پیام ویژه

آخرين مطالب

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا بين الملل

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / پیت هگست وزیر دفاع آمریکا دستور داد تعداد مقامات 4 ستاره ارتش 20 درصد کاهش یابد.
هگست از زمان منصوب شدن به عنوان وزیر دفاع آمریکا توسط دونالد ترامپ، بارها نسبت به شمار زیاد افسران و مقاماتی که بالاترین درجه نظامی یا 4 ستاره را در ارتش دارند، ابراز نارضایتی کرده بود.
وزیر دفاع در یادداشتی اظهار کرد تعداد افسران ارشد در گارد ملی دستکم 20 درصد و تعداد افسران نیروی دریایی و ارشد در تمام ارتش 10 درصد بیشتر کاهش می یابد.
هگست در ویدئویی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد اغلب ژنرال ها و دریاسالارها نمی توانند درجه 4 ستاره بگیرند. کاهش این افسران با دقت اما سریع و موثر انجام خواهد شد.
وی افزود: این اقدام برای تنبیه و مجازاتی برای مقامات عالی رتبه نیست و حقیقت چیز دیگری است. من با رئیس ستاد مشترک ارتش در این مورد همکاری می کنم و هدف به حداکثر رساندن آمادگی استراتژیک است.
وی پیشتر در جلسه تایید صلاحیت خود در سنا گفته بود رابطه معکوسی بین تعداد کارکنان ارتش و پیروزی در میدان نبرد وجود دارد. ما در حال حاضر 44 افسر 4 ستاره و عالی رتبه در ارتش داریم که باید تعداد آنها را کم کنیم.
هنوز مشخص نیست که کدام موقعیت های شغلی حذف خواهند شد. پنتاگون در حال انجام ارزیابی هایی در این باره است و هگست نیز در حال بررسی ادغام احتمالی برخی فرماندهی‌های ارتش آمریکاست که عملیات های مختلفی را در سراسر جهان با هدایت یک افسر 4 ستاره انجام می دهند.
برخی گزینه‌های احتمالی شامل ادغام فرماندهی مرکزی آمریکا در آفریقا با فرماندهی مرکزی آمریکا در اروپا است که منجر به کم شدن یکی از افسران 4 ستاره می شود. فرماندهی جنوبی و شمالی آمریکا نیز ممکن است با یکدیگر ادغام شوند.
این در حالی است که اخیرا شماری از مقامات عالی رتبه ارتش در هفته‌های اخیر اخراج شده‌اند. چندی قبل 3 تن از مقامات و مشاوران ارشد پنتاگون در پی درز اطلاعات داخلی در این نهاد، از سمت خود اخراج شدند.
چندی قبل پنتاگون اعلام کرد در راستای اجرای سیاست انقباضی دونالد ترامپ، 5400 تن از کارکنان فدرال غیرنظامی خود را اخراج خواهد کرد.
براساس این گزارش، اخراج این افراد، بخشی از تعدیل نیروی 50 هزار نفری در وزارت دفاع است که برخی از آنها انجام شده اما ممکن است آخرین دور اخراج ها نیز نباشد.
یکی از فرامین اجرایی اولیه ترامپ، اجرای سیاست منقبض سازی و کاهش تعداد کارکنان فدرال بوده است. وزارت کارآمدی و بهره وری به دستور دونالد ترامپ و با هدف کاهش هزینه های فدرال، کوچک کردن دولت و مقابله با اتلافات بودجه در بخش های مختلف دولت راه اندازی شده و ایلان ماسک عهده دار ریاست آن است.
تاکنون اقدامات ماسک در راستای اجرای سیاست تعدیل نیرو و کاهش هزینه های فدرال باعث شده ، بیش از 260 هزار کارمند فدرال اخراج، بازخرید، زودتر از موعد بازنشسته یا اتمام شغل برای آنها در نظر گرفته شود و برنامه های استخدام در سراسر نهادهای آمریکا لغو شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587577/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوری: تریلر دوم GTA 6 منتشر شد

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

روابط سودان و امارات قطع شد

خانم شهروند سیرجانی؛ ناجی ترافیک در بحران قطع برق

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

درخواست دولت آمریکا برای لغو وضعیت اقامت مهاجران رد شد

صنعت برق چرا درگیر بحران است؟

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

احتمال سفر ترامپ به فلسطین اشغالی طی هفته آینده

زانران حج 1404 به قوانین عربستان احترام بگذارند

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

کمیته‌های مقاومت فلسطین در مورد حمله رژیم صهیونیستی به یمن بیانیه دادند

تشدید بحران مسکن با تراکم فروشی؛ کلانشهرها جایی برای نفس کشیدن ندارند

هشدار گوگل دیپ‌مایند: مردم برای هوش مصنوعی انسان‌گونه آماده نیستند

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

ادامه سرقت از دانشجویان در خیابان‌های تهران

تورم ترکیه در پایین‌ترین سطح سه سال اخیر قرار گرفت

کنایه‌های عراقچی به ترامپ

قالیباف قربانی انتقام تندروها می شود؟

«مرتس» در دومین دور رأی‌گیری صدراعظم آلمان شد

توافق پارلمان اروپا و چین برای لغو کامل محدودیت‌ تبادلات

آزادراه تهران - کرج به مدت هشت شب مسدود می‌شود

رشد قابل توجه 37 درصدی تقاضای مصرف برق در کشور

لاوروف: تقریباً تمام اروپا علیه روسیه می‌جنگند و از زلنسکی حمایت می‌کنند

سرانه فضاهای ورزشی مدارس فقط 44 صدم متر مربع است!

قیمت عمده فروشی انواع میوه و صیفی اعلام شد

انقلاب خورشیدی؟

مخفیگاه 21 تریلیون دلاری آمریکا مخصوص ثروتمندان

70 درصد زایمان‌ها در برخی استان‌ها به روش سزارین انجام می‌شود

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود

نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی می‌شود

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

عزم ما برای رفع محرومیت‌های ارتباطی جزم است

انتقاد نخست‌وزیر مجارستان از طرح عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا

اولین واکنش انصارالله یمن به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

تبادل 410 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

نتایج یک نظرسنجی: احتمال وقوع جنگ جهانی سوم در 5 تا 10 سال آینده

هشدار؛ ایران به ساعت صفر جمعیتی نزدیک شد!

افشای دو طرح رژیم صهیونیستی درباره غزه

مقاومت فلسطین، پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد

پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان تا سال 1405 به روز می‌شود

پشت پرده انتقاد مقامات روسی از هندوانه‌های ایرانی چه بود؟

واکنش حماس به اظهارات ترامپ

تبادل 205 اسیر بین روسیه و اوکراین

رژیم صهیونیستی، فرودگاه یمن را بمباران کرد

آموزش و پرورش: امکان لو رفتن سؤالات امتحان نهایی وجود ندارد

هشدار وزیر ارتباطات از شکل‌گیری بازار زیرزمینی رمزارزها

گوگل وارد عرصه سینما و تلویزیون می شود