پیام ویژه

آخرين مطالب

مخالف سرسخت اتحادیه اروپا در انتخابات رومانی پیروز شد بين الملل

مخالف سرسخت اتحادیه اروپا در انتخابات رومانی پیروز شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / نامزد ائتلاف راستگرایان که اتحادیه اروپا را «حبابی حریص و فاسد» معرفی کرده در دور اول انتخابات ریاست جمهوری رومانی با اختلاف زیاد پیروز شد.
«جورج سیمیون» نامزد راستگرایان رومانی و «نیکوسور دن» شهردار بخارست و کاندیدای مستقل با کسب بیشترین آرا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور به دور دوم راه یافتند.با شمارش 99.6 درصد آرایی که یکشنبه به صندوق‌های رای انداخته شد، مشخص شد که سیمیون 40.6 درصد و دن حدود 21 آرا را به دست آوردند و روز 18 می (28 اردیبهشت) در دور دوم انتخابات رودرروی یکدیگر قرار می‌گیرند.
بازار



ناظران سیاسی میگویند که نتایج دور اول نشان میدهد که سیمیون در دور دوم انتخابات نیز پیروز خواهد شد. مارسل سیولاکو، نخست‌وزیر رومانی، پس از آنکه یک نامزد راست‌گرای ضد اتحادیه اروپا به عنوان پیشتاز در دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری ظاهر شد، استعفای خود را اعلام و عملاً ائتلاف حاکم طرفدار اتحادیه اروپا در این کشور را منحل کرد.سیمیون با اختلاف قابل توجهی از رقبای طرفدار اتحادیه اروپایی خود، کرین آنتونسکو سناتور سابق و نیکوشور دان شهردار بخارست در این انتخابات پیشتاز است.سیولاکو روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در مقر حزب خود اذعان کرد که «ائتلاف ما در دستیابی به هدف اعلام شده خود ناکام مانده است.»وی اظهار داشت: من رای دیروز رومانیایی‌ها را دیدم و نشان می‌دهد که ائتلاف، حداقل در شکل کنونی خود، مشروعیت ندارد. به همین دلیل تصمیم گرفته‌ام که باید از ائتلاف خارج شویم و بر این اساس، استعفای خود را تقدیم می‌کنم.
این ائتلاف نیز از هیچ یک از نامزدها در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری که برای 18 مه برنامه‌ریزی شده است، حمایت نخواهد کرد. پس از انحلال ائتلاف حاکم، انتظار می‌رود وزرای کابینه تا 45 روز آینده به عنوان سرپرست به خدمت خود ادامه دهند تا پس از دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری، اکثریت جدیدی شکل بگیرد.سیمون منتقد صریح اتحادیه اروپا است، که آن را «حبابی حریص و فاسد» توصیف کرده و به ویژه سیاست‌های مهاجرتی و فشارهای تحمیل شده از بروکسل را هدف قرار داده است.
این سیاستمدار راست‌گرا در جریان مبارزات انتخاباتی تصریح کرد که طرفدار «اروپای ملت‌های مستقل، نه یک ابرقدرت فدرال» است و همچنین در دفاع از «ارزش‌های سنتی» در مقابل «ایدئولوژی‌های جهانی‌گرا» که توسط LGBTQ و ایدئولوژی جنسیتی نمایندگی می‌شوند، سخن گفت.سیمون ضمن تأکید بر اینکه طرفدار روسیه نیست، با ارسال سلاح به اوکراین مخالفت کرده و خواستار حل و فصل از طریق مذاکره شده است.
در نوامبر 2024، سرویس امنیت اوکراین (SBU) او را به دلیل «فعالیت‌های سیستماتیک ضد اوکراینی» در لیست سیاه قرار داد. کشور همسایه مولداوی نیز این سیاستمدار رومانیایی را پس از آنکه آن را کشوری مصنوعی بدون هیچ شانسی برای پیوستن به اتحادیه اروپا خواند، ممنوع الورود کرد.
بازشماری انتخابات ریاست‌جمهوری پس از آن برگزار شد که دادگاه قانون اساسی رومانی نتایج رای‌گیری برگزار شده در نوامبر را که در آن کالین جورجسکو، نامزد مستقل راست‌گرا، 23 درصد آرا را به دست آورد، باطل اعلام کرد.
در ماه مارس، دفتر مرکزی انتخابات جورجسکو را به دلیل موضع به اصطلاح افراطی و عدم رعایت رویه‌های انتخاباتی از شرکت مجدد در انتخابات منع کرد.سیمون علناً از جورجسکو حمایت کرده و روز یکشنبه به همراه او در یک حوزه رای‌گیری حاضر شد.نامزد AUR به خبرنگاران گفت: ما با یک مأموریت واحد در اینجا هستیم: بازگرداندن نظم قانون اساسی و دموکراسی.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587484/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

