه مطرح شود.»
سخنگوی کرملین در ادامه خاطرنشان کرد، روسیه درباره کشاندن درگیری اوکراین به سمت سازش صلح‌آمیز تمرکز دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585435/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

ترامپ: با امضای توافق منابع با اوکراین سود زیادی می‌بریم

ساندار پیچای: طرح دولت آمریکا می‌تواند به پایان موتور جستجوی گوگل منجر شود

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

واشنگتن: اوکراین آماده موافقت با امتیاز ارضی است

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

آشکارسازهای هوش مصنوعی از نمونه‌های ساخته دست بشر بهتر است

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

اوکراین مدعی حمله پهپادی روسیه به بندر «اودسا» شد

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان

شکست بزرگ برای اپل در دادگاه؛ فورتنایت در آستانه بازگشت به اپ استور

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جای گذاشت

ورود موج جدید باد و بارش‌‌های رگباری به کشور از فردا

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

حالا می‌توانید در واتس‌اپ از هوش مصنوعی Perplexity استفاده کنید

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

پیشنهاد محمود عباس به رژیم اسرائیل برای کمک به مهار آتش سوزی در قدس اشغالی

ترافیک پرحجم و سنگین در محل‌های برگزاری کنکور

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات؛ از دره‌نوردی خودداری کنید

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تراشه Snapdragon 8 Elite 2 در دو نسخه متفاوت توسط سامسونگ و TSMC تولید می‌شود

آخرین خبرها از آتش‌سوزی جهنمی؛ 5 شهرک دیگر رژیم صهیونیستی تخلیه شدند

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

یوتیوب کاور برخی از ویدیوها را تار می‌کند؛ ماجرا چیست؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