عزم ما برای رفع محرومیت‌های ارتباطی جزم است

انتقاد نخست‌وزیر مجارستان از طرح عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا

اولین واکنش انصارالله یمن به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

تبادل 410 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

نتایج یک نظرسنجی: احتمال وقوع جنگ جهانی سوم در 5 تا 10 سال آینده

هشدار؛ ایران به ساعت صفر جمعیتی نزدیک شد!

افشای دو طرح رژیم صهیونیستی درباره غزه

مقاومت فلسطین، پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد

پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان تا سال 1405 به روز می‌شود

پشت پرده انتقاد مقامات روسی از هندوانه‌های ایرانی چه بود؟

واکنش حماس به اظهارات ترامپ

تبادل 205 اسیر بین روسیه و اوکراین

رژیم صهیونیستی، فرودگاه یمن را بمباران کرد

آموزش و پرورش: امکان لو رفتن سؤالات امتحان نهایی وجود ندارد

هشدار وزیر ارتباطات از شکل‌گیری بازار زیرزمینی رمزارزها

گوگل وارد عرصه سینما و تلویزیون می شود

واکنش منفی بازارهای سهام آلمان به شکست مرتس در انتخابات

حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

قطع سرمایه‌گذاری صندوق نروژ در شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

پیام رسان دردسرساز مشاور سابق ترامپ غیرفعال شد

شیائومی و گوشی تمام‌صفحه؛ ایده‌ای که هنوز نمرده است

حماس: اظهارات ترامپ تکرار دروغ‌های نتانیاهو است

کاتالین پردویو نخست وزیر موقت رومانی شد

رژیم صهیونیستی در تدارک یک حمله تروریستی دیگر علیه یمن

دستگیری 8 سرشاخه اصلی یک شرکت هرمی با 17 هزار عضو

وارن بافت: تیم کوک برای برکشایر سودآورتر از خودم بوده است

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد

از بندر رجایی چه خبر؟

تسویه مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی تا پایان دی 1403

هشدار درباره خریدآنلاین طلا؛ توجه به جزئیات قانونی ضروری است

تشریح برنامه‌های «نشر شاهد» در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

شرور مسلح با سلاح در اختیار، به زندگی خود پایان داد

الحشدالشعبی به وزارتخانه تبدیل می‌شود؟

نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

انتقاد جانشین فراجا از عدم تناسب میان جرم و مجازات در کشور

گفت‌وگوهایی که منجر به رهایی 777 نفر از قصاص شد

ناگفته‌های یک تصمیم جسورانه؛ چرا رونیکس وارد دنیای 40 ولت شد؟

سرمقاله سازندگی/ اتهام‌زنی به ایران

این‌ها عدد نیستند، انسان‌اند؛ شمار شهدای غزه به 52 هزار و 615 نفر رسید

سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای اطلاع رسانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خاص باشد

بحث و جدل مجری صدا وسیما با سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود واکسن نوزادان

بسته ویژه بانک مرکزی برای جذب سرمایه‌گذاری در تولید اعلام شد

پیام رسان دردسرساز مشاور سابق ترامپ تعلیق شد

وقتی نزدیکان ترامپ، زیرپای مشاور جنگ‌طلب او را خالی کردند

هشدار درباره بحران دفن اموات در بهشت زهرا

قسط وام جدید مسکن؛ 25 میلیون و 700 هزار تومان!

آتش‌بس هند و پاکستان خاکستر شد